Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: POST DNIA
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Vomitor napisał(a):Kupy są bardziej mroczne i trv. ślinotok jest dla pozerów, nie inaczej.

NIE INACZEJ! Sam wielki ksiaze mroku i ciemnosci Dhampr masturbowal sie w "melancholijnym zapachu fekaliow"! AVE SORROW OF ROSES!

Heh, brakuje mi tamtych czasow.
Racja... DODa to przy SOR taka komedyjka dla fryzjerczyków.
Szyszak napisał(a):Ona Twoja kolezanka? Przecie ty nie nosisz mroku w sercu... Jestes pozer i tyle, zeby sie z nia przyjaznic musialbys siedziec w ciemnym kacie i ciac sie w rytm Blink182.
o kużwa.... Laughing Laughing rozwaliło mnie to !!
Nie wiem czy się orientujecie, ale ona jest Luną z SoR Wink
Ja się doskonale orientuję Smile Wszak byłem aktywnym uczestnikiem owego słynnego, jeśli nie legendarnego już forum.
Cytat:Cytat:
...wejrze sie obwies...

Ojciec Makumba byc krolem wioski ?

to mnie rozwala na maxa Laughing Laughing Laughing
Patyk napisał(a):
Vomitor napisał(a):
forumowy przygłup napisał(a):tego sie nie da czytać... ksiązki w szkole sie łatwiej czyta niz te twoje madrosci...

Wobec niepodważalnego faktu twego zatrzymania się na poziomie edukacji w szkole podstawowej (który mieliśmy ci okazję nie tak dawno udowodnić) wnoszę o przyznanie ci racji. Albowiem książki które "czytasz" zapewne zawierają od 87-94% materiału ikonograficznego (obrazków).

Cytat:jebie pozorowaną inteligencją na odległość !!

Mało ludzi już udowodniło ci twą głupotę w rzeczowej dyskusji?

Necro Corectator napisał(a):3 godziny tego posta pisales?

To, że Ty byś pisał nie znaczy, że ja też. Pobiegłeś już po słownik wyrazów obych by zacząć pisać kolejną odpowiedź? A może już zacząłeś ją pisać? Wink

patyk napisał(a):Kiedy czytam twoje wypowiedzi to dochodze do wniosku ze nie dosc ze gowno wiesz o muzyce

Jak dotąd to tylko ja miałem ci to okazję udowodnić w rzeczowej dyskusji zakompleksiony gówniarzu. Zatem daruj sobie teskty nie mające pokrycie w argumentacji, czekam na przykłady postów z których wynika, że gówno wiem o muzyce pedale.

Cytat:to w dodatku jestes tepy.

twoja stara i twój stary, że cię zrobili. reszta jak wyżej.

pedał w dupę pchany napisał(a):Wracaj lepiej do sciagania kolejnych empetrojek Cradle of Filth zamiast sie tu "udzielac".

Wszystko ma swoje granice. Tym oklepany tekstem przesrałeś sprawę do reszty, raz za napisanie tego gówna z dyużych liter, dwa za imputowanie mi wspomnianej czynności z tym gównem związanej. Gwarantuję ci buraku zakompleksiony wpierdol gdzie tylko się da na tym forum bo przegięłeś pałę z tymi kredkami i to zdrowo.

Cytat:Kazda twoja wypowiedz nic nie wnosi do tematu badz jest bezuzyteczna.

Bezurzyteczne to są w społeczeństwie takie wypierdy jak ty, twoja stara, twoj stary i twoj pies. Będzie mnie gej od fanów kredek wyzywał...

Wszystko ladnie i pieknie, z tym ze moja wypowiedz dotyczyla cytatu uzytkownika Dance of Death a nie ciebie.Takze to co napisales jest bez pokrycia.Pzdr.

No comment Laughing
Nie inaczej, sam chciałem autonominować ten tekst[Obrazek: hahaha.gif]
[Obrazek: hahaha.gif][Obrazek: hahaha.gif][Obrazek: hahaha.gif][Obrazek: hahaha.gif][Obrazek: hahaha.gif]
ZenithalMan napisał(a):^Ej, ale ona, podobno, ma 22 lata? Rolleyes

nie chciala sie stawic na wroclawskim spotkaniu forumowym to wlasciwie nie wiemy czy napewno tyle ma
22? Raczej 12...
Szyszak napisał(a):22? Raczej 12...

Gdzieś już powiedziałam dokładnie to samo...

Wniosek sam się nasuwa.
Hethell napisał(a):

nie chciala sie stawic na wroclawskim spotkaniu forumowym to wlasciwie nie wiemy czy napewno tyle ma
Twarzy tez pokazac nie chciala.. Crying or Very Sad
Valhalla napisał(a):
Hethell napisał(a):

Twarzy tez pokazac nie chciala.. Crying or Very Sad
Widocznie ma pryszczatą i w dodatku ze sznytami, które robiła sobie, bo uważała się za nie-tru.
Cytat:Ave Bracie !

Mieszasz farbe z krwia mlodego baranka. Nastepnie dodajesz kropelke swojej spermy i szczypte wlosa łonowego swojej starej. Otrzymujesz kurewsko mroczna barwe i ten zapach... mhmmm. Kolor zajebiscie lezy (moj ksiadz z parafii moze potwierdzic) !!

Polecam ! Nie inaczej !

LOL
Blackfox napisał(a):Avril Vagine? Mr. Green

Za bezpośredniość wypowiedzi - post dnia 8)