Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: POST DNIA
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Elvis napisał(a):Lol. Bez przesady, że pary hetero całują się w ustronnych miejscach. A całujących się pedałów jeszcze - na szczęście - nie widziałem.

JESTEŚ NIETOLERANCYJNYM, CHAMSKIM, NIEWYCHOWANYM GBUREM O OGRANICZONYM UMYŚLE! NIE CHCESZ WIDZIEĆ PEDAŁKÓW! JAK MOŻESZ!

Ah, moje wyśmienite żarciki jak zwykle wprawiają mnie w dobry humorek! :>
Nivo napisał(a):
Elvis napisał(a):Lol. Bez przesady, że pary hetero całują się w ustronnych miejscach. A całujących się pedałów jeszcze - na szczęście - nie widziałem.

JESTEŚ NIETOLERANCYJNYM, CHAMSKIM, NIEWYCHOWANYM GBUREM O OGRANICZONYM UMYŚLE! NIE CHCESZ WIDZIEĆ PEDAŁKÓW! JAK MOŻESZ!

hmmm....swój broni swego Laughing
Nivo napisał(a):

Wybacz, jestem radykałem, liberałem, (żydo)masonem i co tam jeszcze... Wink

A żarcik faktycznie wyśmienity, oby więcej takich. Wink
Elvis napisał(a):
Nivo napisał(a):

Wybacz, jestem radykałem, liberałem, (żydo)masonem i co tam jeszcze... Wink
Zapomniałeś dodać, że pozerem i kindermetalem, którym mówimy tutaj zdecydowane NIE!! Tongue
Cytat:Witam wszystkich gotów, metali, punków i tym podobnych (oprócz skinów) . Mieszkam w mały mieście zwanym Koninem. Kocham metal, rock, techno i muzykę klasyczną lol . Uwielbiam sztukę-kulturę metalową wymieszaną z gothowom. Nienawidzę rasizmu, antysemityzmu, komunizmu (w tym socjalizmu) i nazizmu (w tym faszyzmu). No i to by było na tyle… all
najnowszy nabytek forumowy.'' wymieszany z ''gothowom'' kultura Laughing
O kurwa,wymiękłem Laughing Laughing Laughing
kolejny tru urzytkownik tak jak ja Big Grin
Hethell napisał(a):
Cytat:Witam wszystkich gotów, metali, punków i tym podobnych (oprócz skinów) . Mieszkam w mały mieście zwanym Koninem. Kocham metal, rock, techno i muzykę klasyczną lol . Uwielbiam sztukę-kulturę metalową wymieszaną z gothowom. Nienawidzę rasizmu, antysemityzmu, komunizmu (w tym socjalizmu) i nazizmu (w tym faszyzmu). No i to by było na tyle… all
najnowszy nabytek forumowy.'' wymieszany z ''gothowom'' kultura Laughing

HARDKOR 666

Który to taki ananasek? ;D
Nivo napisał(a):

Który to taki ananasek? ;D

'Krwawy' bodajrze, zreszta nick też ma niczego sobie Big Grin
Cytat:Kocham metal, rock, techno i muzykę klasyczną lol

Zniszczył lol mnie lol tym lol zakończeniem lol swojej lol wypowiedzi lol.
Cytat:Hejo Wam moje Wampirki !!!! Nazywam się Agata (Z Trzeciej Rzeszy zwana Osą) jestem z pięknego i urodziwego miasta Ostrołęka gdzie należę do Drużyny Harcerskiej o nazwie "49 ŻDSH Czata". Interesuje się Wampiryzmem (Ogólnie Fantazy), Harcerstwem, Muzyką (DeadMelodicMetal oraz GothicMetal), Gram na mojej miłości jaką jest Hose Antonio Federico Chicco <-To gitara. Heh. Lubię szczerość (aż do bólu a nawet śmierci), Krew, czytać książki nocami a także dobrze się bawić !!! (najlepiej na mocnych koncertach rock'owych) Kocham;moją gitarę i mojego Kochanego Tomusia Pozdrowionka dla Ciebie słonko!! Nienawidze: dwulicowości, różowego koloru (razi w oczy) Ble... , I jak ktoś mnie łapie za słówka lub krytykuje ...... grrrr...za to zabijam heheh !!!!!
MAm nadzije ze się polubimy !!!

słówka podkreślone mnie rozbrajają!

Pewnie, pani PoczatkujacaWampirzyca, juz cie lubie!!
aXe Rose napisał(a):
Elvis napisał(a):Wybacz, jestem radykałem, liberałem, (żydo)masonem i co tam jeszcze... Wink
Zapomniałeś dodać, że pozerem i kindermetalem, którym mówimy tutaj zdecydowane NIE!! Tongue

A widzisz, faktycznie zapomniałem. Smile
ale bądź co bądź czytając takie posty nieźle można się podbudować Big Grin
Nivo napisał(a):
Cytat:Hejo Wam moje Wampirki !!!! Nazywam się Agata (Z Trzeciej Rzeszy zwana Osą) jestem z pięknego i urodziwego miasta Ostrołęka gdzie należę do Drużyny Harcerskiej o nazwie "49 ŻDSH Czata". Interesuje się Wampiryzmem (Ogólnie Fantazy), Harcerstwem, Muzyką (DeadMelodicMetal oraz GothicMetal), Gram na mojej miłości jaką jest Hose Antonio Federico Chicco <-To gitara. Heh. Lubię szczerość (aż do bólu a nawet śmierci), Krew, czytać książki nocami a także dobrze się bawić !!! (najlepiej na mocnych koncertach rock'owych) Kocham;moją gitarę i mojego Kochanego Tomusia Pozdrowionka dla Ciebie słonko!! Nienawidze: dwulicowości, różowego koloru (razi w oczy) Ble... , I jak ktoś mnie łapie za słówka lub krytykuje ...... grrrr...za to zabijam heheh !!!!!
MAm nadzije ze się polubimy !!!

słówka podkreślone mnie rozbrajają!

Pewnie, pani PoczatkujacaWampirzyca, juz cie lubie!!

Ale co fakt to fakt HARDKOR kolejny. Pozwoliłem sobie podkreślić słówka, które również rozbrajają. Ogólnie cały tekst nadaje się do pogrubienia Big Grin A to podkreślenie świadczy, że raczej się NIE polubimy Big Grin
Miejmy nadzieję, że pajac będzie się udzielał, bo moja szydera dawno już nie miała treningu.