Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: POST DNIA
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
-Rene- napisał(a):
balzac napisał(a):Walnąłem gafę w topicu o Slayerze i nie wyczaiłem czosnkowej cenzury Laughing .
Laughing
Bardzo nieprzyzwoity żart,bardzo!Wsydź się!

;D.
wstydzę się, a Ty chyba zawstydziłaś mnie jeszcze bardziej Surprised
balzac napisał(a):wstydzę się, a Ty chyba zawstydziłaś mnie jeszcze bardziej Surprised
Oł jeee bejbe,ołłłł jeeee!!Aj noł ład Yu łont ;D.
eee a po polskiemu nie możesz? Wink
Po polskiemu to już tylko na privie Wink.
HO HO HO

..."Dwanaście" nawet jeszcze nie kupiłem, przeczytałem tylko jedno opowiadanie, ale tekst załapałem Wink
bamelotka napisał(a):
kReeS napisał(a):Zespół świetny, niedawno do niego dotarłem.. A "dudniący głos" jest mocno oryginalny. I o to chyba chodzi.
dosłownie to samo. Głos Jyrkiego jest czymś...czymś jakby tajemniczym a zarazem oczywistym...
Sorry, kurde, ale nie mogłem się powstrzymać Big Grin
rozumiem...
Axel napisał(a):^ Co wy oczekujecie od stalowych barbarzyncow ktorych stac jedynie na wypowiedzenie niezwykłego "UGH" co jednak nie oznacza ich całkowitego ograniczenia gdyz to "UGH" zaleznie od akcentu i tonacji glosu moze oznaczac 5 roznych zgoła rzeczy :
1 - "masz wpierdol"
2 - "masz spierdolony gust"
3 - "czas na analna penetracje"
4 - "Heil Manowar"
5 - "zyjmy w pokoju i dbajmy o srodowisko"

No,ja bym jeszcze dodał :
6-"jesteś pozerskim/lewackim ścierwem"
7-"jesteś głupim kurwiem"
Proszę, proszę..jeszcze nie świta, a już mamy post, a raczej ROTFL dnia.

The Stig napisał(a):jest 1 w nocy, jest ciemno, a ja jestem zmęczony, a ty głupi jak but z lewej nogi... gołąbie...

i komentarz - odpowiedź na powyższe..

The Stig napisał(a):nie, nie powinno być, celowo to tak napisałem byś zczaił ze chodzi mi o gołębia w mianowniku liczby pojedyńczej czyli gołąb. btw. skoncz juz bo nie chce dalej tego offtopować. znając zycie ty zacząłes i pewnie skonczysz jakims komentem którego atakować nie bede ze względu na brak sensu.
czekałem aż tu wpadnie. no i sie doczekałem

aha zauwazyłem ze vomit celowo przekłamuje sens posta... oczywiscie powyzsza deklinacja tyczy sie innego posta w którym chodzi o słowo "gołąb"
The Stig napisał(a):aha zauwazyłem ze vomit celowo przekłamuje sens posta... oczywiscie powyzsza deklinacja tyczy sie innego posta w którym chodzi o słowo "gołąb"

Nie chłopczyku, wkleję całość, czego nie zrobiłem tylko dlatego, że słowa mego szanownego kolegi nie zasługują na to by umieszczać je tu w towarzystwie twoich. Zastanawiam się ponadto jak post może zostać poddanym deklinacji..

The Stig napisał(a):
R_amze_S napisał(a):
Cytat:jest 1 w nocy, jest ciemno, a ja jestem zmęczony, a ty głupi jak but z lewej nogi... gołąbie...
Unizenie przepraszam,ale czy nie powinno byc czasem "gołebiu"? Lub ewentualnie ,jeśli chciałeś mi bardziej dosrać- "głąbie"?

nie, nie powinno być, celowo to tak napisałem byś zczaił ze chodzi mi o gołębia w mianowniku liczby pojedyńczej czyli gołąb. btw. skoncz juz bo nie chce dalej tego offtopować. znając zycie ty zacząłes i pewnie skonczysz jakims komentem którego atakować nie bede ze względu na brak sensu.

Proszę, oto całość. Nie ja tu chłopczyku dokonuję przekłamań. Zastanawiam się gdzie tam gołąb wcześniej pacanku pojawia się w mianowniku...
po 1. deklinacja tyczy sie słowa gołąb, które wystepuje w jednym ze wczesniejszych postów.
po 2. trzeba zacząc pisac wszystko dokładnie i dosłownie bo mądrzejszym trzeba wszystko tłumaczyc jak dzieciom.
po 3. kurwa jego mać musze wklejić całą konwersje...

zaczeło sie od tego ze zrobiłem literówke

ramzes napisał(a):
STIG napisał(a):jesli to gołąc to pól biedy
Nie bardzo kumam gejowski slang,co to jest "gołąc"?

jak można sie domyslic chodzi o słowo GOŁĄB

no i teraz post ramzesa przytaczanego przez vomita:

R_amze_S napisał(a):
Cytat:jest 1 w nocy, jest ciemno, a ja jestem zmęczony, a ty głupi jak but z lewej nogi... gołąbie...
Unizenie przepraszam,ale czy nie powinno byc czasem "gołebiu"? Lub ewentualnie ,jeśli chciałeś mi bardziej dosrać- "głąbie"?

a to jest moje odpowiedz która posrednio odpowiada na pytanie "Nie bardzo kumam gejowski slang,co to jest "gołąc"?"
STIG napisał(a):nie, nie powinno być, celowo to tak napisałem byś zczaił ze chodzi mi o gołębia w mianowniku liczby pojedyńczej czyli gołąb. btw. skoncz juz bo nie chce dalej tego offtopować. znając zycie ty zacząłes i pewnie skonczysz jakims komentem którego atakować nie bede ze względu na brak sensu.

ja pierdole dzieciom sie tak szczeglowo nie tłumaczy...
Cytat:jak można sie domyslic chodzi o słowo GOŁĄB

No nie bardzo,tym bardziej ze na klawiaturze "C" nie znajduje się obok "B".
Poza tym slowo "gołąb" nijak nie odmienia się jako "gołąbie".Może być "gołębiu" lub "gołębie" (liczba mnoga).Ale może się nie znam....
The Stig napisał(a):po 1. deklinacja tyczy sie słowa gołąb, które wystepuje w jednym ze wczesniejszych postów.

Z treści twojej wypowiedzi wynika zupełnie co innego..

Cytat:po 2. trzeba zacząc pisac wszystko dokładnie i dosłownie bo mądrzejszym trzeba wszystko tłumaczyc jak dzieciom.

Kolejny powalajacy przykład logiki w wypowiedzi.. ale najlepsze ma dopiero nadejść.

Cytat:po 3. kurwa jego mać musze wklejić całą konwersje...

No i mamy już drugi post dnia. Ktoś zmienił wyznanie, poddał edycji swą wypowiedź czy jak?

Cytat:zaczeło sie od tego ze zrobiłem literówke

ramzes napisał(a):
STIG napisał(a):jesli to gołąc to pól biedy
Nie bardzo kumam gejowski slang,co to jest "gołąc"?

jak można sie domyslic chodzi o słowo GOŁĄB

Które z twym poniższym "wywodem", który w całości już raz przytoczyłem nie ma zauwazmy nic wspólnego.

Cytat:no i teraz post ramzesa przytaczanego przez vomita:

..w którym ustosunkowujesz sie do odmiany słowa "gołąb" w nieznanej mi bliżej formie - "gołąbie". Coś wydaje mi się głąbie, że chodziło ci o to co w kapuście, a to musisz wiedzieć, że mimo, iż podobnie do nazwy ptaszka brzmi za wiele z nim wspólnego nie ma. No chyba, że słowo "gołąb" w liczbie mnogiej mianownika u ciebie odmienia się jako "gołąbie"..

Cytat:
R_amze_S napisał(a):

a to jest moje odpowiedz która posrednio odpowiada na pytanie "Nie bardzo kumam gejowski slang,co to jest "gołąc"?"
STIG napisał(a):nie, nie powinno być, celowo to tak napisałem byś zczaił ze chodzi mi o gołębia w mianowniku liczby pojedyńczej czyli gołąb. btw. skoncz juz bo nie chce dalej tego offtopować. znając zycie ty zacząłes i pewnie skonczysz jakims komentem którego atakować nie bede ze względu na brak sensu.

ja pierdole dzieciom sie tak szczeglowo nie tłumaczy...

Nie będę ukrywał, że tak. Chłopcze.

EDIT:

I my mieć kolejna post dnia autorstwo nasz naczelny forumowy lingiwsta:

The Stig napisał(a):Argentyna bolała porazke i nie wytrzymali Wink

ROTFL
bamelotka napisał(a):no ale jak ja mam inaczej myśleć, skoro najeżdżacie na moje zainteresowania muzyczne?