A wątpicie w to, że po h88 najbardziej true na forum jest KelThuz?:>
ReTuRn napisał(a):A wątpicie w to, że po h88 najbardziej true na forum jest KelThuz?:>
Ja tam nie wątpie.... h88 jest lepszy ale obaj czasami
piszą jakby się zioła najarali.......

h88 to sobie jaja robi, a KT ma czasem napady samouwielbienia, ale w sumie porządny człowiek o zdrowych pogladach i trza to docenić.
Dajmy na to, ze jesteś zaraz po KT

Return, bracie, niech Cię uściskam

Stand & Fight! Powiedzmy, ze jesteś zaraz po mnie.

No to mamy 4 do Brydza, ja gram ze Scully w jednej parze, a KT z H88 i jest swietnei
Stand&Fight!
radzilbym jebnac mala ankiete na "najbardziej trv" uzytkownika- co Wy na to?

Zarówno hegemona jak i KelThuza uwielbiam bezgranicznie! NIE INACZEJ!
Cytat:Btw. (zapomniałem dopisać): Skąd do k*rwy nędzy ten debil wytrzasnął nazwę strony? Ze Slipów tacy sataniści jak z pizdy zapiekanka
Za zapiekankę z pizdy- post dnia!
Rozwalił mnie post w temacie "Co sądzicie o LP?". Stanowił on bezpośrednie nawiązanie do tematu:
statekx napisał(a):kupa
the_hanged_man napisał(a):Ostatnio u mnie w mieście w parku grała kilkuosobowa orkiestra dęta... było dużo starych ludzi średnio tak po 70 roku życia.
Straciłeś okazje na zajebistą zabawe 
Hehehe... dla mnie bomba. Oczywiście dopiero wiedząc jaki jest kontekst (patrz dział koncerty i temat "Blitzkrieg 3") można tego posta w pełni docenić.
A poza tym znalazłem coś co nadaje się do mojej kategorii, czyli "postów mądrych". Oczywiście wszystko zależy od poglądów, więc moja ocena i dobór są bardzo subiektywne.
Kalin napisał(a):Cytat:<h88 mode>...</h88 mode>
To to jest dopiero pozerskie.
Rzadko spotykana jest tutaj tak trafna ocena.
Cytat: można tego posta w pełni docenić.
W końcu czuje się doceniony

The_hanged_man napisał(a):Cytat: można tego posta w pełni docenić.
W końcu czuje się doceniony 
Pisz tak dalej, a możesz na mnie liczyć ;D.
AL-PL_1991_MAGGOT napisał(a):"Ale chamstwo panowie odwalacie. Przecież to że w końcu zmienili wydawce i już w teledyskach nie ma tandet plastikowych (Manqentin itd.) to nie oznacza że stracili klimat i komercja ich zjadła (smacznego). Wystarczy sprawdzić (to tylko porównanie) 1 płytę Slipknot i 3. Wg. mnie w końcu moge włączyć teledysk i nie śmiać się z plaskikowo-plastelinowego "horroru"(mówie oczywiście o CoF). Teraz grają równo i uczy wystarczą na dłużej.
thx za uwage !!! "
Ach...dopiero to znalazłem [na fali nie nawiści...

]
i ten zaznaczony fragment jest zajebisty....
edit:Rzadko zaglądam do tego działu i dlatego wygrzebałem to tak pózno...