Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: POST DNIA
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Po 1. Nie czytałem podpisu DaD'a bo niechciało mi sie męczyc oczu. Mam w dupie tego szczeniaka i Tobie również radzę go olać. Poprostu daj sobie spokój. Pare razy go zbluzgałeś i było smiesznie. Teraz robi się to nudne i niesmaczne. Dziwi mnie też fakt, że tak bardzo przeszkadza Ci jego podpis, a Ty nagminnie go obrażałeś. Nie uważasz, że zasłóżyłeś na taką akcje z jego strony? Nie mam do Ciebie nic osobistego i nie zamierzam sie kłócić. Poprostu olej idiotów i przestań się z nimi wykłócać, bo obserwator naprawdę może niezauważyć róznicy Tongue
Po 2. Mój post pisałem głównie z myślą o Axe, bo na Twoje posty z bluzgami, juz dawno przestałem zwracać uwagę.
Cytat:spierdlaj.
Juz mnie nie ma Embarrassed
Do Jałokim:

Wiesz.. bez urazy ale zazwyczaj oceniamy drugich poprzez pryzmat własnej osoby. Dla mnie skonstruowanie powyższej wypowiedzi nie stanowiło najmniejszego wysiłku Wink

Mimo wszystko cieszą mnie wyrazy uznania, jednak słówko na końcu było już wzmiankowane wcześniej stanowiąc jednak swoistą kwintensencję i podsumowanie wypowiedzi Big Grin

Do Nightal:

Zgadzam się, w zasadzie masz rację. Poza kilkoma szczegółami. Mianowicie abdolutnie napewno nie zasłużyłem z jego strony na taką akcję stanowiącą samą w sobie nagminne obrażanie mnie, ale to już moja prywatna, subiektywna opinia. Laughing Laughing Zatem po drugie, zanim podpiszesz się pod mym przeginaniem pały lepiej poczytaj też co opisuje i podpisuje denciak Wink I to na tyle.
w każdym razie fuckt jest fucktem żę mnie rozjebało Smile
Hehehe.. teraz, też zauważyłem małą adnotację u góry, że zostały me skromne uwagi w wypowiedzi zawarte okraszone mianem postu dnia Big Grin Big Grin Big Grin Fakt uznania mych forumowych zasług cieszy mnie niezmiernie Big Grin
Vomitor napisał(a):Masz może na myśli podpisy dance_of_death pod jego postami? Wink
Laughing

Vomitor napisał(a):Także bawią mnie w swej żałości teksty sugerujące jakobym to ja przeginał pałę w kontekście faktów wyżej wspomnianych.
Tu nikt niczego nie sugeruje - tu lecą same fakty
uwierz mi że jeżeli byłbyś odrobine tolerancyjny to tego obrazka by nie było...

Jałokim napisał(a):rozdżebało mnie to jak sie Vomitor wysilałeś z tym rozbudowanym słownictwem spod znaku "Ą Ę", by na koniec skwitować to krótkim, treściwym słowem cholernie kontrastujacym z resztą wypowiedzi i burzącym jej spokój
toffam kontrasty

mnie w tym najbardziej rozpierdala staranność napisanego postu i skończenie go niedość ze prostackim słowem to jeszcze z błędem Laughing

Nightal napisał(a):Po 1. Nie czytałem podpisu DaD'a bo niechciało mi sie męczyc oczu. Mam w dupie tego szczeniaka i Tobie również radzę go olać.

Szczeniak Neutral a miało być tak pieknie Laughing

Nightal napisał(a):Pare razy go zbluzgałeś i było smiesznie. Teraz robi się to nudne i niesmaczne. Dziwi mnie też fakt, że tak bardzo przeszkadza Ci jego podpis, a Ty nagminnie go obrażałeś. Nie uważasz, że zasłóżyłeś na taką akcje z jego strony?

