Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: POST DNIA
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):zastanow sie chlopaku nad swoim zyciem lepiej

wysnuwam ja wniosek smialy
splodzily cie dwa pedaly

wiec wypierdalaj
=)
Cytat:W życiu liczą sie 3 rzeczy - Szczerość, Wierność i Cycki.

<lol> 8)
Cytat:Morgenstern, Dobra ale pod jakim względem? Wirtuozyjnym? Napewno nie. Szybkościowym? Napewno nie. Cieżkości? Ha napewno nie Smile
Posłuchaj sobie genialnego Rust In Peace... Potem włącz Reign In Blood slayerka... przysłuchaj się... Hangar 18, Tornado Of Souls, Holy Wars... No naprawde skoro nadal uważasz ze slayer jest lepszy od Dethów....
Poza tym skoro zespół gra tyle ile może na koncertach... czytaj to że Slayer gra 40 minut i sie tak zmęczy ze schodzi a Megadeth gra koncerty niekiedy po 3 godzinki (np That One Night) to z tego co widzimy Megadeth jest lepszy.
Napewno Megadeth miał / ma lepszych muzyków od Slayera i Metalliki
Jeśli chodzi o szybkość... Posłuchaj solówek z The Mechanix, Tornado of souls, Burnt Ice, Holy Wars czy nie wiem z czego jeszcze a zrozumiesz że Slayer przy Megadeth gra spokojne balladki...
Cieżkość: Bez wątpienia Megadeth najbardziej powala Wink Chociaz na równi z Metalliką. Posłuchaj tu szczególnie The World Needs A Hero.
Wszechstronność. Posłuchaj sobie takich albumów jak So Good so far so what, Risk czy Cryptic Writings. A zobaczysz ze slayer boi sie grać coś innego niż Trash którego wielce kochają... bez powodu i bez sensu bo powinni sie kierować sercem a nie tym że stracą fanów i kase.
Jesli chcesz powiedzieć ze Risk to komercja to zapewniam Cie ze tak nie jest
Risk to nie komercja z prostego powodu : Wiedzieli ze Rockowy album sprawi ze nie sprzedadzą tyle płyt. Po czym? Po Crypticu. Juz tam sprzedarz spadła...

Cytat:Cliff Burton < David Ellefson (David ma najlepsze linie basowe w całym metalu. Często nie łączące sie ani z Perkusją ani z gitarami gra to co myśli. Cliffa mało słychać a Orion , Anasthasia czy For Whom to dla mnie za mało )
Laughing
O ja pierdole Confusedhock:
o kurwa ale typ!
gratulujemy rodzicom Laughing
Meee, Mega jest ok,ale stwierdzenia typa mnie rozpierdalają Laughing
Cytat:Napewno Megadeth miał / ma lepszych muzyków od Slayera i Metalliki
Jo szczególnie biorac pod uwage fakt,że Mustaine grał na poczatku w metallice a king chwilowo sie udzielał na początku megadeth Crying or Very Sad Wiedziałeś o tym ? Rolleyes
Cytat:
Cytat:Jeśli chodzi o szybkość... Posłuchaj solówek z The Mechanix, Tornado of souls, Burnt Ice, Holy Wars czy nie wiem z czego jeszcze a zrozumiesz że Slayer przy Megadeth gra spokojne balladki...

Cytat:Cieżkość: Bez wątpienia Megadeth najbardziej powala Wink Chociaz na równi z Metalliką. Posłuchaj tu szczególnie The World Needs A Hero.

to już jest smutne,slayer robi o wiele wiekszy rozpierdol niż mega,które zresztą jest zaliczane do lekkiego thrashu,nie mówie czy to jest wyznacznik czy coś jest lepsze czy gorsze,ale kyrrwa,trza być nieźle zaślepionym,żeby pierdolić,że mega>slayer pod względem ciężkości i szybkości Crying or Very Sad
Zaraz sie pewnie dowiem,że mega pod tym wzgledem przewyższa Malevolent Creation np. Question
Flying Corpse napisał(a):Zaraz sie pewnie dowiem,że mega pod tym wzgledem przewyższa Malevolent Creation np. Question

Ja bym się nie zdziwił Big Grin
Cytat:(...)David ma najlepsze linie basowe w całym metalu. Często nie łączące sie ani z Perkusją ani z gitarami (...)

W takim razie koleś musi być zajebisty.
NO co Ty, to jest prawdziwie garażowe granie
Wars napisał(a):W porządku, po prostu kiedyś ten temat to były niezłe jaja, teraz taka żenadka trochę.
Książę napisał(a):ale jesteś głupi
doktór Burski napisał(a):nie, pisze z wlasnego doswiadczenia, normalnie mnie stary napierdala kablem od prodiza
dretwo tu cokolwiek macie kurfa skoro to jest post dnia
jeszcze jedno hasełko naszego doktorka:

doktór Burski napisał(a):black metal to wlasnie prawdziwie meska muzyka jakby nie bylo

Laughing
no to dobre jest