11-16-2005, 10:15 PM
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
11-17-2005, 08:31 AM
Angelique napisał(a):ok warsadal Very Happy Embarassed wcale się nie gniewam, cieszy natomiast mnie to, iż sam doszedłeś do takich wniosków! Exclamation Jak powszechnie wiadomo jestem mocno kontrowersyjną postacią tego forum i albo sie mnie kocha, albo nie nawidzi Very Happy Laughing nikt natomiast nie przejdzie koło mnie obojętnie... I jeszcze jedno: jestem chyba pierwszą kobietą która zmieniła oblicze tego fora, prowadząc zażarte, zaciekłe, burzliwe polemiki bez cienia ogródek z innymi użytkownikami!!! Exclamation Jestem chyba pierwszą osobą która tak poza tym osmiela się zarzucić każdemu jego niedoskonałości, nie boi się także opowiedzieć sprzeciwu przeciw zbędnym artykułom na ,,koszulki.pl'', a na koniec (może najważniejsze) rzuciła otwarta walkę przeciw wszelkim objawom głupoty i kinderstwa...!!!! Nie to żebym sie chwaliła... ale taka jest prawda! Embarassed Cool Embarassed

11-17-2005, 11:06 AM
czyj to text? 

11-17-2005, 11:40 AM
Hethell napisał(a):czyj to text?
to jest tekst Angelique

11-17-2005, 01:21 PM
goofi napisał(a):i życie staje się piękneHethell napisał(a):czyj to text?
to jest tekst Angelique

11-17-2005, 01:25 PM
goofi napisał(a):Angelique napisał(a):ok warsadal Very Happy Embarassed wcale się nie gniewam, cieszy natomiast mnie to, iż sam doszedłeś do takich wniosków! Exclamation Jak powszechnie wiadomo jestem mocno kontrowersyjną postacią tego forum i albo sie mnie kocha, albo nie nawidzi Very Happy Laughing nikt natomiast nie przejdzie koło mnie obojętnie... I jeszcze jedno: jestem chyba pierwszą kobietą która zmieniła oblicze tego fora, prowadząc zażarte, zaciekłe, burzliwe polemiki bez cienia ogródek z innymi użytkownikami!!! Exclamation Jestem chyba pierwszą osobą która tak poza tym osmiela się zarzucić każdemu jego niedoskonałości, nie boi się także opowiedzieć sprzeciwu przeciw zbędnym artykułom na ,,koszulki.pl'', a na koniec (może najważniejsze) rzuciła otwarta walkę przeciw wszelkim objawom głupoty i kinderstwa...!!!! Nie to żebym sie chwaliła... ale taka jest prawda! Embarassed Cool Embarassed
![]()
![]()

11-17-2005, 04:44 PM
goofi napisał(a):Angelique napisał(a):ok warsadal Very Happy Embarassed wcale się nie gniewam, cieszy natomiast mnie to, iż sam doszedłeś do takich wniosków! Exclamation Jak powszechnie wiadomo jestem mocno kontrowersyjną postacią tego forum i albo sie mnie kocha, albo nie nawidzi Very Happy Laughing nikt natomiast nie przejdzie koło mnie obojętnie... I jeszcze jedno: jestem chyba pierwszą kobietą która zmieniła oblicze tego fora, prowadząc zażarte, zaciekłe, burzliwe polemiki bez cienia ogródek z innymi użytkownikami!!! Exclamation Jestem chyba pierwszą osobą która tak poza tym osmiela się zarzucić każdemu jego niedoskonałości, nie boi się także opowiedzieć sprzeciwu przeciw zbędnym artykułom na ,,koszulki.pl'', a na koniec (może najważniejsze) rzuciła otwarta walkę przeciw wszelkim objawom głupoty i kinderstwa...!!!! Nie to żebym sie chwaliła... ale taka jest prawda! Embarassed Cool Embarassed
![]()
![]()
Ale brutalnie pozerstwem zajebalo... Kurwa, ja wychodze.
11-17-2005, 05:14 PM
Brak mi slów... myślałam, że głupota, wbrew wszystkiemu, musi mieć swoje granice. Koleżanka Angelique dobitnie pokazała jednak, że się mylę. Cóż, świat jest pełen niespodzianek...
11-17-2005, 06:19 PM
O czosnek czy to sie dzieje naprawde
hock: 

11-17-2005, 06:19 PM
Angelique napisał(a):ok warsadal Very Happy Embarassed wcale się nie gniewam, cieszy natomiast mnie to, iż sam doszedłeś do takich wniosków! Exclamation Jak powszechnie wiadomo jestem mocno kontrowersyjną postacią tego forum i albo sie mnie kocha, albo nie nawidzi Very Happy Laughing nikt natomiast nie przejdzie koło mnie obojętnie... I jeszcze jedno: jestem chyba pierwszą kobietą która zmieniła oblicze tego fora, prowadząc zażarte, zaciekłe, burzliwe polemiki bez cienia ogródek z innymi użytkownikami!!! Exclamation Jestem chyba pierwszą osobą która tak poza tym osmiela się zarzucić każdemu jego niedoskonałości, nie boi się także opowiedzieć sprzeciwu przeciw zbędnym artykułom na ,,koszulki.pl'', a na koniec (może najważniejsze) rzuciła otwarta walkę przeciw wszelkim objawom głupoty i kinderstwa...!!!! Nie to żebym sie chwaliła... ale taka jest prawda! Embarassed Cool Embarassed
To na pewno jest prowokacja...
11-17-2005, 06:50 PM
Nivo napisał(a):Angelique napisał(a):ok warsadal Very Happy Embarassed wcale się nie gniewam, cieszy natomiast mnie to, iż sam doszedłeś do takich wniosków! Exclamation Jak powszechnie wiadomo jestem mocno kontrowersyjną postacią tego forum i albo sie mnie kocha, albo nie nawidzi Very Happy Laughing nikt natomiast nie przejdzie koło mnie obojętnie... I jeszcze jedno: jestem chyba pierwszą kobietą która zmieniła oblicze tego fora, prowadząc zażarte, zaciekłe, burzliwe polemiki bez cienia ogródek z innymi użytkownikami!!! Exclamation Jestem chyba pierwszą osobą która tak poza tym osmiela się zarzucić każdemu jego niedoskonałości, nie boi się także opowiedzieć sprzeciwu przeciw zbędnym artykułom na ,,koszulki.pl'', a na koniec (może najważniejsze) rzuciła otwarta walkę przeciw wszelkim objawom głupoty i kinderstwa...!!!! Nie to żebym sie chwaliła... ale taka jest prawda! Embarassed Cool Embarassed
To na pewno jest prowokacja...
Jeśli to nie jest prowokacja (a coś mi się zdaje, że jednak nie

hmm, a ja na początku myślałam, ze jednak nie jest aż tak źle...
Ps. Nadchodzi nowa era na forum, Era Angeliqe, strzeżcie się lepiej

11-17-2005, 07:09 PM
Era Angelique = zero miejsca dla heteroseksualnych thrasherów.
Dlatego takiej erze musimy powiedzieć jednogłośne NIE!!
Dlatego takiej erze musimy powiedzieć jednogłośne NIE!!
11-17-2005, 07:18 PM
a może to już menopauza? 

11-17-2005, 07:27 PM
^Ej, ale ona, podobno, ma 22 lata? 

11-17-2005, 08:00 PM
ZenithalMan napisał(a):^Ej, ale ona, podobno, ma 22 lata?
...a zachowuje się, jakby miała 12...