Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: POST DNIA
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Delia $haddix napisał(a):hę?
przestań sie lachać i powiedz mi wreszcie, bo nie czaje. a moze po prostu nie mam poczucia chumoru...?

A może poprostu jesteś tępa jak kurvva but?
Dance of Death napisał(a):Jest to typowy przejaw wartościowania zespołow i niemania własnego gustu.
Jak wspominałem ,trwa zacięta walka o tytuł FORUMOWEGO DEBILA
Laughing Laughing
Ależ zaraz, zaraz... nasz bohater poczuł się zobowiązanym do poprawienia zaistniałej nieścisłości.... oto i nowa wersja postu:

breakdance napisał(a):Jest to typowy przejaw wartościowania zespołow i mniemania własnego gustu.

Kurwa, tytuł imbecyla forumowego nr jeden jak w pysk strzelił Big Grin Big Grin Big Grin Laughing Laughing
ehhh... a pomyśleć że miałem dziś kiepski Humor Laughing
No nie? Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
mnie jednak najbardziej bawi moj kochany obrazeczek Laughing Laughing
Dance Of Death napisał(a):mnie jednak najbardziej bawi moj kochany obrazeczek Laughing Laughing
pierwsze objawy narcyzmu u debila Laughing
Dance Of Death napisał(a):mnie jednak najbardziej bawi moj kochany obrazeczek Laughing Laughing
Wyszukany dowcip nie ma co... ile już razy zwaliłeś sobie konia nad tym obrazkiem?
A ile razy Ty masz zamiar powtórzyć oklepany juz tekst o masturbacji? Dajcie sobie siana ludzie. Macie jakieś kłopoty z sobą i leczycie kompleksy wytykając błędy innym? Ja już chwilami nie wiem kto z was jest bardziej żałosny Tongue
Cytat:a co w tym takiego debilnego, bo nie wiem? może mi ktoś wytłumaczyć?
przestań sie lachać i powiedz mi wreszcie, bo nie czaje. a moze po prostu nie mam poczucia chumoru...?
Wg. nich debilnym jest Twój rozbiezny gust muzyczny. Kazik obok Dimmu metalowym chłopaczkom przeszkadza Tongue
Mnie za to rozwalił nowy(??) podpis Pearl

Cytat:Kopaj skina! Kopaj równo! Przecież wiesz, że kopiesz gówno!

Ciekawe czy by to powiedziala jakiemus starszemu skinowi w twarz Laughing
Przypominam, że nie jest to temat, w którym można bez ograniczeń używać sobie na innych... Weźcie to pod uwagę. Niektórzy naprawdę przeginają i tak jak Nightal napisał - trudno ocenić kto tutaj jest bardziej żałosny ;/.
Masz może na myśli podpisy dance_of_death pod jego postami? Wink
Vomitor napisał(a):Masz może na myśli podpisy dance_of_death pod jego postami? Wink
Dobrze wiesz co mamy na myśli. Jak dla mnie prezentujecie ten sam poziom co DaD... o ile nie gorszy Tongue
Nightal napisał(a):
Vomitor napisał(a):Masz może na myśli podpisy dance_of_death pod jego postami? Wink
Dobrze wiesz co mamy na myśli. Jak dla mnie prezentujecie ten sam poziom co DaD... o ile nie gorszy Tongue

Wiesz co.... ręce człowiekowi opadają, w zasadzie pierwszym spostrzeżeniem jakie mi się nasunęło było sformułowanie określające nagłe odejście kogoś, tudzież pójście sobie, wyrażone w trybie rozkazującym ale się wstrzymałem bo momentami, czytając Twe wypowiedzi wydawało mi się, żeś w miarę rozsądny człowiek.

Wyobraź sobie, że nie wiem co macie na myśli, bo w mym mniemaniu chodzi poprostu o to, że koleś taki jak dance może sobie w podpisie wystawić zwrot "jebać vomitora" i wszystko jest w porządku, ale już jeśli zły vomitor się odezwie to jest bee i wogóle... Nie wspomnę już o łamaniu zasad forumowych przez innego osobnika w dyskusji ze mną, nagminnie używającego zwrotów ordynarnych pod mym adresem, a którego moderatorzy się najwyraźniej boją, absolutnie dygocąc jak liśc na wietrze na samą myśl zwrócenia mu uwagi. Także bawią mnie w swej żałości teksty sugerujące jakobym to ja przeginał pałę w kontekście faktów wyżej wspomnianych. Nie .. sorry czytam jeszcze raz twą odpowiedz i muszę to powiedzieć:

Cytat:Jak dla mnie prezentujecie ten sam poziom co DaD... o ile nie gorszy Tongue

spierdlaj.
a dla mnie to to jest post dnia

Vomitor napisał(a):
Nightal napisał(a):

Wiesz co.... ręce człowiekowi opadają, w zasadzie pierwszym spostrzeżeniem jakie mi się nasunęło było sformułowanie określające nagłe odejście kogoś, tudzież pójście sobie, wyrażone w trybie rozkazującym ale się wstrzymałem bo momentami, czytając Twe wypowiedzi wydawało mi się, żeś w miarę rozsądny człowiek.

Wyobraź sobie, że nie wiem co macie na myśli, bo w mym mniemaniu chodzi poprostu o to, że koleś taki jak dance może sobie w podpisie wystawić zwrot "jebać vomitora" i wszystko jest w porządku, ale już jeśli zły vomitor się odezwie to jest bee i wogóle... Nie wspomnę już o łamaniu zasad forumowych przez innego osobnika w dyskusji ze mną, nagminnie używającego zwrotów ordynarnych pod mym adresem, a którego moderatorzy się najwyraźniej boją, absolutnie dygocąc jak liśc na wietrze na samą myśl zwrócenia mu uwagi. Także bawią mnie w swej żałości teksty sugerujące jakobym to ja przeginał pałę w kontekście faktów wyżej wspomnianych. Nie .. sorry czytam jeszcze raz twą odpowiedz i muszę to powiedzieć:

Cytat:Jak dla mnie prezentujecie ten sam poziom co DaD... o ile nie gorszy Tongue

spierdlaj.

rozdżebało mnie to jak sie Vomitor wysilałeś z tym rozbudowanym słownictwem spod znaku "Ą Ę", by na koniec skwitować to krótkim, treściwym słowem cholernie kontrastujacym z resztą wypowiedzi i burzącym jej spokój
toffam kontrasty Big Grin