Tomash napisał(a):EEE tam, wg mnie to było lepsze :>
hegemon88 napisał(a):Tomash napisał(a):debiut, "Night of the demon" i późniejszy "the unexpected guest". )
Reszte mozna sobie spokojnie odpuscic, chyba ze jestes gajem w sweterku.
nie no chłopak dobre texty pisze

fetus napisał(a):Nightal napisał(a):Pozerstwo!
Ekstremalnie to by było jakby kozioł/baran wyruchał tego gościa. Wydupczyc bezbronne zwierze to może pierwszy lepszy pastuch
Zaorać takich cieniasów
pastuch moze jeszcze przy okazji wyruchac w dupe tego zoofila i bdzie wtedy totalne extremum mocy.
Celny wrzut, który mnie rozwalił

Cytat:eeeee.....
to wcale nie jest smieszne jak ktoś wali bełty na klawierce heh 
Fuckt, o waleniu to ty zapewne wiesz swoje...
Cytat:Fakt - jak ktos puszcza ścieme to zaczynam kontratakować
Sorry, nie jarze gejowskiego slangu.
Vomitor napisał(a):Cytat:Fakt - jak ktos puszcza ścieme to zaczynam kontratakować
Sorry, nie jarze gejowskiego slangu.
no ja tez własnie nie łapie o jakie walenie Ci chodzi...

aczkolwiek domyslam sie i radze uwazac na monitor by pozostał w czystosci...

Cytat:aczkolwiek domyslam sie i radze uwazac na monitor by pozostał w czystosci... 
O Kvrwa ! a co swoje zdjecie chcesz mu wyslac ?
Axel napisał(a):Cytat:aczkolwiek domyslam sie i radze uwazac na monitor by pozostał w czystosci... 
O czosnek ! a co swoje zdjecie chcesz mu wyslac ?
podniecają się wymianą postów i ścigają kto dłużej wytrzyma bez "brudnego monitora"

Goldie napisał(a):podniecają się wymianą postów i ścigają kto dłużej wytrzyma bez "brudnego monitora" 
Ja bym powiedzial, ze dostarczaja nam rozrywki

szczerze mówiąc forum bez rozrywki i troszku smiechu było by nudne i mało intertesujące...
Dance Of Death napisał(a):szczerze mówiąc forum bez rozrywki i troszku smiechu było by nudne i mało intertesujące...
Zgadzam się. Zresztą ja tu od pewnego czasu wchodzę głównie po to, by się pośmiać.
aXe Rose napisał(a):Dance Of Death napisał(a):szczerze mówiąc forum bez rozrywki i troszku smiechu było by nudne i mało intertesujące...
Zgadzam się. Zresztą ja tu od pewnego czasu wchodzę głównie po to, by się pośmiać.
i grzechem byloby sie nie zgodzic

))
chociaz niektore tematy sa ciekawe