Cytat:Kto taki? PPN i mister Leszek Boobel?
Dobra, wiele jestem w stanie zrozumieć, ale faktu, ze ktoś nie wiem, iż Bubel dostał niecały procent, chyba coś koło 0,1 a nie półtora to nie.
A KAczynski to czystej wody socjalizm, czyli lewactwo, zas styl uprawiania polityki ma, tu się zgodzę, fatalny.
poziom świadomości politycznej na tym forum jest ze wszech miar fatalny.
nie wiem czym się kieruje ktoś, kto oddał swój głos na komunistę Borowskiego, bo na pewno nie dobrem kraju i jego obywateli. Toż samo tyczy się tych, co oddali głosy na wszystkich tych, którzy splamili się po wielokroć swoimi działaniami w polityce przez te 15 lat, a których obecne deklaracje to zwyczajny marketingowy chwyt by zdobyć poparcie mas.
TYLKO UPR!
ReTuRn napisał(a):Cytat:Kto taki? PPN i mister Leszek Boobel?
Dobra, wiele jestem w stanie zrozumieć, ale faktu, ze ktoś nie wiem, iż Bubel dostał niecały procent, chyba coś koło 0,1 a nie półtora to nie.
A KAczynski to czystej wody socjalizm, czyli lewactwo, zas styl uprawiania polityki ma, tu się zgodzę, fatalny.
Wiem, że Bubel nie miał półtora procent.

Wszyscy zgodnie zagłosujmy na Lecha Kaczyńskiego.
Oczywiście, ze na lewaka nie głosujemy, spieprzaj dziadu i tyle

Popieram opinie dwóch powyższych użytkowników.
Do drugiej tury przeszło aż dwóch lewaków...
ReTuRn napisał(a):Oczywiście, ze na lewaka nie głosujemy, spieprzaj dziadu i tyle 
Może i lewak, ale przynajmniej ma odwagę pogonić sodomitów.
doktorek napisał(a):Może i lewak, ale przynajmniej ma odwagę pogonić sodomitów.
Daj spokój...

W sumie nie powinienem się naigrywać, ale takie podejście mnie po prostu rozpierdala, ba! uważam jest za idiotyczne.
Cytat:Wszyscy zgodnie zagłosujmy na Lecha Kaczyńskiego
To był żart, prawda???
Tak sobie przeglądam Wasze posty i znowu dochodze do wniosku, ze odmieńcem jakimś jestem. Czy tylko ja jedna głosowałabym na Henrykę teodorę Bochniarz????
z kaczorów wybieram Donalda
tyle mojego, Lechu mi sie nie podoba

Donald jest bardziej aryjski, bo mial dziadka w wehrmahcie, a taki Kaczynski to konus o malo aryjskim wygladzie. Poza tym wedle wedle powyzszej ulotki Donald nie jest katol i przy okazji mozna ubiczowac chrystusa.
Przypomnialo mi sie haslo:
Po co wybierac mniejsze zło, Cthulhu na prezydenta.