Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: POST DNIA
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
I am your Death napisał(a):Nie ma co ukrywac: amerykancy maja duzo lepszych trasherow (Metallica, Megadeth, Nevermore, Slayer) niz panowie ze starego kontynentu, choc jest z europy rowniez kilka ciekawych zespolow (Exodus, Destruction)
Tomash napisał(a):
I am your Death napisał(a):Nie ma co ukrywac: amerykancy maja duzo lepszych trasherow (Metallica, Megadeth, Nevermore, Slayer) niz panowie ze starego kontynentu, choc jest z europy rowniez kilka ciekawych zespolow (Exodus, Destruction)

Kurcze, kurcze. Gość zdążył napisac dopiero 7 postów i już ma post dnia? Zdolnaicha, nie ma co. Big Grin
Chłopak sie stara Big Grin (łapie popularność) heh Smile
Dance Of Death napisał(a):Chłopak sie stara Big Grin (łapie popularność) heh Smile

Ale i tak ciebie nie pobije. Confusedhock:
to sie jeszcze okaże Laughing
Cytat:tak, najpeirw zasadziłem panience, po czym dla porównania przerzuciłęm pyte przez bark i wepchałem ją sobie między poślady

Laughing Laughing Laughing To mnie rozwaliło Laughing Laughing Laughing
Amy napisał(a):
Cytat:tak, najpeirw zasadziłem panience, po czym dla porównania przerzuciłęm pyte przez bark i wepchałem ją sobie między poślady

swieta racja, piekny tekst Big Grin
Amy napisał(a):

Albo koleś jest negasem albo białasem z największą pytą. Tak czy siak txt dobry Laughing
Vomitor napisał(a):jesteś przegazaltowaną, zapatrzoną w siebie, pełną skretyniałego samozachwytu narcystyczną pseudiintelektualiską o wybujałym ego. I w zasadzie nie zdziwiłbym się gdybyś strzelała sobie palcówę dzierżąc swe zdjęcie w drugiej dłoni.
[Obrazek: rotfl3sy.gif][Obrazek: rotfl3sy.gif][Obrazek: rotfl3sy.gif][Obrazek: rotfl3sy.gif][Obrazek: rotfl3sy.gif][Obrazek: rotfl3sy.gif][Obrazek: rotfl3sy.gif][Obrazek: rotfl3sy.gif][Obrazek: rotfl3sy.gif][Obrazek: rotfl3sy.gif][Obrazek: rotfl3sy.gif][Obrazek: rotfl3sy.gif][Obrazek: rotfl3sy.gif][Obrazek: rotfl3sy.gif]
R_amze_S napisał(a):
Vomitor napisał(a):jesteś przegazaltowaną, zapatrzoną w siebie, pełną skretyniałego samozachwytu narcystyczną pseudiintelektualiską o wybujałym ego. I w zasadzie nie zdziwiłbym się gdybyś strzelała sobie palcówę dzierżąc swe zdjęcie w drugiej dłoni.
[Obrazek: rotfl3sy.gif][Obrazek: rotfl3sy.gif][Obrazek: rotfl3sy.gif][Obrazek: rotfl3sy.gif][Obrazek: rotfl3sy.gif][Obrazek: rotfl3sy.gif][Obrazek: rotfl3sy.gif][Obrazek: rotfl3sy.gif][Obrazek: rotfl3sy.gif][Obrazek: rotfl3sy.gif][Obrazek: rotfl3sy.gif][Obrazek: rotfl3sy.gif][Obrazek: rotfl3sy.gif][Obrazek: rotfl3sy.gif]

heheheh, Laughing Laughing Laughing lolowe co? Laughing Laughing
R_amze_S napisał(a):

Czy mi sie wydaje, że jesteś najgorliwszym fanem Vomitora na tym forum?

EDIT : ksywka mi się omksła :>
Nivo napisał(a):Czy mi sie wydaje, że jesteś najgorliwszym fanem Vomitora na tym forum?
możę to jeden i ten sam kolo? Smile
Nivo napisał(a):
R_amze_S napisał(a):

Czy mi sie wydaje, że jesteś najgorliwszym fanem Vomitora na tym forum?

EDIT : ksywka mi się omksła :>
Źle ci sie wydaje,co nie jest dziwne zwazywszy na twój poziom intelektualny,panie"pogromco gejów,zoofili i nekrofili".Gdybys zadał sobie troche trudu i przejrzał moje posty ,zauważyłbyś,kretynku ze nie raz i nie dwa sprzeczałem sie z vomitem na rózne tematy.
Czy mi się wydaje, czy po poście Necro Desecratora 3/4 forum zaczęło z dnia na dzień jeździć po Vomitorze? Rolleyes
aXe Rose napisał(a):Czy mi się wydaje, czy po poście Necro Desecratora 3/4 forum zaczęło z dnia na dzień jeździć po Vomitorze? Rolleyes
no dobrze ci sie wydaje :/ takie to troche zalosne.. ja tam vomitora lubie bo fajne sa z nim polemiki xD