Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: POST DNIA
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Hethell napisał(a):mialam ochote zapytac o to samo. kiedy dostal i od kogo

Dostal dzisiaj po pludniu, ode mnie.. Pejowiec666 to nie Necro..

No i mozecie wracac do tematu.. :>
Dżemik napisał(a):Pejowiec666 to nie Necro..

:>

Oooo a to Ci... hmmm Evil or Very Mad :? Evil or Very Mad
Nie no swietny kolesBig Grin Szkoda ze jak weszlem na forum to juz po wszystkiemu byłoTongue
Wracając do tematu: ze względu na formę, ortografię itp., to zdecydowanie jest post dnia Smile
Krzychun napisał(a):Nie no swietny kolesBig Grin Szkoda ze jak weszlem na forum to juz po wszystkiemu byłoTongue

Krzychun jesteś po stokroć bardziej komiczny niż pejowiec.
A oto wrzut, który mnie pozytywnie rozwalił:
Nevermore napisał(a):
Patyk napisał(a):...ale jaja!

tak powiedzial twoj stary do twojej starej jak sie przed nim rozebrala. :?
8)
Cytat:Ave wszystkim nazywam sie Kamil.Lubie posłuchac dobrej muzy a szczegulnie Metallicy,Nirvany,Iron Mayden,Crematory,Lordi,Stratovarius a z polskich Behemoth,Vader i itp.
Mam 16 lat i nie moge życ bez metalu Very Happy . \m/

Skąd ONI się biorą?

Sam post nie jest moze aż tak tragiczny, ale temat "Ave satan wszystkim" i "stare płyty metallicy są lebsze"... Mad
A gdzie widzisz te leBsze? Wink
tez sie nad tym zastanawiam Question
Kosiara napisał(a):Ja tam lubie Metallice ale naprawde macie racje te starsze plyty sa lebsze Smile
Tutaj szanowni państwo
Uhm, dzięki. Źle zrozumiałam posta Tomasha po prostu Smile
R_amze_S napisał(a):
Kosiara napisał(a):Ja tam lubie Metallice ale naprawde macie racje te starsze plyty sa lebsze Smile
Tutaj szanowni państwo

taaa. I jeszcze "Iron Mayden" Rolleyes
gannon napisał(a):
R_amze_S napisał(a):
Tutaj szanowni państwo

taaa. I jeszcze "Iron Mayden" Rolleyes

Pozer! Zbanowac i zaorac!
^ To Ciebie powinno sie zbanowac i zaorac ... Tongue
goofi napisał(a):^ To Ciebie powinno sie zbanowac i zaorac ... Tongue

Na jakiej podstawie? Ja znam poprawna pisownie nazw lubianych przezemnie kapel. A Kosiarz nie Big Grin
Quostek napisał(a):
goofi napisał(a):^ To Ciebie powinno sie zbanowac i zaorac ... Tongue

Na jakiej podstawie? Ja znam poprawna pisownie nazw lubianych przezemnie kapel. A Kosiarz nie Big Grin

No co ty nie powiesz..?znasz..? o jak fajnie..? to naprawde wzruszajace.... Laughing Laughing Laughing

ehhh koles sie pomylil, wiec powinniscie mu normalnie zwrocic uwage a nie odrazu po nim jechac, a jesli chodzi o to lebsze... to moze koles po prostu ma dyslekcje (albo jest debilem Laughing ), wiec jak juz mowilam w takiej sytuacji wystarczylo by po prostu czlowiekowi zwrocic uwage....

a jesli chodzi o Ciebie Quostek to mnie po prostu wqrwiasz... Tongue