Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: POST DNIA
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nivo napisał(a):
Dance Of Death napisał(a):i dezodoranta Axe

Kolejny wyszukany dowcip!

<gleba> Mr. Green
Ambivalent napisał(a):
Nivo napisał(a):

<gleba> Mr. Green
No normalnie DoD na prezydenta Laughing Laughing Laughing
buahahahaha to było niezłe..... Laughing
aXe Rose napisał(a):
Ambivalent napisał(a):
Nivo napisał(a):

<gleba> Mr. Green
No normalnie DoD na prezydenta Laughing Laughing Laughing

A jakże by inaczej Angry Angry Angry
Rumian napisał(a):
Angel of death napisał(a):hehe ja spadłam ze stromego zbocza w kamienie i pokrzywy i mi sie dzinsy przetarły na kolanach...

ps. chcecie miec przetarte spodnie ale jak są przterte w kroku to juz w nich nie chodzicie!! a to dopiero jest tru!! Laughing
no nie bylbym tego taki pewien Big Grin [Obrazek: bm1.jpg] Laughing
Angel of death napisał(a):ps. chcecie miec przetarte spodnie ale jak są przterte w kroku to juz w nich nie chodzicie!! a to dopiero jest tru!! Laughing
ja chodzę Tongue
Scully napisał(a):
Angel of death napisał(a):ps. chcecie miec przetarte spodnie ale jak są przterte w kroku to juz w nich nie chodzicie!! a to dopiero jest tru!! Laughing
ja chodzę Tongue

po domu czy po ulicy??? Big Grin
teraz już nie, ale miałam swoje ukochane czarne dżinsy, przez które było w końcu gatki widać. Chodziłam twardo. Wink Po ulicy też. Wink
Scully napisał(a):teraz już nie, ale miałam swoje ukochane czarne dżinsy, przez które było w końcu gatki widać. Chodziłam twardo. Wink Po ulicy też. Wink
]

noi przez to jestes full tru goth metal i tak dalej... Laughing Laughing
niekoniecznie
aczkolwiek osiągałam w tym czasie niebywałą atrakcyjność seksualną, o jakiej wiele dziuch może sobie pomarzyć. Nie inaczej!
Scully napisał(a):niekoniecznie
aczkolwiek osiągałam w tym czasie niebywałą atrakcyjność seksualną, o jakiej wiele dziuch może sobie pomarzyć. Nie inaczej!
..dopóki i one nie zrobią sobie dziury w gaciach na tyłku.
zastrzegę w urzędzie patentowym, ponadto nie wszystkie mają co pokazać Angry
Scully napisał(a):zastrzegę w urzędzie patentowym, ponadto nie wszystkie mają co pokazać Angry
Wystarczy, że się tam ogolą i już wszystkie mają..
Bo ja wiem,tyłek ma każdy,taki czy owaki ale pokazać zawsze go może..
Edit: aXe wyprzedziłeś mnie Surprised
DoD napisał(a):a poza tym jeszcze wiekszymi głupkami, są te głupki, które widzą głupote głupka.
Czy to wymaga jakiegoś komentarza?? Rolleyes Rolleyes

Laughing Laughing