Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: POST DNIA
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
fetus napisał(a):gdyby las mógł sie zesrać obsypał by ich gówniany deszcz

mnie osobiscie to zniszczylo Laughing
^ nie tylko Ciebie (;
pytanie bylo gdzie nabijaqsz cwieki
Szyszak napisał(a):W napleta, dzieki czemu moja pala miazdzy pozerskie ryje i zostawia ich anusy w strzepach. KILL!
Angel of death napisał(a):pytanie bylo gdzie nabijaqsz cwieki
Szyszak napisał(a):W napleta, dzieki czemu moja pala miazdzy pozerskie ryje i zostawia ich anusy w strzepach. KILL!

ozeszkurwajapierdole Laughing
goofi napisał(a):
Angel of death napisał(a):pytanie bylo gdzie nabijaqsz cwieki

ozeszkurwajapierdole Laughing

ja pierdole ROZWALA!!!!!!!!!
To wcale nie bylo az takie smieszne.
Szyszak napisał(a):To wcale nie bylo az takie smieszne.

bylo Tongue
(jak ubierać się na gotha)"Tak więc załóż czarny płaszcz do kostek, pomaluj sie na biało, zrób sobie pentagram na czole, na plecy zarzuć jakiś dwumetrowy miecz, obowiązkowo pieszczochy z 50cm kolcami, buty na wysokim obcasie, i mów wszystkim ze kochasz szatana a jak się nie zgadzają to wyzywaj ich! (chyba to Ci wychodzi najlepiej) albo ścinaj im głowy a krew spijaj z czaszek.... Wtedy będziesz Tru" - Kalin

loooool Rolleyes Big Grin Rolleyes Smile
Delia $haddix napisał(a):(jak ubierać się na gotha)"Tak więc załóż czarny płaszcz do kostek, pomaluj sie na biało, zrób sobie pentagram na czole, na plecy zarzuć jakiś dwumetrowy miecz, obowiązkowo pieszczochy z 50cm kolcami, buty na wysokim obcasie, i mów wszystkim ze kochasz szatana a jak się nie zgadzają to wyzywaj ich! (chyba to Ci wychodzi najlepiej) albo ścinaj im głowy a krew spijaj z czaszek.... Wtedy będziesz Tru" - Kalin

to nie jest smieszne, a bardzo zenujące... Rolleyes
Wróciłem na forum i od razu zastałem takie rarytasy ;] Podziwiam za pomysłowość wypowiedzi. Osobiście nawet ja nie jestem na tyle głupi, żeby takie oryginalne posty wymyślać.

PS: Axel ;] piwo mi się należało słyszałem ;]
Delia $haddix napisał(a):(jak ubierać się na gotha)"Tak więc załóż czarny płaszcz do kostek, pomaluj sie na biało, zrób sobie pentagram na czole, na plecy zarzuć jakiś dwumetrowy miecz, obowiązkowo pieszczochy z 50cm kolcami, buty na wysokim obcasie, i mów wszystkim ze kochasz szatana a jak się nie zgadzają to wyzywaj ich! (chyba to Ci wychodzi najlepiej) albo ścinaj im głowy a krew spijaj z czaszek.... Wtedy będziesz Tru" - Kalin
Laughing Mad
ciekawe ze niektórzy tutaj nie dostrzegają prowokacji! Ludzie! ale z ta krwią to już lekka pszesada! Niby kto dałby się na to nabrać? przecież wiadomo że za ścinanie głów można iść do więzienia!!!!!!!!!!!! Wink Mad Mad
Angelique napisał(a):ciekawe ze niektórzy tutaj nie dostrzegają prowokacji!
No nie, to to nie było na serio?? A ja już sobie miecz kupiłam. Crying or Very Sad
Angelique napisał(a):za ścinanie głów można iść do więzienia!!!!!!!!!!!! Wink Mad Mad
A szkoda... cholerna szkoda..
A taka fajna zabawa mi sie szykowała Crying or Very Sad
Angelique napisał(a):ciekawe ze niektórzy tutaj nie dostrzegają prowokacji!

No to było już prawdziwie żenujące, kto tu czego nie dostrzega Confusedhock: