06-27-2006, 10:35 PM
-Rene- napisał(a):wstydzę się, a Ty chyba zawstydziłaś mnie jeszcze bardziejbalzac napisał(a):Walnąłem gafę w topicu o Slayerze i nie wyczaiłem czosnkowej cenzuryBardzo nieprzyzwoity żart,bardzo!Wsydź się!.
;D.

-Rene- napisał(a):wstydzę się, a Ty chyba zawstydziłaś mnie jeszcze bardziejbalzac napisał(a):Walnąłem gafę w topicu o Slayerze i nie wyczaiłem czosnkowej cenzuryBardzo nieprzyzwoity żart,bardzo!Wsydź się!.
;D.
balzac napisał(a):wstydzę się, a Ty chyba zawstydziłaś mnie jeszcze bardziejOł jeee bejbe,ołłłł jeeee!!Aj noł ład Yu łont ;D.
bamelotka napisał(a):Sorry, kurde, ale nie mogłem się powstrzymaćkReeS napisał(a):Zespół świetny, niedawno do niego dotarłem.. A "dudniący głos" jest mocno oryginalny. I o to chyba chodzi.dosłownie to samo. Głos Jyrkiego jest czymś...czymś jakby tajemniczym a zarazem oczywistym...
Axel napisał(a):^ Co wy oczekujecie od stalowych barbarzyncow ktorych stac jedynie na wypowiedzenie niezwykłego "UGH" co jednak nie oznacza ich całkowitego ograniczenia gdyz to "UGH" zaleznie od akcentu i tonacji glosu moze oznaczac 5 roznych zgoła rzeczy :
1 - "masz wpierdol"
2 - "masz spierdolony gust"
3 - "czas na analna penetracje"
4 - "Heil Manowar"
5 - "zyjmy w pokoju i dbajmy o srodowisko"
The Stig napisał(a):jest 1 w nocy, jest ciemno, a ja jestem zmęczony, a ty głupi jak but z lewej nogi... gołąbie...
The Stig napisał(a):nie, nie powinno być, celowo to tak napisałem byś zczaił ze chodzi mi o gołębia w mianowniku liczby pojedyńczej czyli gołąb. btw. skoncz juz bo nie chce dalej tego offtopować. znając zycie ty zacząłes i pewnie skonczysz jakims komentem którego atakować nie bede ze względu na brak sensu.
The Stig napisał(a):aha zauwazyłem ze vomit celowo przekłamuje sens posta... oczywiscie powyzsza deklinacja tyczy sie innego posta w którym chodzi o słowo "gołąb"
The Stig napisał(a):R_amze_S napisał(a):Cytat:jest 1 w nocy, jest ciemno, a ja jestem zmęczony, a ty głupi jak but z lewej nogi... gołąbie...Unizenie przepraszam,ale czy nie powinno byc czasem "gołebiu"? Lub ewentualnie ,jeśli chciałeś mi bardziej dosrać- "głąbie"?
nie, nie powinno być, celowo to tak napisałem byś zczaił ze chodzi mi o gołębia w mianowniku liczby pojedyńczej czyli gołąb. btw. skoncz juz bo nie chce dalej tego offtopować. znając zycie ty zacząłes i pewnie skonczysz jakims komentem którego atakować nie bede ze względu na brak sensu.
ramzes napisał(a):STIG napisał(a):jesli to gołąc to pól biedyNie bardzo kumam gejowski slang,co to jest "gołąc"?
R_amze_S napisał(a):Cytat:jest 1 w nocy, jest ciemno, a ja jestem zmęczony, a ty głupi jak but z lewej nogi... gołąbie...Unizenie przepraszam,ale czy nie powinno byc czasem "gołebiu"? Lub ewentualnie ,jeśli chciałeś mi bardziej dosrać- "głąbie"?
STIG napisał(a):nie, nie powinno być, celowo to tak napisałem byś zczaił ze chodzi mi o gołębia w mianowniku liczby pojedyńczej czyli gołąb. btw. skoncz juz bo nie chce dalej tego offtopować. znając zycie ty zacząłes i pewnie skonczysz jakims komentem którego atakować nie bede ze względu na brak sensu.
Cytat:jak można sie domyslic chodzi o słowo GOŁĄB
The Stig napisał(a):po 1. deklinacja tyczy sie słowa gołąb, które wystepuje w jednym ze wczesniejszych postów.
Cytat:po 2. trzeba zacząc pisac wszystko dokładnie i dosłownie bo mądrzejszym trzeba wszystko tłumaczyc jak dzieciom.
Cytat:po 3. kurwa jego mać musze wklejić całą konwersje...
Cytat:zaczeło sie od tego ze zrobiłem literówke
ramzes napisał(a):STIG napisał(a):jesli to gołąc to pól biedyNie bardzo kumam gejowski slang,co to jest "gołąc"?
jak można sie domyslic chodzi o słowo GOŁĄB
Cytat:no i teraz post ramzesa przytaczanego przez vomita:
Cytat:R_amze_S napisał(a):Cytat:jest 1 w nocy, jest ciemno, a ja jestem zmęczony, a ty głupi jak but z lewej nogi... gołąbie...Unizenie przepraszam,ale czy nie powinno byc czasem "gołebiu"? Lub ewentualnie ,jeśli chciałeś mi bardziej dosrać- "głąbie"?
a to jest moje odpowiedz która posrednio odpowiada na pytanie "Nie bardzo kumam gejowski slang,co to jest "gołąc"?"
STIG napisał(a):nie, nie powinno być, celowo to tak napisałem byś zczaił ze chodzi mi o gołębia w mianowniku liczby pojedyńczej czyli gołąb. btw. skoncz juz bo nie chce dalej tego offtopować. znając zycie ty zacząłes i pewnie skonczysz jakims komentem którego atakować nie bede ze względu na brak sensu.
ja pierdole dzieciom sie tak szczeglowo nie tłumaczy...
The Stig napisał(a):Argentyna bolała porazke i nie wytrzymali
bamelotka napisał(a):no ale jak ja mam inaczej myśleć, skoro najeżdżacie na moje zainteresowania muzyczne?