Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: POST DNIA
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Dżemik napisał(a):^ Chyba nie zalapaliscie. To cytat z Poranku Kojota.
Taaaaa, ale jak dla mnie to kolega Stig liczył, że nikt się nie połapie..
A jak dla mnie to on nawet dwóch ksiazek nie przeczytał Laughing
Dżemik napisał(a):^ Chyba nie zalapaliscie. To cytat z Poranku Kojota.
Może i cytat ale on to na jakieś 99,9 % wcielił w życie..

Poza tym przoduje jeszcze drugim stwierdzeniem:
The Stig napisał(a):sie na czytają sie a potem traktują sie za wszechwiedzacych i pierdolą mądrosci.
Temat ortografi pomijam,bo to wyższa półka..i tak starczy skupić się na merytoryce Surprised
Stiguś,jesteś moim 'ulubionym' użytkownikiem :>
Cytat:Stiguś,jesteś moim 'ulubionym' użytkownikiem :>
Nie inaczej,Stig to DODa ,wersja 2.0 Laughing
-Rene miło z Twojej strony ze brak uwagi z mojej strony na zasady ortografii jest dla Ciebie czyms fajnym :> Ale mozesz mi nie wierzyc: jakie forum taki do niego jezykowy poziom. I jeszcze jedno naprawde sie nie wysilam piszac tu cokolwiek.

R_amze_S napisał(a):
Cytat:Stiguś,jesteś moim 'ulubionym' użytkownikiem :>
Nie inaczej,Stig to DODa ,wersja 2.0 Laughing

ja bym powiedział wersja beta Laughing
BLACK ANGEL napisał(a):czemu ten facet sciąga majtki tej lasce? Question Question
Laughing Laughing Laughing
(dajmy odpocząć Stigowi)
Odwiedzcie temat o Kiss w dziale Rock/Hardrock Big GrinBig GrinBig Grin
The Stig napisał(a):Rene miło z Twojej strony ze brak uwagi z mojej strony na zasady ortografii jest dla Ciebie czyms fajnym :>
Zawsze ceniłam sobie ćwierć yntelygentów mój 'kffiatuszku' Surprised
The Stig napisał(a):Ale mozesz mi nie wierzyc: jakie forum taki do niego jezykowy poziom.
To na ch*j tu siedzisz i piszesz cokolwiek skoro to 'nie twój poziom' 'kffiatuszku' ty nasz niegrzeczny,hę? :>

warsadal napisał(a):
BLACK ANGEL napisał(a):czemu ten facet sciąga majtki tej lasce? Question Question
Laughing Laughing Laughing
(dajmy odpocząć Stigowi)
Odwiedzcie temat o Kiss w dziale Rock/Hardrock Big GrinBig GrinBig Grin
Ach,te zagwostki życia codziennego :>
Oj Kotq (nigdy tak nie pisze ale zrobie dla Ciebie wyjatek :>)

Cytat:Zawsze ceniłam sobie ćwierć yntelygentów mój 'kffiatuszku'

troszke to źle sformułowałas - "Zawsze ceniłam sobie ćwierć wykorzystanej yntelygencji mój 'kffiatuszku'"

w zasadzie móglbym to zripostowac w inny chamski sposób, ale za darzenie mnie twoja "sympatią" nie zrobie tego Kotq ;>

Cytat:To na ch*j tu siedzisz i piszesz cokolwiek skoro to 'nie twój poziom' 'kffiatuszku' ty nasz niegrzeczny,hę? :>

a kto powiedział ze to nie mój poziom ? :> ja poprostu dostosowywuje sie do panujących tu norm :> i jak juz gdzies wspominałem - nie zwracam uwagi na ortografie w miejscach gdzie jest małowazna. Kotq :>
Zaczyna mi się robić głupio że nie robię błędów ortograficznych...
Cytat: nie zwracam uwagi na ortografie w miejscach gdzie jest małowazna.
Nie trzeba było pić jaboli za szkołą,tylko popierdalać na lekcje a nie potem się tłumaczyć,ze ortografia jest mało ważna.
Ramzesie drogi,chyba trzeba zacząć szukać tych 'mało ważnych' miejsc,bo aż mi głupio,że przecinki stawiam pisząc jakikolwiek post na tym forum..

Cytat:Zaczyna mi się robić głupio że nie robię błędów ortograficznych...
Wszystko przez tobą
-Rene- napisał(a):]Ramzesie drogi [...]

ile bierze? Laughing

Jak będę chciał to zacznę pisać poprawnie.
The Stig napisał(a):
-Rene- napisał(a):]Ramzesie drogi [...]

ile bierze? Laughing
Cóż za dowcip ha ha ha
jestem pod wrażeniem
ha ha ha. Wkońcu to dział "chómoru" Laughing
Cytat:ile bierze? Laughing
Jest to zwrot grzecznościowy wyrażający mój szacunek do Jego osoby.Zwrot który to tylko półmózg może odczytać dosłownie,a jedynie ćwierćmózg może użyć go w znaczeniu ironicznym, z nadzieją,iż stanie się poprzez ten zabieg zabawny Surprised
Cytat:Jak będę chciał to zacznę pisać poprawnie.
Z każdym kolejnym postem utwierdzasz mnie w przekonaniu,że coś cię łączy z DoDem.Tylko co? Confusedhock: