chuj dupa gołe cyce.
Tak dla zachowania równowagi.
MaFFej napisał(a):Przepraszam... możecie wypowiadać się normalnie? 
Normalność jest rzeczą względną, nie inaczej.
ReTuRn napisał(a):Możliwym jest jednakoz, iż nie spotkałem się ze szczególnie trafnym tego sformułowania użyciem przed twym przybyciem na nasze forum.
Pierdolisz farmazony alboś ślepy.
Cytat:Poza tym moze po po prostu tak jakos mi się cholernie skoajzryło i przestań się już czepiać 
Klasyczna Vomitor's - sentencja nie oceniaj drugiego przez pryzmat własnej osoby, która to nota bene pomogła mi w zaoraniu dziś pewnego zbyt mądrego w swym mniemamniu dziadygi w knajpie. Nie czepiam się, bynajmniej.
Topic z ulubionymi filmami:
X_factor napisał(a):Gladiator
Seksmisja
Piła
Władca Pierścieni Powrut Króla
Super. Uważam to za prowokację. Kto jest za?
Zoltan napisał(a):Topic z ulubionymi filmami:
X_factor napisał(a):Gladiator
Seksmisja
Piła
Władca Pierścieni Powrut Króla
Super. Uważam to za prowokację. Kto jest za?
to raczej analfabetyzm, a nie trv post.... a prowokacje wieksze to w papierze toaletowym widze.
Zoltan napisał(a):Super. Uważam to za prowokację. Kto jest za?
Dla mnie to jest post dnia. Ja jestem przed.
hmm wszystko obróciło się przeciwko mnie. teraz jestem trv skofundowany

nt. reprezentacji Brazylii:
balzac napisał(a):Cytat:Czy ktoś może ich zatrzymać?
duet Rasiak-Mila...

Valhalla napisał(a):^ cos jakby dzien swira 
Prawda?Mnie jakoś takoś też się skojarzyło ; ).
To nawet dosłowny cytat z "Dnia Świra". Szacunek, że udało się zapamiętać w całości ;D.
Rzecz miała miejsce na innym forum,ale juz nieraz były tu wklejane cytaty z innych for,a poza tym piszący poniższe słowa jest także userem naszego kochanego forum RMS.Rzecz miała miejsce w dyskusji o Manowar a kto to napisał to chyba sami poznacie :
Cytat:kompletnie nie rozumiesz tego manifestu, jaki propaguje album WOTW. Jest to jedno wielkie FUCK YOU ALL - powiem więcej - CHUJ ODYNA WYMIERZONY W DUPY TYCH CO NIE WIERZĄ W THORA!!!

R_amze_S napisał(a):Rzecz miała miejsce na innym forum,ale juz nieraz były tu wklejane cytaty z innych for,a poza tym piszący poniższe słowa jest także userem naszego kochanego forum RMS.Rzecz miała miejsce w dyskusji o Manowar a kto to napisał to chyba sami poznacie :
Cytat:kompletnie nie rozumiesz tego manifestu, jaki propaguje album WOTW. Jest to jedno wielkie FUCK YOU ALL - powiem więcej - CHUJ ODYNA WYMIERZONY W DUPY TYCH CO NIE WIERZĄ W THORA!!!

Czyzby Kel "Goreja Wici" Thuz ?