Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: POST DNIA
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Oby sie z Delia nie zakumplowala, bo to juz bylby pogrom ;/
Mogli byście się odwalić od mojej nowej koleżanki?

Laughing
Ona Twoja kolezanka? Przecie ty nie nosisz mroku w sercu... Jestes pozer i tyle, zeby sie z nia przyjaznic musialbys siedziec w ciemnym kacie i ciac sie w rytm Blink182.
Szyszak napisał(a):Ona Twoja kolezanka? Przecie ty nie nosisz mroku w sercu... Jestes pozer i tyle, zeby sie z nia przyjaznic musialbys siedziec w ciemnym kacie i ciac sie w rytm Blink182.
Musiałby jeszcze uprawiać zbiorową masturbację krzyżem na cmentarzu o północy.
Szyszak napisał(a):Ona Twoja kolezanka? Przecie ty nie nosisz mroku w sercu...

Ona ma go nie tylko w sercu.
A gdzie jeszcze?:>
W dupie.

I we łbie.
Vomitor napisał(a):W dupie.

I we łbie.

Żeby tylko, wszak panna Angelique jest tak mroczna że nie da się być bardziej mrocznym. Ten mrok przesyca każdą komórkę jej mrocznego ciała i jest go tak dużo aż aż się z niej wylewa... :]

A swoją drogą to jej post zabija, normalnie zgniłem ze śmiechu. Laughing
Vomitor napisał(a):W dupie.

I we łbie.

Trudno sie z Toba nie zgodzic Laughing
Tuomasss napisał(a):Żeby tylko, wszak panna Angelique jest tak mroczna że nie da się być bardziej mrocznym. Ten mrok przesyca każdą komórkę jej mrocznego ciała i jest go tak dużo aż aż się z niej wylewa... :]

Wtedy gdy sra? :>
Vomitor ty chamie
Ja się grzecznie pytam.
Vomitor napisał(a):
Tuomasss napisał(a):Żeby tylko, wszak panna Angelique jest tak mroczna że nie da się być bardziej mrocznym. Ten mrok przesyca każdą komórkę jej mrocznego ciała i jest go tak dużo aż aż się z niej wylewa... :]

Wtedy gdy sra? :>

Ten wielokropek pozostawiłem po to by każdy mógł sobie dośpiewać co tam chce. Równie dobrze można mieć na myśli katar, albo ślinotok. Rolleyes
Kupy są bardziej mroczne i trv. ślinotok jest dla pozerów, nie inaczej.
fuj