Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: POST DNIA
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
BRAWO! Wygrywa pan drewniany miecz z logiem Sorcerer Big Grin
Tomash napisał(a):BRAWO! Wygrywa pan drewniany miecz z logiem Sorcerer Big Grin
Tomash podziwiam.Nie drżysz przed drewnianą potęgą?Nie straszny Ci wpierdol? ; ).
Tomash napisał(a):BRAWO! Wygrywa pan drewniany miecz z logiem Sorcerer Big Grin
..oraz drewniany model tego chuja którym Odyn rucha w odbyty niewiernych w skali 1:1.
1:1? Hmmm... wielkosci drzazgi?
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

No i mamy kolejny post dnia Laughing
Cytat:
piotrek7 napisał(a):ambitniej Ironi, Manowar

Shocked

Laughing Laughing Laughing [Obrazek: icon_bounce.gif]
Tomash napisał(a):
Cytat:
piotrek7 napisał(a):ambitniej Ironi, Manowar

Shocked

Laughing Laughing Laughing [Obrazek: icon_bounce.gif]
Koleś o nicku 'piotrek7' jest bratem z nie prawego łoża kolesia o nicku 'simek8'. Big Grin (zart, zeby nie bylo, nie chce rodziców obrazac)
Zdecydowanie wygrywają dziś posty i wypowiedzi pana o jakże zacnym nicku "putin666":
Klik 1
Klik 2
Klik 3

Laughing
wyjdę na lewaka - ale Szyszak przegiął w tym topicu o federacji - ortografia ortografią, ale koleś w sumie nic złego nie zrobił.
Vepar napisał(a):Jesli chodzi o Blood On Ice to dla mnie najlepszy song to "Gods of Thunder of Wind and of Rain". Zreszta wszystkie sa bardzo dobre. Tak poza tym to lubie ich pierwsza plyte o nazwie "Bathory". Niewiele osob o niej mowi, ale od tego zaczal sie tak rozwijac ruch Black Metalowy. "In Conspiracy With Satan" to najlepsza piosenka z tej plyty, ew. "Reaper" xD
A Ramzes juz sobie post dnia wywachal Wink
Kamael na czacie, absolutny POST DNIA/MIESIĄCA/KWARTAłU/DEKADY:
Cytat:cholera, kiedy slucham takiej muzyki zaluje, ze nie jestem zydem
KelThuz napisał(a):
Vepar napisał(a):Bo np. Sudden Death nie mozna nazwac viking metalem, bo to song o hokeju na lodzie.

nosz kurrrrwa! jak nie viking metal, skoro wikingowie napierdalali hokeja na lodzie przed tysiącem lat! ta pieśń to hołd złożony tym dumnym wojownikom i ich sportowej tradycji, która przetrwała po dziś dzień, z tą różnicą, że nie używa się już odciętej głowy czarnucha
Grrr, ubiegłeś mnie Smile
Tuomasss napisał(a):Grrr, ubiegłeś mnie Smile
Po prostu dziś mam dzień do wyławiania postów dnia Big Grin