Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: POST DNIA
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
chuj dupa gołe cyce.

Tak dla zachowania równowagi.
MaFFej napisał(a):Przepraszam... możecie wypowiadać się normalnie? Wink

Normalność jest rzeczą względną, nie inaczej.

ReTuRn napisał(a):Możliwym jest jednakoz, iż nie spotkałem się ze szczególnie trafnym tego sformułowania użyciem przed twym przybyciem na nasze forum.

Pierdolisz farmazony alboś ślepy.

Cytat:Poza tym moze po po prostu tak jakos mi się cholernie skoajzryło i przestań się już czepiać Tongue

Klasyczna Vomitor's - sentencja nie oceniaj drugiego przez pryzmat własnej osoby, która to nota bene pomogła mi w zaoraniu dziś pewnego zbyt mądrego w swym mniemamniu dziadygi w knajpie. Nie czepiam się, bynajmniej.
W temacie o brudstoku
Tomash napisał(a):Racja Neutral w połowie występu Wszebąd podejdzie do mikrofonu i zaintonuje "Goreją wici" co spowoduje natychmiastową śmierć pierwszych 88 rzędów publiczności Laughing

Rozjebało mnie to [Obrazek: icon_diabelek.gif]
^Samo życie,samo życie..
Topic z ulubionymi filmami:

X_factor napisał(a):Gladiator
Seksmisja
Piła
Władca Pierścieni Powrut Króla

Super. Uważam to za prowokację. Kto jest za?
Zoltan napisał(a):Topic z ulubionymi filmami:

X_factor napisał(a):Gladiator
Seksmisja
Piła
Władca Pierścieni Powrut Króla

Super. Uważam to za prowokację. Kto jest za?
to raczej analfabetyzm, a nie trv post.... a prowokacje wieksze to w papierze toaletowym widze.
Zoltan napisał(a):Super. Uważam to za prowokację. Kto jest za?
Dla mnie to jest post dnia. Ja jestem przed.
hmm wszystko obróciło się przeciwko mnie. teraz jestem trv skofundowany Big Grin
nt. reprezentacji Brazylii:

balzac napisał(a):
Cytat:Czy ktoś może ich zatrzymać?
duet Rasiak-Mila...
Big Grin
spellbound napisał(a):moja jest racja, i to swieta racja, bo nawet jak jest twoja to moja jest mojsza niz twojsza i ze to wlasnie moja racja jest racja najmojsza Laughing
^ cos jakby dzien swira Laughing
Valhalla napisał(a):^ cos jakby dzien swira Laughing
Prawda?Mnie jakoś takoś też się skojarzyło ; ).
To nawet dosłowny cytat z "Dnia Świra". Szacunek, że udało się zapamiętać w całości ;D.
Rzecz miała miejsce na innym forum,ale juz nieraz były tu wklejane cytaty z innych for,a poza tym piszący poniższe słowa jest także userem naszego kochanego forum RMS.Rzecz miała miejsce w dyskusji o Manowar a kto to napisał to chyba sami poznacie :

Cytat:kompletnie nie rozumiesz tego manifestu, jaki propaguje album WOTW. Jest to jedno wielkie FUCK YOU ALL - powiem więcej - CHUJ ODYNA WYMIERZONY W DUPY TYCH CO NIE WIERZĄ W THORA!!!
Laughing Laughing
R_amze_S napisał(a):Rzecz miała miejsce na innym forum,ale juz nieraz były tu wklejane cytaty z innych for,a poza tym piszący poniższe słowa jest także userem naszego kochanego forum RMS.Rzecz miała miejsce w dyskusji o Manowar a kto to napisał to chyba sami poznacie :

Cytat:kompletnie nie rozumiesz tego manifestu, jaki propaguje album WOTW. Jest to jedno wielkie FUCK YOU ALL - powiem więcej - CHUJ ODYNA WYMIERZONY W DUPY TYCH CO NIE WIERZĄ W THORA!!!
Laughing Laughing

Czyzby Kel "Goreja Wici" Thuz ?