• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

rozmowy nie całkiem kontrolowane :>

Swoje przeszłam to wiem, że jest ciężko a paru facetów się tam po drodze przewinęło. Ale w końcu się trafi odpowiednio Wink Ja jak poznałam mojego męża to byłam 2 tyg po rozstaniu z facetem, on po miesiącu od rozstania z dziewczyną także oboje byliśmy trochę zdystansowani na początku. A lada dzień nam walną 4 lata bycia razem, kiedy to zleciało- nie wiem Smile Także się nie przejmuj- jak to mówię- każdy musi trafić w życiu na kilku debili, żeby umieć docenić tych normalnych :F

PS.Nosferatu- dziękuję za zmianę emotów Big Grin Heart
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

Hmmm wychodzi na to że ja trafiałem na samych debili Tongue ,albo z tym krajem coś nie tak jest ;P . Tylko najgorsze że każda następna jest gorsza później od poprzedniej :<
Odpowiedz

Zawsze możesz się przeprowadzić Tongue nie wiem skąd jesteś, ale zapraszam do Wrocławia, tu jest pełno normalnych ludzi Big Grin Big Grin Big Grin
Odpowiedz

Chciałem do Wrocławia ale jedna osoba sprawiła że tego nie zrobię Mad . Może za jakiś czas . A tu gdzie mieszkam to szkoda gadać Tongue
Odpowiedz

siemano śmierdziuchy, zagląda tu ktoś jeszcze z lat 06-07?
Odpowiedz

jeszcze tylko Ty i ja Heart
Odpowiedz

Dżem. Ej, ale ja też Tongue
chociaż my się nosferatu nie liczymy, bo jesteśmy 2004 Tongue
Odpowiedz

Bosh, ktoś tu jeszcze żyjęSmile
Odpowiedz

ewentualnie Twoja Stara

EDIT:

w ogóle jakieś takie pozerskie te forum się zrobiło, co tam niby u góry te całe zombie robią?
Rotfl'n'lol
Odpowiedz

cześć chłopaki ;* jeszcze Ramzesa do kompletu brakuje Wink Vomit odezwij się do mnie na pw z jakimś numerem gg czy innym cudem, bo w ogóle nie wiem co tam się u Ciebie dzieje! Tomka i Adasia mam "pod kontrolą" Tongue
Odpowiedz

Dobra, w ogóle za co się tutaj te punkty od reputacji zbiera?
Rotfl'n'lol
Odpowiedz

punkt reputacji zyskasz, jak ktoś kliknie pod twoim postem tę łapkę z kciukiem do góry (rep)
Odpowiedz

czyli takie wzajemne forumowe wd.powłażenie ;D
Rotfl'n'lol
Odpowiedz

w ogóle bez sensu to, każdy może każdemu dodać ten punkt, albo odjąć...
Rotfl'n'lol
Odpowiedz

A ja siedzę z łapą w garnku bo chwyciłem jakieś gówno do zgrzewania rur (300stopni). 2/10?
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 8 gości