Dawno takiej fajnej odpowiedzi nie widziałam ;]
warsadal napisał(a):Cholerka, gabrysia wpadająca w szał
Buduję zbroję 
Jak dla mnie na tą chwilę numer jeden ;D.
A może tak zajmiemy się oprócz śmiesznych docenianiem postów mądrych? ;D W zamierzeniu Nevermore chyba i takie miał na myśli.
Proszę bardzo

ja się tu zajmuję głównie tropieniem ciętych ripost, parę innych osób wstawia texty wieśniackie

czyli wszystko dozwolone

Kamael napisał(a):warsadal napisał(a):Cholerka, gabrysia wpadająca w szał
Buduję zbroję 
Jak dla mnie na tą chwilę numer jeden ;D.
A może tak zajmiemy się oprócz śmiesznych docenianiem postów mądrych? ;D W zamierzeniu Nevermore chyba i takie miał na myśli.
Yyy... czuję się wyróżniony

hock:
Nie wiem, skąd wziąłeś ten obrazek {jeśli sam go stworzyłeś, tym większy respekt

}, ale autentycznie zakichałam się ze śmiechu...
na prezydenta! powtórzyć wybory mistera!

Cytat:Stworzyłem go ściągając z googli zdjęcie bachora, następnie doprawiając mu koszulkę i pieszczochę, dodając napis i renderując wszystko na czerwono. Wszystko w programie Corel Photo Paint
Sława dla wielkiego aryjskiego Twórcy :].
IMO conajmniej post kwartału:
KelThuz napisał(a):Nuillnac napisał(a):To ja wam powiem. Otóż, moi mili, Varg jest hipokrytą, poniewaz ściął włosy i czesze teraz swoją blond fryurkę na boczek. Zdradził ideały mrocznego black metalu i wraz z warkoczykami, które znamy ze zdjęć robionych w czasie jego procesu, stracił równiez swoją aryjskość !
ale pierdolisz:
![[Obrazek: varg_vikernes.jpg]](http://burzum.org/img/varg_vikernes.jpg)
teraz ma zdecydowanie bardziej true wygląd, ponieważ zapuszczając brodę, wzorował się na samym Wszebądzie!
Moim zdaniem ma wszelkie prawo pretendować do miana posta roku!
Po prostu mnie zabil, smierc na miejscu