Bardzo mądre i treściwe słowa... i ktoś tu powinien je wbić sobie do własnej łeptowiny
DODa jesteś załosny.Wypominasz Vomtorowi drobną literówke ,a sam wczoraj palnąłeś byka takiego ze pół forum lało z Ciebie ze smiechu, w dodatku braklo ci tej pokory zeby się do błędu przyznać.
Wypominasz mu prostactwo,a twoj podpis o jakze głebokiej tresci"jebać Vomitora" to była pełna kultura?Brakuje ci argumentów ,to wyzywasz innych?Zacznij pisać z sensem i mądrze,miej tyle pokory zeby przyznawać się do błędów,to nikt sie do Ciebie nie bedzie przypierdalał...
Zastanawiam się tylko, czemu jak kiedyś wstawiłem sobie w podpisie przekreślonego Maggota to natychmiast były maile z komendą zmiany tego podpisu... Czyżby wraz ze zmianą prezydenta zmieniły się zasady na forum?
Nie.. Po prostu nie mialem przez 2 dni internetu, zatem nie moglem pogrozic palcem Dance'owi.. ;>
Dżemik napisał(a):Nie.. Po prostu nie mialem przez 2 dni internetu, zatem nie moglem pogrozic palcem Dance'owi.. ;>
Aha.. spox Smile
Dżemik napisał(a):nie mialem przez 2 dni internetu, zatem nie moglem pogrozic palcem Dance'owi.. ;>
Panie Dżemik,ale prosze mu większej krzywdy nie robić,on daje nam tyle rozrywki Laughing
Juz ktorys raz to piszesz, zatem oswiadczenie skrobne:

Za glupote i wszczynanie klotni banow nie dajemy! Co najwyzej za ten drugi uczynek poczestuje sie kogos ostrzezeniem.. Ale i tak jestesmy chyba (zbyt) poblazliwi, bo nawet taki KelThuz doczekal sie tylko 2 ostrzezen.. Wink
Normalnie kamień mi spadł z serca Big Grin
R_amze_S napisał(a):DODa jesteś załosny.Wypominasz Vomtorowi drobną literówke ,a sam wczoraj palnąłeś byka takiego ze pół forum lało z Ciebie ze smiechu, w dodatku braklo ci tej pokory zeby się do błędu przyznać.
Wypominasz mu prostactwo,a twoj podpis o jakze głebokiej tresci"jebać Vomitora" to była pełna kultura?Brakuje ci argumentów ,to wyzywasz innych?Zacznij pisać z sensem i mądrze,miej tyle pokory zeby przyznawać się do błędów,to nikt sie do Ciebie nie bedzie przypierdalał...

"Wypominasz Vomtorowi drobną literówke" - hmmm to tutaj jest normalne... ba mi by za to głowe urwali wiec nie rozumiem zdziwienia... Neutral

"Wypominasz mu prostactwo,a twoj podpis o jakze głebokiej tresci"jebać Vomitora" to była pełna kultura?"

opis dosadnie pokazuje dlaczego jest taki a nie inny - jezeli ktos cie wyzywa to nie ma sensu cos argumentować tylko odrazu w pysk... a ze pysku nie mam przed sobą to po oczach Laughing

"Zacznij pisać z sensem i mądrze...to nikt sie do Ciebie nie bedzie przypierdalał"
mysle ze sie z tego wywiązuje(mniej lub bardziej)... ale womitor to jet taka paskuda ze on zawsze musi sie doczegoś przyjebać...
Koniec drogie panie.. Kolejne posty bede kasowac..
Krzychun napisał(a):Mnie za to rozwalił nowy(??) podpis Pearl

Cytat:Kopaj skina! Kopaj równo! Przecież wiesz, że kopiesz gówno!

Ciekawe czy by to powiedziala jakiemus starszemu skinowi w twarz Laughing
Hmm ... Jakbym miała pewność, że szybciej od niego biegam to nie ma sprawy Rolleyes Big Grin Big Grin A tak poważnie ... Po prostu spodobał mi się opis kumpla na gg. Nie wiem skąd go wziął Smile