Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: POST DNIA
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
LesnYGrim napisał(a):Co sądzicie o tych nowych płytach black metalowego zespołu SOAD?
Uwazam ze to najlepsza undergrandowa produkcja od czasuw KILLeM All
Hail!
Czekam na wasze posty

LesnYGrim napisał(a):Jak tam bedzie grał Mayhem z euronymousem to jade na 100%!!
Hail!

Najlepsza prowokacja jaka w zyciu słyszalem Laughing
A ja z kolei juz dawno nie czytalem denniejszej. Takich beznadziejnych prowokatorow powinno sie kastrowac z marszu.
^ Dokładnie. Dobra (czyt.udana) prowokacja, to taka, na która choć kilka osób da się nabrać.
Domagam się bana dla kretyna. Zaraz powysyłam alarmy do moderatorów.
A mnie jak zwykle najlepsze ominęło Big Grin .
Szyszak napisał(a):
Ive napisał(a):Super zespół a ja nie mam ich gadżetów słabo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Alter Bridge Alter Bridge Alter Bridge Alter Bridge Alter Bridge Alter Bridge Alter Bridge Alter Bridge Alter Bridge Alter Bridge Alter Bridge Alter Bridge Alter Bridge Alter Bridge Alter Bridge Alter Bridge Alter Bridge Alter Bridge Alter Bridge Alter Bridge Alter Bridge Alter Bridge Alter Bridge

Kinder Alert Kinder Alert Kinder Alert Kinder Alert Kinder Alert Kinder Alert Kinder Alert Kinder Alert Kinder Alert Kinder Alert Kinder Alert Kinder Alert Kinder Alert Kinder Alert
I jak go nie kochac? Surprised
Co prawda rzecz sie dzieje na innym forum, ale ten gosc jest zarejestrowany takze tutaj wiec nie moge sie powstrzymac Laughing Laughing Laughing

Necro Desecrator napisał(a):ta artystyczna pycha to nieodłączny element tego zespołu.DeMaio od pierwszej płyty z determinacją powtarzał ,ze nadejdą czasy gdy wzniesieni zostaną na metalowy piedestał.Slowa te okazały sie prorocze.Przez tyle lat nie stracili jaj -prasa ,wlasciwie do KoM totalnie zlewała ich twórczość,Armia Niesmiertelnych zaś,powiekszałą sie z kazdym kolejnym koncertem.Oni maja w dupie polityczną poprawność i lizodupstwo - wiedzą ,ze sa najlepsi i nie boja sie o tym mówić.Męska próżność,arogancja,wierność ideałom -wszystkie te cechy tworzą kolektyw wprost idealnie pasujący do muzyki i tekstów Manowar.Wlasciwie to nie znam drugiego tak charyzmatycznego zespołu.Ich teksty to równiez mistrzostwo świata - nie tworzą one idiotycznej,baśniowej rzeczywistosci dla dwunastolatków z poteznymi kompleksami.Gdy Adams wyspiewuje ,,Metal is our religion,take it to the grave" to ja mu wierzę, mimowolnie zaczynam czuć ,ze po śmierci czeka na mnie barbarzyńska kraina ,w której panuje Prawo Stali.Mnóstwo kapel w sferze tekstowej inspiruje sie lirykami Królów ,jednak nigdy(pomijajac juz to ,ze wiekszośc z nich naraza sie na śmieszność) nie ma to przełożenia na ich zycie codzienne.W przypadku Manowar wystarczy właczyc HoE by zobaczyć motory,morze alkoholu,miecze na scenie,setki napalonych,gotowych na wszystko lasek,armię fanatycznie oddanych fanów,wielkie miesnie,flagi,tony skóry,płomienne wypowiedzi deMaio i parujący kult.Osoby ,ktore nigdy prawdziwie sie nie wzruszyly sluchajac ich muzyki,nie padaly na kolana przed bijacym z tych dzwiekow Majestatem ,oczywiscie tego nie zrozumieja i ,co gorsza,nie beda sie nawet staraly zrozumiec ,dalej brnąc w przekonanie o swym rzekomym dobrym smaku i dojrzałości muzycznej nie pozwalajacej im spojrzec przychylnym okiem na takie ,,prostactwo" jak Manowar.Byc moze to Matka Natura poprzez muzykę Królów dokonuje selekcji Wojowników Stali z masy słabego,bezideowego pospulstwa...KILL!!
O fuck Confusedhock: To juz jest choroba Laughing
Nie czaicie kultu Laughing
Ta,
Cytat:Męska próżność,arogancja,wierność ideałom
Objawia sie przez noszenie opasek biodrowych ze skory bizonów ?
Negro Segregator napisał(a):[...]Byc moze to Matka Natura poprzez muzykę Królów dokonuje selekcji Wojowników Stali z masy słabego,bezideowego pospulstwa...KILL!!

Ort.
Siadaj dziecko,jedynka.
Dla mnie zawsze wzorem męskości były długie włosy z przyciętą grzywką, wydepilowana naoliwiona klata i obcisłe futrzane majtki.
Zamiast gitar dałbym im łopaty, musieliby tylko szybko nauczyć się trzymać je za drugi koniec.
Segregator i tak was zlapie i wszystkim wam spusci pranie golej dupki bo nie macie za grosz poczucia kvltu i potegi drzemiacej w welnianych majtkach Adamsa.
JAk przewidział ND nadal nie pojmjecie i nie spróbujecie pojąć.
Ta, wiem, jesteście ponad to. A ja jestem ponad klimat "na potęgę posępnego czerepu, mam futrzane gacie i miecz kolosalny!". Z książęk o Conanie też wyrosłem. Poza tym - troche konsekswencji. W avatarach czachy a za bohaterem He-Manem jesteście. Zdecydujcie się w końcu - He-Man czy Szkieletor.
Ogarnijcie się chłopaki, zamiast myśleć czy i jak zrobilibyście pałkę "rycerzowi stali", wyjdzcie na dwór, ciepło jest.
W piłkę pograjcie.