Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: POST DNIA
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Krzychun napisał(a):
warsadal napisał(a):Wszebąd i "zdrowe" poglady?! Toż to post dnia :?
Poglady ekonomiczne Kela można uznac za sensowne, ale i tak niemozliwe do zrealizowania, a reszta to panie daj pan spokoj.

No ja własnie o jego polityczno-ekonomicznych pogladach mowie.
Niech będzie.
Ale watpie aby Wszebąd był prowokatorem. Jest osobą zbyt rozpoznawalną w internecie, aby bawić się w prowokacje tego typu. Czyt. jeśli myślałby tak jak wiekszosc ludzi z forum i dostrzegał smiesznosc tego co pisze, to nie robiłby z siebie błazna, bo wystawia cenzurkę m.in. Sorcerer. A jego poglady ekonomiczne brzmią swietnie, nie da się ukryć.
No ja tez mam wątpliwosci czy to prowokacje czy tez nie. W końcu miał tu juz bana,teraz też ma juz trzy ostrzeżenia.Poza tym te akcje z wzywaniem odsieczy z innych for czy tez wklejanie moich krytycznych względem manowar postów zdaje się świadczyć ze on traktuje to poważnie.
Nikt nie jest doskonały.
Axel napisał(a):Wszebad jest człowiekiem na miare Kazimierza Wielkiego, tylko ze on zastal polske murowana, a zostawi drewniana,
Tekst wszechczasów Laughing
Książę 2 napisał(a):
lewatyw napisał(a):Zapraszam do zapoznania się z kawałkami mojej kapeli.
Słuchajcie, oceniajcie, ppiszcie opinie!
Bez słuchania, mogę powiedzieć - sugerując się jedynie Twoją ksywką - że jest do dupy.

Posłuchałem i nie mam nic do dodania.
Tzn ciekawego nic.

owned Big Grin
Książę 2 napisał(a):Miałem kiedyś żółwia, kochałem skurwysyna bo śmiesznie jadł sałatę i twaróg i się ksztusił, ale rozdeptałem jebańca żeby być bardziej evil

TRV 8)
baphomet_666 napisał(a):!!! AVE !!! Mad jakiś czas temu mój kumpel kupił sobie worek z (biało-czarnym) nadrukiem zespołu MAYHEM. Nawet fajnie się to prezentuje Big Grin i też bym taki chciał mieć tylko może niekoniecznie z MAYHEMU Big Grin ale np: Behemoth, Vader, Dimmu Borgir, Marduk, wogule jakieś inne death/heavy metalowe zespoły, mój kumpel nosi tam książki ale można wszystko worek jest dość pojemny Big Grin myśle że spodobało by sie to nie tylko mnie i by miało wzięcie Big Grin PLISSSS SPROWADZCIE TAKIE COŚ I ZACZNIJCIE SPRZEDAWAĆ W RoCkMeTaLsHoPie NIGDZIE NIEMOGE TEGO DOSTAĆ PLISSS 666AVE666 !!!.
ej no ubiegles mnie Big Grin
yuri_san napisał(a):8) Ave!!
Kat zawsze bnył i jest super...mam nadzieje że zawsze beda dawac czadu , mi sie bastard bałdzo podoba.
KAATTT RRUUULLEEZZ!!!!! Big Grin
JAK MAM ZROBIC ŻĘBYM MIAŁA TAKIEGO RYSUNECZKA OBOK????
Na dobra sprawe postem dnia moze byc kazdy zaczynajacy sie od "Ave"
Ja pierdziele Laughing skąd to się wszystko pobrało Big Grin
To wszystko wina żydo-masońskiego spisku! Tylko Ojciec Dyrektor jest w stanie nas ochronić!
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):[Obrazek: pomnikwszebad9qy.jpg]
Hail to You! Do tej pory nie mogę opanować brechtu 8) 8) Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
jjpuszczyk napisał(a):ciota mysli ze chodzi sie z makijazem metalowca po ulicy, chodzi mi konkretnie o zrobienie wizerunku dla kapeli, bo przeciez nie wyjde uczesany w sweterku od babci na scene bo mnie zloza w ofierze za sam wyglad
-Rene- napisał(a):
jjpuszczyk napisał(a):ciota mysli ze chodzi sie z makijazem metalowca po ulicy, chodzi mi konkretnie o zrobienie wizerunku dla kapeli, bo przeciez nie wyjde uczesany w sweterku od babci na scene bo mnie zloza w ofierze za sam wyglad

I to my jesteśmy dzieciaki, ehhh Laughing