Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: POST DNIA
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
W takim razie serdecznie gratuluję.
Cytat:mhrokgothsatan666, bym rzekl
tylko czekac az jakas zbulwersowana dziennikarka o tym napisze, ze w internecie sie smieja z niepełnosprytnych, i miłościwie panujący Kaczor zablokuje internet.
rotfllol231
Chyba Twój pierwszy post, ale za to Post Dnia, i to w pozytywnym znaczeniu Smile
nie taki zupelnie pierwszy - coś tam czasem skrobnę Wink
czuję sie wyrozniony Smile
Mientky napisał(a):czuję sie wyrozniony Smile
najlepiej to jest sie myć, wtedy sie człowiek nie czuje wcale
buahahah nie ma to jak zabawa słowami Big Grin
Biker 666 napisał(a):Zajebiście by było kupić płaszcz akórzany typu gestapo.
Oczywiście nie jestem faszystą, tylko satanistą i nie nawidzę faszyzmu, ale płaszcze są zajebiste. Gestapowcy to byli chamy, ale dobry gust mieli.

Laughing
goofi, wiesz, tu by trzeba bylo zacytowac WSZYSTKO, co on napisal Laughing
masz racje ^ Tongue Laughing
LoL, ale koleś
Nie no, teksty tego kolesia to perfekcja. Tylko się zastanawiam czy w ciula leci i jaja se robi czy to tak na poważnie. Mam nadzieję, że opcja pierwsza. Smile
To jest dopiero "szybka kariera". Rejestracja -> 5 postów -> Post Dnia -> BAN, i to wszystko w ciągu jednego dnia! Laughing
^ Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść..;>
MaFFej napisał(a):To jest dopiero "szybka kariera". Rejestracja -> 5 postów -> Post Dnia -> BAN, i to wszystko w ciągu jednego dnia! Laughing
Co Ty, ja na kilku forach dostałem bana już po pierwszym poście (zazwyczaj były to fora klasowe gimnazjalistów).
Ciekawe czy da się zrobic to jeszcze szybciej Wink ...
MaFFej napisał(a):Ciekawe czy da się zrobic to jeszcze szybciej Wink ...
no bana za ladny nick mozna dostac ;d