Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: POST DNIA
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
^no tez z tego rwalem Surprised
O "nieuzasadnionej" nietolerancji:
Dżemik napisał(a):Nie, to jest ograniczenie umyslowe..
Nightal napisał(a):O "nieuzasadnionej" nietolerancji:
Dżemik napisał(a):Nie, to jest ograniczenie umyslowe..

eeeeej no bez przesady, bywaly lepsze posty Smile
Wg. mnie tej wypowiedzi należy sie wyróżnienie, bo ładnie i inteligentnie podsumowuje problem nietolerancji. Ten dział został stworzony nie tylko do nagradzania najśmieśniejszych (bądz najgłupszych) postów, ale również wyróżniania postów najmądrzejszych Wink
Nietolerancja nie jest problemem, tylko jedynym słusznym stanem. Problemem jest agresywna kampania toleranji. Ale to temat na inny topic. Tongue
ReTuRn napisał(a):Nietolerancja nie jest problemem, tylko jedynym słusznym stanem.

A co Ty byś mistrzu zrobił jakbyś nagle stwierdził że bardziej Ci się podoba Andrzej niż Ania?
To jest dobre Surprised
warsadal napisał(a):Jedni gadają o muzyce, inni pokazują morde Smile
Cytat:A co Ty byś mistrzu zrobił jakbyś nagle stwierdził że bardziej Ci się podoba Andrzej niż Ania?

Udał sie na leczene Smile W USA już wyleczono niejednego ;p
Tomash napisał(a):
ReTuRn napisał(a):Nietolerancja nie jest problemem, tylko jedynym słusznym stanem.

A co Ty byś mistrzu zrobił jakbyś nagle stwierdził że bardziej Ci się podoba Andrzej niż Ania?
kazałby Ani zrzucić parę kilo, nie?
Scully napisał(a):
Tomash napisał(a):

kazałby Ani zrzucić parę kilo, nie?

LOL Smile DobreTongue Ale ogólnie chodziło mi o to że ludzie troche przesadzają, co im ci geje zrobili?
Co mnie obchodzi kto z kim śpi? Ta cała afera z gejami to jest cudowny temat zastepczy żeby nie mówić o problemach gospodarczych itd... ale EOT Big Grin
Co wy tu pieprzycie o tolerancji. A co geje sa tacy tolerancyjni? Przykladowo, idzie sobie para za reke i staje w jakims ustronnym miejscu zeby sie pocalowac. A pedaly to Ci kurwa stana na srodku drogi i liza sie, bo chca pokazac jacy to oni sa kozacy, bo maja reszte w dupie. A na taki widok rzygac sie chce.
statekx napisał(a):Co wy tu pieprzycie o tolerancji. A co geje sa tacy tolerancyjni? Przykladowo, idzie sobie para za reke i staje w jakims ustronnym miejscu zeby sie pocalowac. A pedaly to Ci czosnek stana na srodku drogi i liza sie, bo chca pokazac jacy to oni sa kozacy, bo maja reszte w dupie. A na taki widok rzygac sie chce.

fakt ze niektorzy lubia przesadnie eksponowac swoje pedalstwo (=geje w wersji wulgarno ordynarnej) nie przekresla wszystkich ludzi o orientacji homoseksualnej. z gejem to tak jak z ksiedzem - sa skurwysyny ale sa i fajni ludzie Smile
Temat!
Kamael napisał(a):Temat!

Zaraz, zaraz... Smile

statekx napisał(a):Przykladowo, idzie sobie para za reke i staje w jakims ustronnym miejscu zeby sie pocalowac. A pedaly to Ci czosnek stana na srodku drogi i liza sie, bo chca pokazac jacy to oni sa kozacy, bo maja reszte w dupie.

Lol. Bez przesady, że pary hetero całują się w ustronnych miejscach. A całujących się pedałów jeszcze - na szczęście - nie widziałem.
Ja też nie i też się ciesze, bo mimo iż jestem tolerancyjny to to by chyba nie powstrzymało moich odruchów wymiotnych. Rolleyes blee