Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: POST DNIA
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Ten tekst mnie pozytywnie rozwalił:
Cytat:
Cytat:był to kamień milowy, mniejszy lub większy, ale był

Ty chyba pierdolnąłeś lbem w ten kamien...
van napisał(a):Wchodzę do sklepu, pytam o koszulkę Gorgoroth'a a facet mówi że nie u nich tego nie ma bo to "nazi black" ... trochę się zdziwiłem... ale może jestem w błędzie. Jak to wkońcu jest?
LOL Laughing
R_amze_S napisał(a):
van napisał(a):Wchodzę do sklepu, pytam o koszulkę Gorgoroth'a a facet mówi że nie u nich tego nie ma bo to "nazi black" ... trochę się zdziwiłem... ale może jestem w błędzie. Jak to wkońcu jest?
LOL Laughing

Laughing
^ Tongue ( Laughing )
A jaki to byl sklep? Z odzieza sakramentalna,czy jak to sie zwie?
metallgirl napisał(a):Ja mysle ,ze koniec swiata bedzie,ale dla homoseksualnych techno maniakow, hip hopowych gejow i popowych pipek. Bo z kosmosu przybeda trv black metalowi warriors i ich zaoraja Tongue
Krzychun napisał(a):
metallgirl napisał(a):Ja mysle ,ze koniec swiata bedzie,ale dla homoseksualnych techno maniakow, hip hopowych gejow i popowych pipek. Bo z kosmosu przybeda trv black metalowi warriors i ich zaoraja Tongue
Właśnie też to miałem tu wstawić Tongue wyprzedziłeś mnie Tongue
Szyszak napisał(a):
niedziol napisał(a):co wy gadacie ...ja nie jestem gejem...co wy macie do takich toreb?? fajna sprawa

Wlasnie! Idealnie sie w niej nosi szminke, tusz do rzes i lakier do paznokci! Nawet zyletki i plyta Tokio Hotel/HIM/Dashboard Confessional sie miesci!
Hehe, kolejny rozjebujący tekst Szyszaka xD
warsadal napisał(a):
Szyszak napisał(a):
niedziol napisał(a):co wy gadacie ...ja nie jestem gejem...co wy macie do takich toreb?? fajna sprawa

Wlasnie! Idealnie sie w niej nosi szminke, tusz do rzes i lakier do paznokci! Nawet zyletki i plyta Tokio Hotel/HIM/Dashboard Confessional sie miesci!
Hehe, kolejny rozjebujący tekst Szyszaka xD

kurde a ja chciałam być pierwsza Laughing
Krzychun napisał(a):

nareszcie Laughing Smile
metallgirl napisał(a):
Krzychun napisał(a):

nareszcie Laughing Smile
Rozumiem, że przez cały czas Twoim głównym życiowym priorytetem było napisanie posta na tyle durnego, by mógł się znaleźć w tym topicu.
Jak dla mnie,to właśnie jest post dnia Wink
de7th napisał(a):Rozumiem, że przez cały czas Twoim głównym życiowym priorytetem było napisanie posta na tyle durnego, by mógł się znaleźć w tym topicu.
BLACK ANGEL napisał(a):
Przemek87 napisał(a):Hmmm jakby nie patrzeć jednak po odejściu Wildera Depeszki tracą...

Co tracimy???pamiętaj że jeszcze mamy 3wspaniałych facetów z DM... Smile
Szyszak napisał(a):
metaltrasher napisał(a):Mam już wydane 1500 zł co więcej mam nawet 1500 pkt , a ciągle nie dostałem statusu vip ( już nie mówiąc że partnera też nie mam ) 7% to jednak coś. Proszę o odpowiedz.
Bo dotykasz sie w nocy.

</quote="family guy">
dla mnie to Laughing Laughing Laughing
de7th napisał(a):
metallgirl napisał(a):
Krzychun napisał(a):

nareszcie Laughing Smile
Rozumiem, że przez cały czas Twoim głównym życiowym priorytetem było napisanie posta na tyle durnego, by mógł się znaleźć w tym topicu.
Nie inaczej Smile trudno to bylo osiadnac,ale jednak sie udalo Laughing