Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: POST DNIA
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
DODa dziś pobił wszelke rekordy - tego samego dnia napisał dwa posty ktore w równej mierze zasługują na miano nie tylko postu dnia,ale postu roku,dekady a moze i wszechczasów Laughing
Dance Of Death napisał(a):no wiesz na mnie juz przyszła taka pora ze wpełni sie rozwinąłem jak i pod wzgledem fizycznym i psychicznym... i teraz sobie juz zyje jako dorosły i dojrzały obywatel Laughing a przed Tobą jeszcze długa droga do tego jakze pieknego stanu Laughing
Laughing
Jak już mówiłem - czysta autoironia Laughing
Ciekawe czy bedzie nam brakować DODusia i jego kretynstwa Angry
R_amze_S napisał(a):Ciekawe czy bedzie nam brakować DODusia i jego kretynstwa Angry

Juz jest nudnoBig Grin
Nie ma ludzi niezastapionych.
Szyszak napisał(a):Nie ma ludzi niezastapionych.
Nie inaczej. Jak już mówiłem - znajdzie się jeszcze nie jeden debil do szydery Smile
Tyle ze DODek w swoim debilstwie naprawde był nie do podjebania.
R_amze_S napisał(a):Tyle ze DODek w swoim debilstwie naprawde był nie do podjebania.
tu bym polemizowal - juz rozne maggoty, hateroxy itp tu przychodzily i naprawde walka z nimi byla zdecydowanie duzo dalej posunieta niz tylko jezdzenie jak po DoDzie

edit: tak przy okazji do tematu
Angel of death napisał(a):
Szyszak napisał(a):Ty mi tu kórwa nie filozuj, w szkole bylem prymasem!

chyba prymusem Rolleyes Laughing

niszczy Big GrinBig Grin
Rumian rzadzisz 8)

Rumian napisał(a):[Obrazek: rhapsody6ni.jpg]
Rumian napisał(a):
R_amze_S napisał(a):Tyle ze DODek w swoim debilstwie naprawde był nie do podjebania.
tu bym polemizowal - juz rozne maggoty, hateroxy itp tu przychodzily i naprawde walka z nimi byla zdecydowanie duzo dalej posunieta niz tylko jezdzenie jak po DoDzie
Fakt, maggot był dużo bardziej wkurwiający. Pamiętam, jak swego czasu połowa forum miała w podpisie przekreślony awatar tegoż użytkownika i podpis: BAN! Big Grin
Jeszcze Delia Shaddix wymiatałaSmile
no i quostek Surprised
Krzychun napisał(a):Rumian rzadzisz 8)

Rumian napisał(a):[Obrazek: rhapsody6ni.jpg]
a wiesz w ogóle kto to? Wink ja go znam osobiście...
^Jeśli się nie myle to Ambivalent Wink
^ post dnia Laughing Aaambi, chono tu, sklep mu maskę Wink

no co, naprawdę myślałeś, że Ambiś nasz taki szkaradny jest? Wink