Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Na kogo byś zagłosował w następnych wyborach?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45
Ymir napisał(a):Generalnie jednak jestem przekonany, ze przyszly rzad bedzie lepszy od ustepujacego.

Człowieku, weź mnie nie strasz. Może jednak będzie trochę lepszy, bo nie będzie tyle afer, co za kadencji ustępującego parlamentu.
Może...

Edit:
Autorotfl - nie doczytałem treści, zamiast "będzie lepszy" przeczytałem "nie będzie lepszy". W takim układzie mojego posta nie ma. Smile
Ymir napisał(a):Generalnie jednak jestem przekonany, ze przyszly rzad bedzie lepszy od ustepujacego.

O to naprawdę nie trudno...
Morte napisał(a):

O to naprawdę nie trudno...
Znając przeszłośc kaczorów nie byłbym taki pewny ...Pozyjemy,zobaczymy...
po wyborach jedno uczucie przesłania wszystkie inne: wstyd za jedenaście procent imbecylów, którzy głosowali na SLD.
Mnie tylko jedno wkurwiło - frekwencja.
Narzekać na władzę każdy potrafi, ale żeby ruszyć dupę sprzed telewizora i iść zagłosować to już nie... Rolleyes
Koleżanka mi napisała na GG, że czytała, że Borowski sie rozplakał Kamaelu :>
Parodia. Frekfencja mówi sama za siebie. Teraz się właśnie zacznie POPiS :? Naprawde szkoda, że PJK-M nie dostało nawet tych 5%. Z drugiej strony widać jaki mamy naród - ponad 10% dla samoobrony. Przecież to jest cyrk.. Jak to ktoś powiedział, 'nie będzie lepiej, będzie śmieszniej' Tongue
gannon napisał(a):Mnie tylko jedno wkurwiło - frekwencja.
Narzekać na władzę każdy potrafi, ale żeby ruszyć dupę sprzed telewizora i iść zagłosować to już nie... Rolleyes

Właśnie, każdemu kto był na wyborach powinni dawać certyfikat uprawniający do narzekania, a reszta niech cierpi w milczeniu Smile
hier_kommt_die_sonne napisał(a):Koleżanka mi napisała na GG, że czytała, że Borowski sie rozplakał Kamaelu :>
Nie jest to dla mnie wystarczająco wiarygodne źródło ;P, ale tak z drugiej strony... Jeśli nawet, to co z tego? ;/
Powtarzam - włożył w założenie, działalność i kampanię tej partii wiele pracy, która nie dała żadnego efektu, dlatego ja nie dziwię się jego rozgoryczeniu.
OSobiście wstydzę sie za:

circa 60% leniwych dekli, którym nie chciało się ruszyć dupą.

4% społeczeńsytwa (10% z 40%), które zagłosowało znowu na tych komuchów i tyle samo na SO.

Płakać się chce.
ReTuRn napisał(a):OSobiście wstydzę sie za:

circa 60% leniwych dekli, którym nie chciało się ruszyć dupą.

4% społeczeńsytwa (10% z 40%), które zagłosowało znowu na tych komuchów i tyle samo na SO.

Płakać się chce.
Te "leniwe dekle" widocznie mialy powód zeby nie isc na wybory,moze glosowali już nieraz w swoim zyciu i za kazdym razem ich"wybrancy" zawodzili,stwierdzili więc ze to nie ma sensu,bo kogokolwiek wybiorą i tak sytuacja sie powtórzy.
Patrząc na to w ten sposób,to większymi "deklami"są ci ktorzy oddali swe glosy na PO.Krotką pamięc maja ludzie...przeciez PO to ci sami ludzi ktorzy w latach 1997-2001 sprawowali władzę jako AWS i Unia Wolnosci i narobili nie mniejszego bajzlu(a moze i większego nawet) niz obecnie SLD.
Dobrze, ze zagłosowali na to PO. Dzieki temu zmniejszyli szanse wygrania Samoobrony. Pomyśl, gdyby połowa elektoratu PO nie zagłosowala, wiesz ile procent miałaby Samabrona?

edita mogło być choćby tak: http://www.idg.pl/news/83376.html
Samaobora ma dość dużo poparcia, ale myśle, że tu raczej chodziło o jaja Wink Za 20 lat wiecej bedzie normalnych ludzi i tylko w tym nasza nadzieja ;(
Wiesz,od Samoobrony bardziej sie obawiam LPR-u i ich Giertychjugend czyli Weszpolaków.Lepper nie jest najgorszą alternatywą dla tego kraju(choć najlepszą tez nie)
R_amze_S napisał(a):Wiesz,od Samoobrony bardziej sie obawiam LPR-u i ich Giertychjugend czyli Weszpolaków.Lepper nie jest najgorszą alternatywą dla tego kraju(choć najlepszą tez nie)
Eeee? Rolleyes
Giertych jest idiotą, fasnatykiem itp. Ale ludzie jada po nim głównie dlatego, ze to śieszne. Poniekąd ma bardzo korzystne dla nas poglądy, tylko wiekszosc ludzi widzi w nim tą śmieszniejszą strone Wink
hier_kommt_die_sonne napisał(a):Giertych jest idiotą, fasnatykiem itp. Ale ludzie jada po nim głównie dlatego, ze to śieszne. Poniekąd ma bardzo korzystne dla nas poglądy, tylko wiekszosc ludzi widzi w nim tą śmieszniejszą strone Wink
Mozesz rozwinąc swoją myśl?Bo ja tu widze pewną sprzecznośc.Bo skoro Roman G.jest idiotą i fanatykiem(z czym sie w sumie zgadzam) to jakiez on moze miec "korzystne"poglądy dla nas?
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45