Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: POST DNIA
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
no cóż, bywali hardkorowsi (^^) użytkownicy tego fora, a tacy to tylko: przychodzą - robią ogłoszenie matrymonialne - odchodzą w niepamięć Tongue
że też daliście sie nabrac na tak EWIDENTNĄ, RZUCAJĄCĄ SIE W OCZY, DAJĄCĄ SIE WYCZUĆ NA KILOMETR prowokację, jaką jest post Krwawego...
ale on się tylko tym ośmieszył, może stwierdził, że to jest jedyny sposób na wybicie się na tym forum :F (pamiętacie jak ja zaczynałem? ^^ ale ja nie jestem wybity Tongue )
Nivo napisał(a):
Elvis napisał(a):Lol. Bez przesady, że pary hetero całują się w ustronnych miejscach. A całujących się pedałów jeszcze - na szczęście - nie widziałem.

JESTEŚ NIETOLERANCYJNYM, CHAMSKIM, NIEWYCHOWANYM GBUREM O OGRANICZONYM UMYŚLE! NIE CHCESZ WIDZIEĆ PEDAŁKÓW! JAK MOŻESZ!

Ah, moje wyśmienite żarciki jak zwykle wprawiają mnie w dobry humorek! :>

Wyborny żarcik nam zaserwowałeś przyjacielu, wyborny powiadam :>

Cytat napisał(a):Hejo Wam moje Wampirki !!!! Nazywam się Agata (Z Trzeciej Rzeszy zwana Osą) jestem z pięknego i urodziwego miasta Ostrołęka gdzie należę... bla bla bla...

Patrzcie jaki psikus... wszyscy myślą że to ona jest piękna i urodziwa... chytra zagrywka aby nas zmylić :> No cóż.. przynajmniej jej men ma ładne miasto naktóre może sobie popatrzeć Rolleyes
A tak wogóle... JESTEM WYDRĄ! Evil or Very Mad
Cytat:Yo Yo Roł Yo suczki. Od niedawna mam internet i chcialem z kims pogadac o moich ulubionych gatunkach muzycznych. A sa to

Rock i Metal: Linkin Park, System of a down, Slipknot,Crade of Filth,Wilki
Hip - Hop:2pac,50cent,Peja i inne podziemne walki. Tak wogule to mam 14 lat chodze do 2 gim, mam na imie Patryk. W przyszlosci chce zostac hakerem. Gram na flecie i mam nadzieje trafic do jakiegos metalowego zespołu.

Mam nadzieje ze mnie polubicieSmile

Pa:*
Cytat:Hejo Wam moje Wampirki !!!! Nazywam się Agata (Z Trzeciej Rzeszy zwana Osą) jestem z pięknego i urodziwego miasta Ostrołęka gdzie należę... bla bla bla...

z kad sie takie dzieci biora??
Pejowiec666 napisał(a):
Cytat:Hejo Wam moje Wampirki !!!! Nazywam się Agata (Z Trzeciej Rzeszy zwana Osą) jestem z pięknego i urodziwego miasta Ostrołęka gdzie należę... bla bla bla...

z kad sie takie dzieci biora??

Zapytaj sie mamy...
z macicy.
goofi napisał(a):
Cytat:Yo Yo Roł Yo suczki. Od niedawna mam internet i chcialem z kims pogadac o moich ulubionych gatunkach muzycznych. A sa to

Rock i Metal: Linkin Park, System of a down, Slipknot,Crade of Filth,Wilki
Hip - Hop:2pac,50cent,Peja i inne podziemne walki. Tak wogule to mam 14 lat chodze do 2 gim, mam na imie Patryk. W przyszlosci chce zostac hakerem. Gram na flecie i mam nadzieje trafic do jakiegos metalowego zespołu.

Mam nadzieje ze mnie polubicieSmile

Pa:*

a skąd tacy ludzie się biorą?? :? Laughing
Ooo on dostal bana , kiedy to sie stalo ??????? Rolleyes
mialam ochote zapytac o to samo. kiedy dostal i od kogo
Hehe, brawo dla modów za szybką reakcje. Na kilometr widać że to prowokacja jakiegoś amatora tanich internetowych wrażeń Wink
Owszem, zgadzam się, że to prowokacja cuchnąca na kilometr..tym bardziej dziwi, że tyle osób dało się na nią nabrać wobec jej jaskrawości.. :?

Natomiast z tym amatorem to nie bardzo się zgadzam.. jak na mój gust to stary użytkownik tego forum jeno przybrany w inne szaty.. Angry ze względu na ustawę o ochronie danych przemilczę jego nick Big Grin
Vomitor napisał(a):jak na mój gust to stary użytkownik tego forum jeno przybrany w inne szaty.. Angry ze względu na ustawę o ochronie danych przemilczę jego nick Big Grin

ND Angry
Jałokim napisał(a):
Vomitor napisał(a):jak na mój gust to stary użytkownik tego forum jeno przybrany w inne szaty.. Angry ze względu na ustawę o ochronie danych przemilczę jego nick Big Grin

ND Angry

Pamiętam że jak ND się zarejestrował, niektórzy myśleli że to DeMoN(czy jak się go tam pisało) Smile