Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: POST DNIA
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Tuomasss napisał(a):Zbieram się z ziemi. To będzie miazga! Ta płyta urwie łeb przy samym dupsku!
Laughing Laughing
Oczywiscie nie trzeba pisać o jaką płytę chodzi.
Smile
hegemon88 napisał(a):Slava!

Zwolennikom trve BM, NSBM i BDSM przypominam iz jutro jest MIĘDZYNARODOWY DZIEŃ SZNURA. Ja jutro zbieram swoja ekipe NS i ide napierdalac pozerow i siac aryjski terror.
baphomet_666 napisał(a):Witam Big Grin jak z tematu widac poszukuje nie plecaka, ani worków na buty tylko takiego czegoś w co można włożyć książki i iść do szkółki Big Grin czyli w sumie takiego czegoś jak plecaka ale worka Big Grin ja jestem z Cz-Wy i nasze hurtownie METALOWE Big Grin przestały produkować takie rzeczy awięc wy drodzy RockMetalShopowicze moglibyście takie coś sprowadzać i sprzedawać w sklepiku Mad myśle że to miało by wzięcie ZASTANÓWCIE SIE NAD TYM BO PRZYDAŁ BY MI SIE TAKI ... i hyba nie tylko MI 8) Qurde miałem jeszcze coś napisac ale zapomniałem jak mi sie przypomnie to postawie nowego Topica Big Grin !!!. Question .
Łoj bo to takie pocieszne..; ).
Cytat nr 1
buubi napisał(a):Mozesz sie wiec szarpac w swej niemocy i jedynym efektem beda twoja obesrane z wscieklosci i bezradnosci nogawice od straszliwej slowianskiej zbroi.

Cytat nr 2
buubi napisał(a):(...)niejednokrotnie na tym (i innych) forach miałem okazję śledzić twój sposób dyskusji rodem z przemówień Goebbelsa. Pozostań więc ze swoimi poglądami w głebokim podziemiu bo już za parę lat zetniesz wlosy, odlożysz gitarę bo w ten sposób nie zarobisz na życie i rodzinę jako zapewne założysz (jeśli znajdziesz odpowiednio aryjską białoglowę z którą będziesz mógł parzyć się płodząc białowłose potomstwo) i pójdziesz do zwykłej roboty lub spierdolisz za granicę tyrać na zmywaku u jakiegoś Turka.
Ten drugi jest dobry Laughing
The Stig napisał(a):o boże... wez przestan pierdolić jak kapłan.
Vomitor napisał(a):twoja stara pierdoli się jak kapłan. Ja nie pierdolę, gdybym to czynił miałbym inny wyraz twarzy i poruszał dupą, zatem możesz spierdalać. Chociaż skoro już podjąłeś wątek.. może uzasadnisz dlaczego to niby jebię jak kapłan, mego chuja w dupie nie miałeś, rozumiem jednak, że prącia przedstawicieli kleru nie są ci obce?
Laughing
Upgredowałem nieco posta Laughing
Z tematu o Fallen Angels:

Vlkodlak napisał(a):oni są jak troskliwe misie Big GrinBig GrinBig Grin zwyciężyć mogą Wielkiego Złego Warrahę swoim tęczowym blaskiem!

Laughing Laughing
bamelotka napisał(a):Słyszaleś kiedykolwiek album GREATEST LOVESONGS vol 666? To dopiero odpał!

Laughing
Krzychun napisał(a):
bamelotka napisał(a):Słyszaleś kiedykolwiek album GREATEST LOVESONGS vol 666? To dopiero odpał!

Laughing

Wlasnie zauwazylem, ze nasza nowa kolezanka nie jest zbyt bystra. Nie ma to jak zle gimnazjalne "metale". ;p
Nasza nowa koleżanka napisała dziś 64 posty Wink
No cóż,nie narzekajcie,po zaoraniu DODy dawno tu nie było kogoś takiego.
Coś się przynajmniej dzieje Angry
A DODa to na żywo w akcji nie widziałem.
W sumie to dziefcyna zaczyna karierę na tym forum Big Grin , więc troche jej pewnie ciężko Surprised . No ale takich głupot to mogłaby nie pisać Wink , zresztą moje początki dużo lepsze nie były. Walnąłem gafę w topicu o Slayerze i nie wyczaiłem czosnkowej cenzury Laughing .

Laughing
balzac napisał(a):Walnąłem gafę w topicu o Slayerze i nie wyczaiłem czosnkowej cenzury Laughing .
Laughing
Bardzo nieprzyzwoity żart,bardzo!Wsydź się!

;D.