Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: POST DNIA
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Hmm, a coś nie tak?:>
Dawno takiej fajnej odpowiedzi nie widziałam ;]
warsadal napisał(a):Cholerka, gabrysia wpadająca w szał Smile Buduję zbroję Big Grin
Jak dla mnie na tą chwilę numer jeden ;D.

A może tak zajmiemy się oprócz śmiesznych docenianiem postów mądrych? ;D W zamierzeniu Nevermore chyba i takie miał na myśli.
Proszę bardzo Tongue ja się tu zajmuję głównie tropieniem ciętych ripost, parę innych osób wstawia texty wieśniackie Smile czyli wszystko dozwolone Smile
Kamael napisał(a):
warsadal napisał(a):Cholerka, gabrysia wpadająca w szał Smile Buduję zbroję Big Grin
Jak dla mnie na tą chwilę numer jeden ;D.

A może tak zajmiemy się oprócz śmiesznych docenianiem postów mądrych? ;D W zamierzeniu Nevermore chyba i takie miał na myśli.

Yyy... czuję się wyróżniony Confusedhock:
Dzięki komu? Dzięki mnie Wink Laughing Bądźmy szczerzy ... Gdyby nie ja, to Twój post nie znalazł by się tu Tongue Wink
aXe Rose napisał(a):Proszę bardzo Tongue ja się tu zajmuję głównie tropieniem ciętych ripost, parę innych osób wstawia texty wieśniackie Smile czyli wszystko dozwolone Smile
Wy macie łatwiejsze zadanie ;D. Ja będę musiał się mocno natrudzić, żeby coś znaleźć ;D.
aXe Rose napisał(a):Wiadomo. Na jego widok (naszego nowego kolegi - przyp. Scully) ogłaszamy tutaj..

[Obrazek: alert5xj.jpg]
Post miesiąca ;P
thx Embarrassed Laughing
Nie wiem, skąd wziąłeś ten obrazek {jeśli sam go stworzyłeś, tym większy respekt Surprised}, ale autentycznie zakichałam się ze śmiechu...
na prezydenta! powtórzyć wybory mistera!

Laughing
Scully napisał(a):Nie wiem, skąd wziąłeś ten obrazek {jeśli sam go stworzyłeś, tym większy respekt Surprised}, ale autentycznie zakichałam się ze śmiechu...
na prezydenta! powtórzyć wybory mistera!

Laughing
Stworzyłem go ściągając z googli zdjęcie bachora, następnie doprawiając mu koszulkę i pieszczochę, dodając napis i renderując wszystko na czerwono. Wszystko w programie Corel Photo Paint Smile
Cytat:Stworzyłem go ściągając z googli zdjęcie bachora, następnie doprawiając mu koszulkę i pieszczochę, dodając napis i renderując wszystko na czerwono. Wszystko w programie Corel Photo Paint

Sława dla wielkiego aryjskiego Twórcy :].
IMO conajmniej post kwartału:
KelThuz napisał(a):
Nuillnac napisał(a):To ja wam powiem. Otóż, moi mili, Varg jest hipokrytą, poniewaz ściął włosy i czesze teraz swoją blond fryurkę na boczek. Zdradził ideały mrocznego black metalu i wraz z warkoczykami, które znamy ze zdjęć robionych w czasie jego procesu, stracił równiez swoją aryjskość !

ale pierdolisz:
[Obrazek: varg_vikernes.jpg]

teraz ma zdecydowanie bardziej true wygląd, ponieważ zapuszczając brodę, wzorował się na samym Wszebądzie!
Moim zdaniem ma wszelkie prawo pretendować do miana posta roku!
Po prostu mnie zabil, smierc na miejscu Big Grin