Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Na kogo byś zagłosował w następnych wyborach?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Cytat:TYLKO NIE NA GIERTYCHA.
Cytat:bo nie lubi pedałów i jest katolikiem
Tylko nie na Giertycha i jedyne argumenty że nie lubi pedałów i jest katolikiem... Mamy kilku/kilkunastu takich kandydatów. Może byś tak nieco wzbogaciła swoją argumentację?
Cytat:demonka, zabijasz każdym swoim postem
o tak Laughing ale czego innego się można spodziewać po osobie mającej tak piekielnie groźny, straszny, mroczny i orginalny nick?
Na Giertycha też bym nie zagłosował raczej...nie przepadam za skrajną prawicą, albo raczej za tymi którzy uważają się za prawicę. W tym roku po raz pierwszy będę mógł głosować i z pewnością swój głos oddam na Korwina. Szkoda tylko, że społeczeństwo uważa tego człowieka za niegroźnego wariata...mógłby naprawdę wiele zmienić, na lepsze.
Gdyby tak odsetek popierajacych te słuszna kandydaturę był w Polsce taki, jak na tym forum! Eh... marzenie...
mam nadzieje ze nikogo nie uraze ta wypowiedzia: mianowicie ktokolwiek wygra te wybory bedzie tak samo,dlatego tez niebede glosowac.
Syska napisał(a):mam nadzieje ze nikogo nie uraze ta wypowiedzia: mianowicie ktokolwiek wygra te wybory bedzie tak samo,dlatego tez niebede glosowac.

I przez taką postawę w tym kraju jest tak, jak jest. :?
O wlasnie... Juz przy wczesniejszej, podobnej wypowiedzi mialam to samo napisac...
ReTuRn napisał(a):Gdyby tak odsetek popierajacych te słuszna kandydaturę był w Polsce taki, jak na tym forum! Eh... marzenie...
moja cała rodzinka fanatyków Korwina nie wystarczy? ostatnio mój kochany wujcio przekonywał, jaki to geniusz w nim widzi, czego większość społeczeństwa nie dostrzega Angry

ehhh, polityka... jako hobby ciekawe.
widzisz Scully drogaSmile Korwin ma na pewno jakis pogląd na polityke- dosc orginalny rzekłbym- a to czy to by wyszło w praniu- to juz inna kwestia Smile
ciekawe jak by poprowadził chołote naszego kraju człowiek z bojówek wiejskich , czyli nasz patriotyczny Endriu lepper Laughing
ciekawie by było i śmiesznie , możliwosc powtórzenia rozbiorów polskich :!:
Ja Leppera uwielbiam. Nawet ustawiłem go sobie jako bota w UT Angry
Co do Korwina - on jest hmm oryginalny, ale ma niezłe pomysły, tylko że wszystkie media na czele z Wyborczą robią z niego świra, którym - moim zdaniem - nie jest! sam fakt że skończył cybernetykę o czymś świadczy, głupek by się tam nawet nie dostał...
Korwin to inetligenty człowiek z masą dobrych pomysłów. Ale jakims dziwnym trafem zawsze wśród tych dobrych pomysłów wypadnie mu jakieś wariactwo, które praktycznie natychmiast go skreśla i powoduje że większość Polski na samą myśl o nim uśmiecha się z litością.
A propos Korwina czytał ktoś kiedyś czasopismo "Najwyższy Czas" (wydawane przez UPR)? Jest w dużej ilości kiosków. Tam Korwin się często udziela i jak ktoś jest zainteresowany UPRem i jej liderem (ale mi się zrywałoConfusedhock: ) bardzo polecam.
Korwin chyba jest tam nawet redaktorem naczelnym
Mam jeden egzemplarz. Dość trudno to dostępne, niestety.