^^ dobrze ze moj sie pod taki nie kwalifikuje

raczej książe... odkąd Wszebąd obiecał mi wpierdol, nie wychodze z domu, nie śpie i nie gasze światła, nawet w nocy.
Nie gadać, tylko obstawiać ;>
Tomash napisał(a):raczej książe... odkąd Wszebąd obiecał mi wpierdol, nie wychodze z domu, nie śpie i nie gasze światła, nawet w nocy.
Mi juz z 10 razy chyba... ostatnio nawet podal mi czas i miejsce ustawki, ale jakis mod usunal. Zreszta, nie bede specjalnie do Kielc 40 km jechal zeby sie bic z typkiem, ktory wierzy w boga slonca. No sorry, jakis poziom trzeba trzymac
Cytat: typkiem, ktory wierzy w boga slonca. No sorry, jakis poziom trzeba trzymac
Zaiste inaczej pogadasz, gdy staniesz przed tym Bogiem i będziesz obiektem jego niezmierzonej furii za obrazę majestatu, ot co!
Balthor napisał(a):Ulryk napisał(a):http://www.tetris1d.org/ 
kurde w koncu gra na moim poziomie! xD
fajne fajne xD
omg rozjebalo mnie to. sprawdźcie link

^^ Kel postanowil sie odmlodzic o jakies 20 lat rzucajac piaskownicowymi tekstami
hehe no coz taka prawda.. co to liceum robi z ludzi.. wiecie ze przegralem w ta gre! sniff ;(
Odpowiedź kela jest akurat na poziomie post księcia, czyli de facto obie sa na niskim potwornie, ale to taka specyfika prawienia sobie złośliwości

ReTuRn napisał(a):Odpowiedź kela jest akurat na poziomie post księcia, czyli de facto obie sa na niskim potwornie, ale to taka specyfika prawienia sobie złośliwości 
Dokładnie, sam też zapewne waliłeś takie teksty, i ja też

Co nie zmienia faktu, że "publiczność" ma wówczas niezłą zabawę.
de7th napisał(a):ReTuRn napisał(a):Odpowiedź kela jest akurat na poziomie post księcia, czyli de facto obie sa na niskim potwornie, ale to taka specyfika prawienia sobie złośliwości 
Dokładnie, sam też zapewne waliłeś takie teksty, i ja też
Co nie zmienia faktu, że "publiczność" ma wówczas niezłą zabawę.
Robienie z siebie kretyna to norma na tym forum.Więc niczym się nie przejmujcie.