O kurde

hock:
Na początku, gdy sie tu pojawił miał w opisie, to zdjęcie (oczywiście nie to po przeróbce) więc stąd go skojarzyłem.
Scully napisał(a):a wiesz w ogóle kto to?
ja go znam osobiście...
wiem wiem mialem z nim i z jego wywodami do czynienia ale szczerze mowiac ciesze sie ze w przeciwienstwie do Ciebie nie poznalem osobiscie tego kogos :]
Ambivalent napisał(a):buhahahahaha ,wybaczam 
A tak w ogóle, to kto to jest na tym zdjęciu

hock:
To w takim razie, niezbyt ten wizerunek mu pasuje

Gaga napisał(a):Boze co za problem kto gdzie zaszufladkuje (jak ja tego nienawidze) Hammerfalla czy jakis inny zespol. Dla mnie to power, dla kogos niech bedzie heavy i co z tego? Tak bardzo Was to boli, ze ktos sobie inaczej zespol przypisuje? Taka krzywde Wam to robi? Poczytajcie jeszcze raz te Wasze posty i sie sami z siebie pośmiejcie... Jakos w dziale Gothic nie ma takich problemow... Co najwyzej ktos powie ze dla niego to nie gothic itp. ale po co od razu sie wyklocac?
Jakby sie zaraz podniosly glosy ze to ja zaczelam to od razu na sprostowanie... Chcialam przemuwic do rozumu panu ambivalentowi i innym ludziom jego pokroju ale co ja moge wobec zla calego swiata? Z tego co tu widac raczej nic wiec jak chcecie to zyjcie sobie w tym swoim autystycznym swiecie z pudelkiem czarnych kredek pod pachą.
Milo mi, ze chociaż The Stig jest normalny...
A co do samego zespołu Hammerfall to dla mnie dalej będzie to power - bo powera maja niewątpliwie i dalej bede uznawala go za najleprza powerowa kapele jaka znam i to jest MOJA® opinia... All rights reserved®...
Naprawde, szkoda mi bylo cos z tego wyrzucic. HIT !
oj

jestem sławna

miło mi :].
Mi sie nie chce wklejac postów Ambivalenta bo za duzo w nich chamskich i obrazliwych uwag... A w zasadzie nie wiadomo czy czytajac te jego postey trzeba sie smiac czy plakac...
Gaga, popraw nieco sygnaturę (jako przyszły tłumacz mam zboczenie zawodowe), interpunkcja na 1, w połowie zdania kropka : P Gdyby to nie był tekst Tiamat to by mi to zwisało ale jednak Tiamat lubię. Ale to tak abstrahując od tematu...
Gaga napisał(a):oj
jestem sławna
miło mi :].
Mi rowniez ,ze moglem pomoc Ci sie dowartosciowac.
Gaga napisał(a):Mi sie nie chce wklejac postów Ambivalenta bo za duzo w nich chamskich i obrazliwych uwag... A w zasadzie nie wiadomo czy czytajac te jego postey trzeba sie smiac czy plakac...
Ha ha ha ,cienkie te Twoje riposty.
Elvis napisał(a):Ambivalent napisał(a):Naprawde, szkoda mi bylo cos z tego wyrzucic. HIT !
Mówisz?
wypowiedzi tej panny "niszcza"

Ambivalent napisał(a):Elvis napisał(a):Ambivalent napisał(a):Naprawde, szkoda mi bylo cos z tego wyrzucic. HIT !
Mówisz?
wypowiedzi tej panny "niszcza" 
Zatem czas zagłębić się w lekturę - obyś nie kłamał.