Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: POST DNIA
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
SuicideKaiten napisał(a):Myślałem że jesteś na tyle delikatny że bałeś się skląć, ale okazałeś się po prostu mistrzem subtelnej, misternie budowanej ironii, rispekt \m/
;DDD
Dla mnie jak narazie post dnia.
Cytat:Prędzej papier toaletowy z podobizną Daniego.Do wykorzystania dwojako.Jako rzeczywiscie papier toaletowy,ale i jako srodek na zatwardzenie-rzut oka na morde Daniego i juz zwieracze puszczają

MEGA LOL!! Uwielbiam takie texty Laughing Laughing Laughing
Amy napisał(a):
Cytat:Prędzej papier toaletowy z podobizną Daniego.Do wykorzystania dwojako.Jako rzeczywiscie papier toaletowy,ale i jako srodek na zatwardzenie-rzut oka na morde Daniego i juz zwieracze puszczają

MEGA LOL!! Uwielbiam takie texty Laughing Laughing Laughing

o zwieraczach? Surprised
noooo..... Laughing
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):
KelThuz napisał(a):widze ze skarzyskie kurwy dotarly i tutaj. niebawem zarobicie po ryju i sie skonczy.

Ok, czyli jak zobacze pod domem druzyne wczesnosredniowiecznych wojow z debilem na czele trzymajacym "miecz gromu" czy inny wibrator w dloni bede pewny ze to Ty. Juz zaczynam drżec ze strachu przed spoconymi barbarzyncami. Laughing Laughing Laughing
Mimo wczesnej pory, to mowie z całą pewnością: POST DNIA Big Grin
^ hehe dzieki Big Grin

Ale gdy patrze na rozwijajaca sie dyskusje mam wrazenie, ze dzisiaj moze pasc cos jeszcze lepszego Laughing Laughing Laughing
Cytat:TO JEST NAJLEPSZY ZESPÓŁ!!PO NIM SĄ IM, KAT, DB, COMA, AVANTASIA, SOAD...MANOWAR KILL!!!!!!!!!!
Cytat:właśnie! napuszone homorecytacje to ma Rhapsody. BAL-SAGOTH używa u siebie Zabijających_Słów, które miażdżą i nakłaniają do knucia wojny!

Sorry, ze tak późno po opublikowaniu, ale dopiero teraz znalazłem, a sformułowanie 'knucie wojny' mnie po prostu rozpierdoliło. (tak, idę już spac).
ReTuRn napisał(a):
Cytat:właśnie! napuszone homorecytacje to ma Rhapsody. BAL-SAGOTH używa u siebie Zabijających_Słów, które miażdżą i nakłaniają do knucia wojny!

Sorry, ze tak późno po opublikowaniu, ale dopiero teraz znalazłem, a sformułowanie 'knucie wojny' mnie po prostu rozpierdoliło. (tak, idę już spac).
Kela cytat? rozpieprza na całej linii. Laughing
Super ;>
Dla mnie post dnia :
The Stig napisał(a):Ja w swoim zyciu przeczytałem dwie ksiązki
Doceniam powage tego wyznania Wink

The Stig napisał(a):na czytają sie na czytają sie a potem traktują sie za wszechwiedzacych i pierdolą mądrosci.
Ano..to ch*je,naczytają się a potem pier*** Wink
-Rene- napisał(a):Dla mnie post dnia :
The Stig napisał(a):Ja w swoim zyciu przeczytałem dwie ksiązki
Doceniam powage tego wyznania Wink
...i szczerość piszącego te słowa.
I tym oto tekstem pan Stig zapewił sobie zwycięstwo w plebiscycie na największego idiotę na forum.
GRATULACJE!
^ Chyba nie zalapaliscie. To cytat z Poranku Kojota.
Dżemik napisał(a):^ Chyba nie zalapaliscie. To cytat z Poranku Kojota.

Big Grin
Nie oglądałem
R_amze_S napisał(a):
Nie oglądałem

fajny film Tongue