Ambivalent napisał(a):jestem debilem - zasadz mi kopa
jak szczerosc to szczerość...
^ to nie o to chodziło w wątku

no ale dobra nabijajmy się z tego. pfff

Dance Of Death napisał(a):Ambivalent napisał(a):jestem debilem - zasadz mi kopa
wyciaganie mysli z kontekstu mozesz sobie o dupe wytrzec
Ambivalent napisał(a):Dance Of Death napisał(a):Ambivalent napisał(a):jestem debilem - zasadz mi kopa
wyciaganie mysli z kontekstu mozesz sobie o dupe wytrzec
hie hie wole sie jednak z nich posmiac...
Cytat:zanim przeczytam reszte postów z miejsca daje ci tytuł mistrza polski w nieskrywanym lamerstwie
co za mutant!!!
najlepiej se wbij siekiere w plery kurtki a na ramionach poprzyczepiaj brony i jeszcze łancuch od emzetki na szyje i czaszke kozła na klate i namaluj jeszcze ze trzy pentagramy pincet krzyży odwróconych i ze dwie pizdy żeby było już totalnie plugawie
mówie ci, będiesz turboszatan
PS.i jeszcze napisz se Argh albo Gubanagotarodoatrobosokoth albo imię innego demona
Zniszczyło mnie to
Acz i tak swoją drogą nasz arystokrata dostaje ewidentnie tytuł roku za najbardziej zdupy topic, a konkurencja była w tym roku naprawdę ostra (że przypomnę choćby urządzanie pokoju ;])
^Chwile mnie nie było na forum i nie bardzo wiem o co chodzi w powyższym...Można parę słów wyjaśnień?
Kolega książuncio założył temat 'Dlaczego metal jest chvjowy' i podał z 200 powdów, z których 160 wskazywało na ignorancję w temacie, po czym się zacueszał oraz rzuca z dupy riposty, nad którymi też dostaje orgazmu.
Toxic napisał(a):boże ale forum polega na tym ze dzielimy sie swoja wiedza na dany temat nie? wiec jak wiecie to czemu sie nia nie podzielicie skoro wiecie?
Nie wiem czemu ale ten post mnie rozwalił na łopatki

Hehe wiecie a nie powiecie chociaż wiecie
Elvis napisał(a):aXe Rose napisał(a):Patyk napisał(a):Taki nagle z ciebie wielki fan DEATH, a nawet nie mas ich oryginalnych wydanictw?
Powiedział twój jeden stary do drugiego starego, gdy ten zwalał mu konia naszywką tegoż zespołu.
Ahhhahahaaaha! 
Eee tam, zmienil nieco moj tekst. Nawet niezle - dam z 6,5/10.
![[Obrazek: T0_-1_1013051.jpg]](http://show.imagehosting.us/show/1013051/0/nouser_1013/T0_-1_1013051.jpg)
Ambivalent napisał(a):Eee tam, zmienil nieco moj tekst. Nawet niezle - dam z 6,5/10.
Aha, a więc to był PLAGIAT!