Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: POST DNIA
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Quostek napisał(a):
goofi napisał(a):^ To Ciebie powinno sie zbanowac i zaorac ... Tongue

Na jakiej podstawie? Ja znam poprawna pisownie nazw lubianych przezemnie kapel. A Kosiarz nie Big Grin

No i czym tu się podniecać?
Tim napisał(a):
Quostek napisał(a):

Na jakiej podstawie? Ja znam poprawna pisownie nazw lubianych przezemnie kapel. A Kosiarz nie Big Grin

Bo widzisz, przez takich jak ten kolo 200 razy na dzien mam ochote rzucic to forum w diably. Jedyne, co mnie tu trzyma, to dzial Rock/Hardrock, w nim pisze najmniej debili Smile
Quostek napisał(a):przez takich jak ten kolo 200 razy na dzien mam ochote rzucic to forum w diably
Nie rób nam tego!
Quostek napisał(a):
Tim napisał(a):
Quostek napisał(a):

Bo widzisz, przez takich jak ten kolo 200 razy na dzien mam ochote rzucic to forum w diably. Jedyne, co mnie tu trzyma, to dzial Rock/Hardrock, w nim pisze najmniej debili Smile

Może i pisze najmniej, ale jeśli się tam udzielasz to troche psujesz im średnią Tongue
Tim napisał(a):
Quostek napisał(a):
Tim napisał(a):
Quostek napisał(a):

Może i pisze najmniej, ale jeśli się tam udzielasz to troche psujesz im średnią Tongue

Uhm... wiesz, że mi pochlebiasz? Lubię budzić kontrowersje Wink
warsadal napisał(a):
Quostek napisał(a):przez takich jak ten kolo 200 razy na dzien mam ochote rzucic to forum w diably
Nie rób nam tego!

spokojnie, nie powinienem.
Naprawde nietrudno być kontrowersyjnym, siejąc na prawo i lewo jakim to sie jest idiotą i pieprząc głupoty. Jesteś tego najlepszym przykładem. O to ci chodzi?
Wracajac do tematu :

R_amze_S napisał(a):Od Burzuma i Mayhem lepsza jest moja stara Big Grin

hehehehe Laughing Laughing
aXe rose napisał(a):A ja wprowadziłem technikę tłumienia strun butelką po kelerisie na progach...
Tim napisał(a):Naprawde nietrudno być kontrowersyjnym, siejąc na prawo i lewo jakim to sie jest idiotą i pieprząc głupoty. Jesteś tego najlepszym przykładem. O to ci chodzi?

O co ci chodzi z ta glupota? Ze twierdze, ze Behemoth to black? Nie rozumiem tiebia...
Quostek napisał(a):
Tim napisał(a):Naprawde nietrudno być kontrowersyjnym, siejąc na prawo i lewo jakim to sie jest idiotą i pieprząc głupoty. Jesteś tego najlepszym przykładem. O to ci chodzi?

O co ci chodzi z ta glupota? Ze twierdze, ze Behemoth to black? Nie rozumiem tiebia...
Myślę, że o całokształt Smile
a ja wam napiszę .. albo nie rozmysliłem się
metallgirl napisał(a):
Pandora napisał(a):
Balthor napisał(a):przypomnialo mi sie wielce gotyckie forum... Sorrow of roses czy jakos tak... ah to byly czasy ^^ wtajemniczeni wiedza o co chodzi :]

A pewnie, że wiedzą Wink Big Grin

Wiedza,wiedza...
hmm...ale co ma to forum do zakonnicy jedzacej g**no?? Question Confusedhock: Rolleyes

Kocham to forum Laughing Laughing Laughing
A ja tęsknię za SoR...
Jałokim napisał(a):
Otter napisał(a):Nie, różnice wynikają z faktu że masz chuya zamiast mózgu. :?
wole mieć chója zamiast mózgu niż mózg zamiast chója :*