11-01-2005, 09:45 PM
Zeby w Polsce bylo w miare dobrze, to najpierw porzadek trzeba zrobic z tym patalajstwem na gorze
a to moze zrobic tylko kaczynski
Na temat gejow nie bede sie wypowiadal

ZenithalMan napisał(a):Zeby w Polsce bylo w miare dobrze, to najpierw porzadek trzeba zrobic z tym patalajstwem na gorzea to moze zrobic tylko kaczynski
![]()
KelThuz napisał(a):szczegolnie geje maja prowolnosciowe podejscie, gdy ze swoimi zboczeniami obnosza sie publicznie i w mediach. przez takich wywrotowcow grozi nam dyktatura mniejszoscijest właśnie prowolnościowym ich podejście - zwracanie uwagi w mediach ze sa dyskryminowani. Bronią w ten sposób swojego prawa do wolności. A ze sa dyskryminowani nie ma cienia watpliowsci- najlepszy przyklad to twoje wypowiedzi (chyba zbyt duzo sie profesora Wolniewicza nasluchales)
aXe Rose napisał(a):Kaczor obiecuje zaostrzenie przepisów dla przestępców i popiera karę śmierci. Mam nadzieję, że skopie dupska tym wszystkim złodziejom i mordercom, którzy chodzą po ulicach bezkarni...
aXe Rose napisał(a):Kaczor obiecuje zaostrzenie przepisów dla przestępców i popiera karę śmierci.Głównym problemem Polski (i jej bezpieczeństwa wewnętrznego) nie jest brak ostrych kar, tylko problemy z egzekwowaniem kar już istniejących. Tego Kaczka nie gwarantuje
Ymir napisał(a):KelThuz napisał(a):szczegolnie geje maja prowolnosciowe podejscie, gdy ze swoimi zboczeniami obnosza sie publicznie i w mediach. przez takich wywrotowcow grozi nam dyktatura mniejszoscijest właśnie prowolnościowym ich podejście - zwracanie uwagi w mediach ze sa dyskryminowani. Bronią w ten sposób swojego prawa do wolności. A ze sa dyskryminowani nie ma cienia watpliowsci- najlepszy przyklad to twoje wypowiedzi (chyba zbyt duzo sie profesora Wolniewicza nasluchales)
Ymir napisał(a):jest właśnie prowolnościowym ich podejście - zwracanie uwagi w mediach ze sa dyskryminowani.
Cytat: A ze sa dyskryminowani nie ma cienia watpliowsci- najlepszy przyklad to twoje wypowiedzi (chyba zbyt duzo sie profesora Wolniewicza nasluchales)
Cytat:Mnie najbardziej śmieszy właśnie popieranie kary śmierci przez Kaczyńskiego. Czy to nie kłóci się z jego religią?
KelThuz napisał(a):Cytat:Mnie najbardziej śmieszy właśnie popieranie kary śmierci przez Kaczyńskiego. Czy to nie kłóci się z jego religią?
bynajmniej, katechizm kosciola katolickiego dopuszcza stosowanie kary smierci przez panstwo.
mind.in.a.box napisał(a):KelThuz napisał(a):Cytat:Mnie najbardziej śmieszy właśnie popieranie kary śmierci przez Kaczyńskiego. Czy to nie kłóci się z jego religią?
bynajmniej, katechizm kosciola katolickiego dopuszcza stosowanie kary smierci przez panstwo.
Pierwsze słyszę...Ignorantka ze mnie, najwyraźniej.;]
Ymir napisał(a):to idz i podemonstruj z nimi jak tak bardzo chcesz zeby jakis pedalisko byl rowny z normalnym czlowiekiem! pedalstwo musi zostac unicestwione a nie ciagle praktycznie popierane przez lewakow zaslaniajacych sie poprawnoscia polityczna! i nikt mi nie powie ze homoseksualista ma miec rowme prawa z normalnym hetero osobnikiem bo to do kurwy nedzy jest juz zaprzeczanie odwiecznym prawom natury i czlowieczenstwaKelThuz napisał(a):szczegolnie geje maja prowolnosciowe podejscie, gdy ze swoimi zboczeniami obnosza sie publicznie i w mediach. przez takich wywrotowcow grozi nam dyktatura mniejszoscijest właśnie prowolnościowym ich podejście - zwracanie uwagi w mediach ze sa dyskryminowani. Bronią w ten sposób swojego prawa do wolności. A ze sa dyskryminowani nie ma cienia watpliowsci- najlepszy przyklad to twoje wypowiedzi (chyba zbyt duzo sie profesora Wolniewicza nasluchales)