Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: POST DNIA
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
no przecie zakończył "pierdol sie" :>
Wars napisał(a):Ej, ludzie pilna sprawa. Nie chce ktoś może zakupić 16tys. ton gruzu betonowego z domieszką kostek granitowych? Mr. Green Cena- 20zł za tonę, przy zakupie dużych ilości- możliwość rabatu!
pierdożelony
Jesteś chętny? Możliwość dostawy w wybrane miejsce w kraju za dopłatą.
mi po 2007 jakoś przeszła ochota na gruz
omen66615 napisał(a):Do Krzychun bo reszta sie nie liczy.
Światogor gra pagan metal z elementami folku. Ale uważają, że teksty są najważniejsze. Śpiewają o słowiańskim życiu,wojnach,powstaniach antychrześcijańskich jaki miały miejsce w w latach 30. XI wieku w Polsce. Mowią również o tym, jak narzucona wbrew woli zachodnia wiara wyniszczyła kulturę Słowian. Ich teksty są przemyślane, spójne oraz co najważniejsze po Polsku. Jestem zwolennikiem ich pierwszej płyty: Pan Połaci Ziem Pomorskich , bo druga nie ma tego klimatu, który czuć w wyżej wymienionym wydawnictwie.

Sława!

do KinderTruPedałów
Fuck Off And Die!

Mr. Green
No co, dobrze powiedział.
Książę napisał(a):Wto, 29 Styczeń 2008 06:01:27
Zoltan napisał(a):To ty tak przed robotą z samego rańca se wchodzisz na forum?
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Nie wiem, zdawalo mi sie ze ma z ranca do roboty. Chyba ze w robocie pisze Tongue

btw
omen66615 napisał(a):...
O matko, kolejny fanatyk, który uciekł przed Norymbergą Confusedhock:
wie ktoś z czego ta baba sie śmieje?
ze niby bezrobotny jestes chyba
nie mówi sie "bezrobotny" tylko "wolny"
Podejrzewam, że można to łatwo skojarzyć z dialogiem dwóch starych kurew. Przynajmniej ja tak skojarzyłem. [Zoltan - no offence]
powiedział gość który codziennie trzyma w rękach dwie pałki
Poprawka - 3. A Ty pędzla, więc też nie wymiatasz.
oprocz wlasnej jeszcze kolegom pomagasz?