Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: POST DNIA
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
KISIEL napisał(a):Robicie cyrk z Warrahy
nie no, tym razem Kisiel przypierdolił na grubo
statekx napisał(a):ale Kisiel zna sie przeciez najlepiej, w rodzimej wiosce mawiaja na niego... TEN KTORY GRA NA PERKUSJI.

jeden kisiel a ile radości...
nie podnoś głowy, bo cie kurwa zastrzele
XdkyX napisał(a):
raf667 napisał(a):Nie słucham zespołów z tego typu nazwami.
A teksty typu "Ewrybady spierdalać" mnie nie bawią.All.

bos beton, lewak, zydo-mason, gej i murzyn

nice flejm Mad
słaby
przemek-iles tam napisał(a):Wiele zespołów błednie przypisuje sie do emo.Wtedy kiedy nie bylo jeszcze jako takiej definicji to każdy zespol gdzie byl jakiś wysoki emocjonalny krzyk, mogł dostać łatkę emo. Emo jako gatunek wymyślil chyba zespol Sunny Day Real Estate który nie był pedalski i wtedy nikt jeszcze nie myślał o pedalskich gothic-metro-makijażach. Niestety teraz zespoly pokroju AFI, Panic At The Disco czy My Chemical romance tak "dopracowaly" ten styl że jest najbardziej pedalską, zjebaną odmianą i zakałą rocka.
I tu sie pojawia problem definicji pedalstwa w muzyce. Bo okazuje się że jako pedał w sensie gej (TRU lub gimmick) Laughing można grać TRU muze (Turbonegro, Judas Priest,Elton J..itp). Very Happy
Natomiast niby straight ludzie ale grajacy emo, pop-punk typu good charlot są eskalacją pedalstwa muzycznego.
tak wiec pedal to bardzo szerokie pojęcie
hegemon nie miał czasu wejsc na foro i podrzucił Ci to na GG? Laughing
To akurat mi się przyśniło Smile
Otter napisał(a):
Paździoch napisał(a):
wunderwaffe napisał(a):Chujowa ankieta.
sam jesteś chujowy
I Twoja stara też
Cytat:Co sadzicie o Slipknocie? Są nudni? A może szaleni?
Moim zdanie Slipknot to sposób na kase i pokazanie sie tych ludzi z zespołu. Są szaleni robią zadyme. Każdy kto powie że sa rąbnięci, ma racje. Ale uważam że robią kawał dobrej muzyki. Tego brakuje inym zespołom - szaleju. Oczywiście ich reklama w mediach jest większa niż reklamy niejednej dobrej firmy. Ale bez nich już dawno przestali by robic zadymy na koncertach, bo po co? Jak i tak nikt tego nie zobaczy! Zastanawia mnię tylko, po co robią taką reklamę i te wszystkie szalone rzeczy? Przecierz z takim talentem wokalnym niejedna chora fanka rzuciłaby mu się do nóg. Ale przeszkadza wygląd. Te maski pokazują jacy są. Ni chcą wyglądać tak jak każdy, bo ktoś mógłby ich wziąśćza jakiegoś Robbiego Williamsa. Chcą być wyraźni i znaleźli na to sposób. Ja jestem ich fanem. Słucham, oglądam i czuję klimat (chyba). Piszcie co sądzicie na temat tego szalonego (dla mnie pozytywnie) zespołu.

jeden z najlepszych postow w tym roku, szkoda ze temat zostal zamkniety zanim sie w nim wypowiedzialem

i zeby nie bylo - to nie ja Idea
sylvicious napisał(a):
Narkoman napisał(a):sama niewiem .... większości chłpakom podobają się no eaczej te bardziej dziewczęce.... w mojej klasie jest taka jedna , która ubiera się dziewczęco bardzo diewczęco , chłopaki dużo bardziej i częściej z nią gadają niż ze mną ... a ja właśnie się tak ubieram ... czarny strój , glany...

Może trochę dystansuje ich to "Cześć to ja, narkoman".

Nie wiem, nie wiem.
Bardzo pozytwnie, uśmiałem się ;D Trzeba czasem wyłowić jakiś nietuzinkowy post w tej całej szarzyżnie, właściwie temu miał służyć ten temat. Mówię oczywiście o odpowiedzi Sylviciousa.
Sobota napisał(a):ale na gaz przerobioną albo disel bo to coś pali tyle co zoltan chleje.
Chylę czoła Surprised
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):
The Stig napisał(a):strój ? a ja myślałem, że ubiór...

ubior jest dla ludzi normalnych, to jest stroj.
rozumiesz - ja nosze ubior, a np. Ty i Batman stroje
o kurna Laughing Laughing Laughing
mnie bardziej rozwalil komentarz, ze czwarta rzecza jest armata ;P
Valhalla napisał(a):mnie bardziej rozwalil komentarz, ze czwarta rzecza jest armata ;P

szczerze mówiac mnie tez Wink
szkoda że cię nie rozwaliła armata