Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Na kogo byś zagłosował w następnych wyborach?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45
Zeby w Polsce bylo w miare dobrze, to najpierw porzadek trzeba zrobic z tym patalajstwem na gorze Evil or Very Mad a to moze zrobic tylko kaczynski Angry
Na temat gejow nie bede sie wypowiadal Evil or Very Mad
ZenithalMan napisał(a):Zeby w Polsce bylo w miare dobrze, to najpierw porzadek trzeba zrobic z tym patalajstwem na gorze Evil or Very Mad a to moze zrobic tylko kaczynski Angry
Na temat gejow nie bede sie wypowiadal Evil or Very Mad

gowno moze zrobic zwazajac na nasz system polityczny. A zreszta nie ma co sie rozwodzic na temat tego buraka.
KelThuz napisał(a):szczegolnie geje maja prowolnosciowe podejscie, gdy ze swoimi zboczeniami obnosza sie publicznie i w mediach. przez takich wywrotowcow grozi nam dyktatura mniejszosci
jest właśnie prowolnościowym ich podejście - zwracanie uwagi w mediach ze sa dyskryminowani. Bronią w ten sposób swojego prawa do wolności. A ze sa dyskryminowani nie ma cienia watpliowsci- najlepszy przyklad to twoje wypowiedzi (chyba zbyt duzo sie profesora Wolniewicza nasluchales)
Kaczor obiecuje zaostrzenie przepisów dla przestępców i popiera karę śmierci. Mam nadzieję, że skopie dupska tym wszystkim złodziejom i mordercom, którzy chodzą po ulicach bezkarni...
aXe Rose napisał(a):Kaczor obiecuje zaostrzenie przepisów dla przestępców i popiera karę śmierci. Mam nadzieję, że skopie dupska tym wszystkim złodziejom i mordercom, którzy chodzą po ulicach bezkarni...

Ale już widzimy jak w rzeczywistości wygląda "poszanowanie prawa" wg. pis-u - zrobili Leppera wicemarszałkiem choć ma 4 prawomocne wyroki i w pizdu spraw w sądzie.
aXe Rose napisał(a):Kaczor obiecuje zaostrzenie przepisów dla przestępców i popiera karę śmierci.
Głównym problemem Polski (i jej bezpieczeństwa wewnętrznego) nie jest brak ostrych kar, tylko problemy z egzekwowaniem kar już istniejących. Tego Kaczka nie gwarantuje
Ymir napisał(a):
KelThuz napisał(a):szczegolnie geje maja prowolnosciowe podejscie, gdy ze swoimi zboczeniami obnosza sie publicznie i w mediach. przez takich wywrotowcow grozi nam dyktatura mniejszosci
jest właśnie prowolnościowym ich podejście - zwracanie uwagi w mediach ze sa dyskryminowani. Bronią w ten sposób swojego prawa do wolności. A ze sa dyskryminowani nie ma cienia watpliowsci- najlepszy przyklad to twoje wypowiedzi (chyba zbyt duzo sie profesora Wolniewicza nasluchales)

Dyskryminowani bo co? Bo nie moga legalizowac swoich zwiazkow, bo dzieci nie moga adoptowac? Evil or Very Mad

Dla mnie to jest korfa chore... Dzisiaj geje, a jutro kto? pedofile? A kolejka jest dluga, tylko patrzec jak kolejne grupy zjebow domagaja sie o swoje prawa Evil or Very Mad
Mnie najbardziej śmieszy właśnie popieranie kary śmierci przez Kaczyńskiego. Czy to nie kłóci się z jego religią? Confusedhock: lol
W następnych wyborach to ja zostanę prezydentem. Głosujcie na mnie!!!!!!!!!!!!!!!
O kurwa, jeden rozsądny post Big Grin Big Grin Big Grin
Ymir napisał(a):jest właśnie prowolnościowym ich podejście - zwracanie uwagi w mediach ze sa dyskryminowani.

bzdura, to typowo lewackie, socjalistyczne podejscie - postawa roszczeniowa

Cytat: A ze sa dyskryminowani nie ma cienia watpliowsci- najlepszy przyklad to twoje wypowiedzi (chyba zbyt duzo sie profesora Wolniewicza nasluchales)

lol, spierdalaj. Prawo do dyskryminacji jest prawem naturalnym.

Cytat:Mnie najbardziej śmieszy właśnie popieranie kary śmierci przez Kaczyńskiego. Czy to nie kłóci się z jego religią?

bynajmniej, katechizm kosciola katolickiego dopuszcza stosowanie kary smierci przez panstwo.
KelThuz napisał(a):
Cytat:Mnie najbardziej śmieszy właśnie popieranie kary śmierci przez Kaczyńskiego. Czy to nie kłóci się z jego religią?

bynajmniej, katechizm kosciola katolickiego dopuszcza stosowanie kary smierci przez panstwo.

Pierwsze słyszę...Ignorantka ze mnie, najwyraźniej.;]
mind.in.a.box napisał(a):
KelThuz napisał(a):

Pierwsze słyszę...Ignorantka ze mnie, najwyraźniej.;]

Ale On w tym punkcie ma racje Tongue
Ymir napisał(a):
to idz i podemonstruj z nimi jak tak bardzo chcesz zeby jakis pedalisko byl rowny z normalnym czlowiekiem! pedalstwo musi zostac unicestwione a nie ciagle praktycznie popierane przez lewakow zaslaniajacych sie poprawnoscia polityczna! i nikt mi nie powie ze homoseksualista ma miec rowme prawa z normalnym hetero osobnikiem bo to do kurwy nedzy jest juz zaprzeczanie odwiecznym prawom natury i czlowieczenstwa
Kurwa "prawa natury" jak ja to kocham, czyli wg Ciebie uprawianie roślin w ogródkku jest zajebiście zgodne z "prawami natury", tak samo jak hodowla zwierząt. Tak, wiem mrówki mają swoich "niewolników", ale na tej samej zasadzie można powiedzieć że śród zwierząt są "pedały"[słynna sprawa z pingwinami, ponoć też kaczki(lol) a nawet psy]. W ogóle co to za popierdolony kraj gdzie najważniejsza spawa to geje, ludzie co was to obchodzi?! chuj z gospodarką, z edukacją, ważne żeby gejów nie było :[
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45