aXe Rose napisał(a):Czy mi się wydaje, czy po poście Necro Desecratora 3/4 forum zaczęło z dnia na dzień jeździć po Vomitorze? 
już stosunkowo dawno zauważyłem to zjawisko na tym forum, z tym żę nie na przykładzie ND, a Wszebąda

aXe Rose napisał(a):Czy mi się wydaje, czy po poście Necro Desecratora 3/4 forum zaczęło z dnia na dzień jeździć po Vomitorze? 
Bo dla 3/4 tego forum pan ND to niekwestionowane guru i prawdziwa wyrocznia
Masz racje to samo chciałem napisac

mi tam Vomit. nie przeszkadza przynajmniej mozna sie z jego tekstów troche posmiac.
R_amze_S napisał(a):Źle ci sie wydaje,co nie jest dziwne zwazywszy na twój poziom intelektualny,panie"pogromco gejów,zoofili i nekrofili".Gdybys zadał sobie troche trudu i przejrzał moje posty ,zauważyłbyś,kretynku ze nie raz i nie dwa sprzeczałem sie z vomitem na rózne tematy.
Co nie zmienia faktu, że wspaniale się razem uzupełniacie i jak jeden kretyn zaniemoże, to drugi odrazu wskakuje na jego miejsce. Ponadto podbudowywujecie się wzajemnie i darzycie głębokim uczuciem. Tak trzymać!
Nivo napisał(a):R_amze_S napisał(a):Źle ci sie wydaje,co nie jest dziwne zwazywszy na twój poziom intelektualny,panie"pogromco gejów,zoofili i nekrofili".Gdybys zadał sobie troche trudu i przejrzał moje posty ,zauważyłbyś,kretynku ze nie raz i nie dwa sprzeczałem sie z vomitem na rózne tematy.
Co nie zmienia faktu, że wspaniale się razem uzupełniacie i jak jeden kretyn zaniemoże, to drugi odrazu wskakuje na jego miejsce. Ponadto podbudowywujecie się wzajemnie i darzycie głębokim uczuciem. Tak trzymać!
Pierdolisz-jak zawsze zresztą.Ale nic dziwnego-fakt ze byłes molestowany seksualnie w nie tak znowu odległym dziecinstwie odbił sie na twojej psyche,biedaku...
hehehe , "jak łatwo jest wyprac mozg"

A kiedy ND pojechał po Vomitorze, bo chyba mnie znowu coś ominęło?
JA tam mam do niego stosunek hmm... ambiwaletny

ND siła swojego głosu wypowiedział szczerzą prawde ma temat Vomitora. ND to taka osoba która perfekcyjnie potrafi opisac Vomitora heh. jak mawia moja babcia - zdolna bestia heh

aXe Rose napisał(a):Dance Of Death napisał(a):aXe Rose napisał(a):Czy mi się wydaje, czy po poście Necro Desecratora 3/4 forum zaczęło z dnia na dzień jeździć po Vomitorze? 
ND siła swojego głosu wypowiedział szczerzą prawde ma temat Vomitora. ND to taka osoba która perfekcyjnie potrafi opisac Vomitora heh. jak mawia moja babcia - zdolna bestia heh 
Postaw mu za to pomnik.
a z miłą chęcią 8) z platyny 8)
O kurde widzę, że kilku kretynów sobie zwaliło przy tekście ND.. A może oni jakąś petycję pisali, coś w stylu "drogi panie ND, proszę pojedź po panie Vomitorze, bo jemu ciągle udaje się nas przegadać i przeargumentować buuuu... jesteśmy tak żałośni i nie potrafimy sobie z nim dać rady, dlatego prosimy ciebie o pomoc.. buuuu zrób coś !!!"
Naprawdę.. szkoda słów wobec lektury tekstów chociażby takiego nivo.. bo już o tworach klasyków imbecylizmu nie wspomnę..
Z drugiej strony kilka osób po których zdarzyło mi się nie raz pojechać pokazało klasę potrafiąc zdystansować się do zaistniałego zjawiska, co niewątpliwie należy cenić

Ech, usunięte. Przeginacie, naprawdę przeginacie... DoD - radzę pohamować, bo inaczej na jednym ostrzeżeniu się nie skończy. To samo tyczy się innych.
czemu tylko ja ucierpiałem na tych jajcach ?? a inni to co niewiniątka ??

ahhh ta jebana polska sprawiedliwość heh