Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: POST DNIA
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
^^ dobrze ze moj sie pod taki nie kwalifikuje Big Grin
Książę 2 napisał(a):
KelThuz napisał(a):
Książę 2 napisał(a):A co to za wielka figura ten kurwa hegemon HH?

Wój co jechał twoją starą na ośmioro batów

To chyba te siedem nadprogramowych musiał wyjąć z własnej dupy.

Poza tym - kurwo, masz ochotę powtórzyć mi to w twarz, czy jesteś kolejnym spedalonym internetowym cwaniaczkiem? Chętnie wprasuję cię w asfalt.
Wszebąd-Niszczyciel się doigrał Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
raczej książe... odkąd Wszebąd obiecał mi wpierdol, nie wychodze z domu, nie śpie i nie gasze światła, nawet w nocy.
Nie gadać, tylko obstawiać ;>
Tomash napisał(a):raczej książe... odkąd Wszebąd obiecał mi wpierdol, nie wychodze z domu, nie śpie i nie gasze światła, nawet w nocy.

Mi juz z 10 razy chyba... ostatnio nawet podal mi czas i miejsce ustawki, ale jakis mod usunal. Zreszta, nie bede specjalnie do Kielc 40 km jechal zeby sie bic z typkiem, ktory wierzy w boga slonca. No sorry, jakis poziom trzeba trzymac
Casanova Laughing

Przemek87 napisał(a):"Red Hot Chili Peppers"
Kocham chłopaków tak czy inaczej.

"Smashing Pumpkins"
Jak byłem mały kochałem się w D`Arcy.

"Napalm Death"
kocham gości

"wasze ulubione ballady"
Kocham Cie slayerka

"Queens of The Stone age"
Ja ich kocham !!!

"OLDSCHOOL HARDCORE-PUNK"
Heniek Rollins to killer !!!
Kocham gościa

"AC/DC"
Kocham AC/DC, Angus Young nauczył mnie zajebistego tańca z gitarą

"JUDAS PRIEST"
Haha IM YOUR TURBO LOVER. Kocham Judas Priest.
Cytat: typkiem, ktory wierzy w boga slonca. No sorry, jakis poziom trzeba trzymac

Zaiste inaczej pogadasz, gdy staniesz przed tym Bogiem i będziesz obiektem jego niezmierzonej furii za obrazę majestatu, ot co!
Balthor napisał(a):
Ulryk napisał(a):http://www.tetris1d.org/ Big Grin
kurde w koncu gra na moim poziomie! xD
fajne fajne xD

omg rozjebalo mnie to. sprawdźcie link Tongue
KelThuz napisał(a):jasne, konkurs na najbardziej brutalną penetrację twojej starej

Surprised
^^ Kel postanowil sie odmlodzic o jakies 20 lat rzucajac piaskownicowymi tekstami
hehe no coz taka prawda.. co to liceum robi z ludzi.. wiecie ze przegralem w ta gre! sniff ;(
Odpowiedź kela jest akurat na poziomie post księcia, czyli de facto obie sa na niskim potwornie, ale to taka specyfika prawienia sobie złośliwości Tongue
ReTuRn napisał(a):Odpowiedź kela jest akurat na poziomie post księcia, czyli de facto obie sa na niskim potwornie, ale to taka specyfika prawienia sobie złośliwości Tongue
Dokładnie, sam też zapewne waliłeś takie teksty, i ja też Tongue Co nie zmienia faktu, że "publiczność" ma wówczas niezłą zabawę.
de7th napisał(a):
ReTuRn napisał(a):Odpowiedź kela jest akurat na poziomie post księcia, czyli de facto obie sa na niskim potwornie, ale to taka specyfika prawienia sobie złośliwości Tongue
Dokładnie, sam też zapewne waliłeś takie teksty, i ja też Tongue Co nie zmienia faktu, że "publiczność" ma wówczas niezłą zabawę.
Robienie z siebie kretyna to norma na tym forum.Więc niczym się nie przejmujcie.
simek8 napisał(a):No swego czsu dość dużo słuchałem Nighwish no i muszę powiedzieć że są spoko. Szczególnie ten gościu na gitarce- to może być autorytet dla gitarzystów