Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: POST DNIA
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nivo napisał(a):Oto moja propozycja :

Cytat:.Jak slipy to nie metal to nie wiem co dla ciebie jest metalem... ?

a dla mnie metal to bokserki, takie przylegające do ciała, a nie tam slipy jakieś Laughing
Cytat:Słucham Z Black Metalu to co misie podoba i nie zwracam uwagi na to czy jest komercyjne słucham zespołów począwszy od Cradle Of Filth kończących sie na lodowych klimatach takich kapel jak np.SatYricon czy też Carpathian Forest BLACK METALE TRZYMAJMY SIĘ RAZEM I NIEZWARZAJCIE UWAGI NA TO ŻE KTOŚ SŁUCHA KOMERCYJNEGO BLACK'U CZY TERZ UNDERGRANDOWEGO

Nasz nowy forumowy nabytek Big Grin
Ja bym ten nabytek wypieprzyl na smietnik.
LCF napisał(a):Ja bym ten nabytek wypieprzyl na smietnik.

Wszystko byś na śmietnik wypieprzył, a tak jakiś ubaw jest........ Big Grin
No chyba nie. Niektóre wypowiedzi są żałosne po prostu Laughing
Cytat:Anorexia Nervosa jest naprawde zajebista boim zdaniem zastąpi luke po Emperor
Rolleyes
{argument ad hominem na mój temat}
selbsmord napisał(a):a ta mroczna gotka i tak pieprzy głupoty
chyba się odetnę od hejwi/traszu i zacznę gotyk uwielbiać, bo to lepiej pasuje do mojego wizerunku Surprised
Scully napisał(a):{argument ad hominem na mój temat}
selbsmord napisał(a):a ta mroczna gotka i tak pieprzy głupoty
chyba się odetnę od hejwi/traszu i zacznę gotyk uwielbiać, bo to lepiej pasuje do mojego wizerunku Surprised

wiesz chyba jednak nie bo patrząc na twoje zdjęcie to mi na myśl przychodzi Kaja Paschalska i jej "Chinka Czikulinka" więc może na taką branże się zdecyduj Big Grin
selbsmord napisał(a):patrząc na twoje zdjęcie to mi na myśl przychodzi Kaja Paschalska
Komplement wątpliwej jakości Angry
selbsmord napisał(a):patrząc na twoje zdjęcie to mi na myśl przychodzi Kaja Paschalska
Pokaż swoją mordę, to porozmawiamy.
powiedziałem, że mi na myśl przychodzi a nie, ze jesteś podobna - a mordę to ma pies tak dla Twej informacji
Jak dla mnie niekwestionowany post dnia i nagroda krwistych ust:

hier_kommt_die_sonne napisał(a):Jak można tego słuchać? Jak widze ten temat, jedna rzecz tylko mi się nasuwa:
[Obrazek: czosnek3sv.png]
Ty tez masz troche ciętych i pachnących czosnkiem ripost ;>
hahahaha ale hardkor czosnek o kulistych ksztaltach Tongue
ReTuRn napisał(a):
Cytat:ale czy wiesz co znaczy awatar ?

Pomijajac róznice w pisowni, bo to formy oboczne (avatra: awatar) to jest to obrazek, który tam masz koło nicku, jezeli chodzi o znaczenie w informatyce, ze tak to ujmę.

hahahahahahahahahahahahahahaha Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing