Do prezydenckich jeszcze czas... ;P
W parlamentarnych głos dzisiaj oddałem - to moje pierwsze wybory - i liczę, że jednak jakieś będzie miał znaczenie.
Kamael napisał(a):Do prezydenckich jeszcze czas... ;P
Wiem, wiem, ale ten temat bardziej mi pasowal niz: "Socjalizmowi mówimy stanowcze NIE!!!" ;) Zaraz zmienie nazwe tematu i bedzie ;DD
Obecnie ogladam pupy naszych slicznych siatkarek ale za jakis czas pewnie przerzuce na jakies wiadomosci czy tez tvn24 i licze na dobre wiesci z placu boju ;)
No wiem, wiem. Właśnie trzeba by coś z tym tytułem zrobić.
A ja zaraz biegnę na wieczór z TVN24... Siatkarki dzisiaj sobie odpuszczam ; ).
Babe byscie se znalezli, a nie tam siatkarki ogladacie

Się nam kurwa naród poPISał

teraz chyba można zmienić hymn na "Narodowy Socjalizm" :[
Taa nie ma co PieS wygral...
Tomash napisał(a):Się nam czosnek naród poPISał 
A nawet PO-PiSał...
no i nawet Sie Ludziom Dziwie...
Niech mnie ktoś zastrzeli, ja nie chcę żyć w Polsce Kaczyńskich, Ziobry i Wassermana ;/.
ja tez nie
jestem ciekawa co z wyborami do senatu łehehe tacy sami fajni ludzie tam beda ? :?
Nieee do senatu raczej normalniejśi ludzie wejdą, bo tam startuje sporo znanych ludzi i wyborcy głosują na nich a nie na partię(np. na śląsku Kutz i Bochenek). Tyle że senat goowno może tak naprawdę.
no nie wiem, u mnie cala prawa kolumne zajmowala praktycznie Samoobrona do kupy z LPR i troche cwaniakow z SLD po lewo. LOL ogolny

Już wolę Kaczora niż Rokitę.
Wiadomo że polski naród jest durny i jak tylko polityk rzuci populistyczne hasło, to nikt nawet nie pomyśli, czy jest ono w ogóle wykonalne. Dlatego nikt nie głosuje na Demokratów czy PKJM. To są po prostu zbyt mądre partie do tak głupiego kraju i narodu.[/u]
aXe Rose napisał(a):Już wolę Kaczora niż Rokitę.
Może to dziwne, ale ja jednak też. Rokita nie zna się na niczym a pierdzieli bez sensu o wszystkim, ale nie zmienia to faktu że wolę PO niż Piss
Cytat:Janusz Korwin-Mikke zapowiedział, że jeżeli potwierdzą się wstępne, sondażowe wyniki wyborów parlamentarnych, wycofa się z polityki. Dodał jednak, że nie zamierza wycofywać się z wyborów prezydenckich, choć nie liczy na wygraną.
;) Ciekawe co na to fani, ale ja sie w sumie nie dziwie, porazka jak nic.
Nom i sporo osob "bojkotujac" wybory, w ogole nie udalo sie do urny. Sam sie zastanawiam czy pojsc na prezydenckie.