No nie jest :] , co nie zmienia faktu ,że jak widze taką ekipe w kostkach i włoskach za uszy to mnie zajebiście to śmieszy. Jak spjrze na swoje zdjecia z tamtego okresu to tyż ;].
No jest inaczej. "Metale" po prostu zawsze są chujowi.
Cytat:Hanka Bielicka ci w dupe
hahahahha kurwa rozjebalo mnie to, geniusz w prostocie
Acrid napisał(a):Ulubione zespoly to Helloween, Led Zeppelin, Kult, Kat, Cannibal Corpse, Slayer, GN'R, choc tak naprawde jest ich bardzo bardzo sporo,..
z tym katem to było poważnie?

ciekawe ile ta wypowiedz ma lat, haha. ale oczywiscie, KAT rozpierdala, kto nie czai kultu plyt: 666, Oddech Wymarłych Światów, Bastard (nie liczac dwoch koncertowek) ten pozer i lewak.
O ja pierdolę, co za specjaliści.
No to fajnie:
SuperWrzód napisał(a):Vomitar, tak sobie czytam chłam, który tutaj piszesz i nie mogę wyjść z podziwu, że taki pojeb jest tutaj w ogóle akceptowany. Zastanawia mnie również czy przypadkiem Twoi rodzice nie byli spokrewnieni. Nie odpowiadaj, niech pozostanie to Twoją słodką tajemnicą.
Sugerujesz, że jeden czy drugi na tym Forum jest debilem, a swoje wywody podpierasz argumentami z wnętrza własnej dupy - myślę, że taka postawa nie pomoże Ci w zaistnieniu tutaj, ponieważ pseudointeligentów i wszelakiego pedalstwa nigdy tutaj nie brakowało i nikt nigdy nie wychylił głowy powyżej zasranego kibla, Twój przypadek wygląda podobnie - przykro mi, ale prawda w oczy kole.
Czekam aż mnie pojedziesz, po prostu doczekać się nie mogę... Aha, pierdol się :*
Wiecie co, zawsze tak dumamy nad jak najbardziej wymyślnym pojazdem zapominając, że są tak proste i wymowne zwroty jak "pierdol się". Mistrz akcja dzisiaj