To lepsze
simek8 napisał(a):System jest spoko i Korn też!!! Teraz mniej ich słucham bo słucham P.O.D. no ale tak to mi sie podoba ich muzyka :!:
Nie no, ja chcę wierzyć, że te posty to kpina.
^ To nie kpina a smutna prawda o rocznikach od 90' wzwyż.
Przestań zła kobieto! Pozwól mi mieć złudzenia!

CAłe szczeście, ze mnie ominęło to 'rocznikowanie' ;p
Cyfra przy nicku kolesia odzwierciedla jego wiek.
Necro napisał(a):Prawdziwi Wojownicy uginaja kolana przed jego Potęgą dumnie wznoszac w góre pięsci i wyspiewujac wersety tej Magicznej Pieśni ,a pozerskie ścierwa ,u których uaktywniły się allele recesywne po przodkach koczownikach,tudziez niewolnikach na dworach poteznych wschodnich despotów, oczywiscie kompletnie ,,nie czaja bazy".I o to chodzi,tak wlasnie wyglada naturalna selekcja Matki Natury.HAIL & KILL!!
No tak, posty Desacratora są niszczące. Powoli przybliża się do kunsztu samego Wszebąda.

A to ci... zajebiste

Ej no, bez przesady, nie wierzę, że takie coś można napisać na poważnie. Mój rozum tego nie pojmuje ; ).
Kamael, nie tylko Twój rozum tego nie pojmuje. W grunice rzeczy ja nadal chcę wierzyć, że Necro do spółki z Wszebądem cały czas robią sobie jaja. Chociaż wiara ta systematycznie we mnie upada.
A ja szczerze mówiąc myślę, że Wszebąd ma niezłe brechty jak czyta własne posty i Wasze odpowiedzi

de7th napisał(a):A ja szczerze mówiąc myślę, że Wszebąd ma niezłe brechty jak czyta własne posty i Wasze odpowiedzi 
Tez tak mysle. Koles ma zbyt zdrowe poglady by pisac takie rzeczy na serio.
Wszebąd i "zdrowe" poglady?! Toż to post dnia :?
Poglady ekonomiczne Kela można uznac za sensowne, ale i tak niemozliwe do zrealizowania, a reszta to panie daj pan spokoj.
warsadal napisał(a):Wszebąd i "zdrowe" poglady?! Toż to post dnia :?
Poglady ekonomiczne Kela można uznac za sensowne, ale i tak niemozliwe do zrealizowania, a reszta to panie daj pan spokoj.
No ja własnie o jego polityczno-ekonomicznych pogladach mowie.