I co w tym takiego śmiechu wartego?

Beast King napisał(a):I co w tym takiego śmiechu wartego? 
to ze takiego czegoś nie ma... i to nie ma smieszyć tylko chyba ośmieszyć autora... ale na tym forum tak sie nie stanie gdyz sa tu same subiektywne małpy i nawet tego nie widzą ze ktoś inny niż słynny Dance of Death

popełnił błąd.
I czemu do chuja pana ktoś usunął post Ramsesa, w którym uświadomił on idiocie, że takie wydatki istnieją???
no ja grzecznie poczekam... co ma wisieć, nie utonie...
poza tym idiota to w domu woła cie na obiad... wiec idz juz predko... bo ci ziemniaki wpierdolą i bedziesz nie dosc ze głupi to głodny.
Dance Of Death napisał(a):no ja grzecznie poczekam... co ma wisieć, nie utonie...
poza tym idiota to w domu woła cie na obiad... wiec idz juz predko... bo ci ziemniaki wpierdolą i bedziesz nie dosc ze głupi to głodny.
O widzę, że niebylejakie żarciki się sypią!
Nivo napisał(a):Dance Of Death napisał(a):no ja grzecznie poczekam... co ma wisieć, nie utonie...
O widzę, że niebylejakie żarciki się sypią!
A jak

Wujek DoDek - mistrz ciętej riposty

Panowie :!:
Ignor dla dody...
Nie dyskutować z debilem - w myśl zasady "nigdy nie dyskutuj z głupcem- ludzie mogą nie zauwazyć róznicy"
Cytat:I czemu do czochowego dziada pana ktoś usunął post Ramsesa
Ja sam go usunąłem.
Cytat:nigdy nie dyskutuj z głupcem- ludzie mogą nie zauwazyć róznicy"
Nie dyskutuj z głupcem, bo sprowadzi Cię do swojego pozimu i pobije doświadczeniem

ReTuRn napisał(a):Cytat:nigdy nie dyskutuj z głupcem- ludzie mogą nie zauwazyć róznicy"
Nie dyskutuj z głupcem, bo sprowadzi Cię do swojego pozimu i pobije doświadczeniem 
Hehe, post dnia

Nawiasem mówiąc, to moje nastawienie do DoDy się zmieniło. O ile niedawno uważałem, że wprawdzie do inteligencji się nie zalicza, ale to tak naprawdę wy się na niego uwzieliście, to teraz widzę: to po prostu bęcwał i ograniczony przygłup, a przy tym kiepski prowokator. W dodatku zgrywa inteligenta i jeszcze probuje nam wcisnąć, że ma 20 lat, w co być moze uwierzę, gdzies w roku 2016.
R_amze_S napisał(a):Panowie :!:
Ignor dla dody...
Nie dyskutować z debilem - w myśl zasady "nigdy nie dyskutuj z głupcem- ludzie mogą nie zauwazyć róznicy"
Cytat:I czemu do czochowego dziada pana ktoś usunął post Ramsesa
Ja sam go usunąłem.
domyslam sie ze usuąłes go bo był tak głupi jak teoria wydatków długookresowych buhehehe... powoli wątpie w wasza wyjebaną wiedze w kosmos która to sie ogranicza do ramzesa returna i dezodoranta Axe
Dance Of Death napisał(a):i dezodoranta Axe
Kolejny wyszukany dowcip!