Nevermore napisał(a):no to nie pisz juz wiecej swoich żałosnych przemyslen.czosnek, jakim cudem coś tak minimalnego jak zjawisko nekrofili czy zoofili mozna porownywac do homoseksualizmu??
Ale co tu ma skala zjawiska do rzeczy? najważniejszy jest fakt, że coś takiego występuje. Pytania dot. tego typu spraw przedstawiłem już wcześniej, ale zapewne nie raczyłeś ich doczytać, bowiem paliło ci się do prędkiego podzielenia się z nami swoją mądrością.
R_amze_S napisał(a):Nivo napisał(a):Nevermore napisał(a):hahahahahahahahaah!Tak zoofile zażądaja slubow, a nekrofile prawa do adopcji.Co za debil.
]
Nie, żadają przede wszystkim szacunku i równych praw, braku dyskryminacji ich jako ludzi, ze względu na orientacje seksualną. Radze pomysleć kilka razy przed napisaniem czegokolwiek i zastosowanie się do zasady : "Nie masz nic mądrego do powiedzenia - milcz".
Tą zasadę powiniennes właśnie zastosować do siebie....bo nic mądrego nie powiedziałeś w tej dyskusji.Czy odmienna orientacja seksualna to powód do dyskryminacji?Przeciez juz gdzieś to tu ktos napisał,jesli dwóch facetów ma ochotę sie ze sobą pieprzyć to mnie to gówno obchodzi,mnie ani nikomu innemu nic zlego w ten sposób nie czynią.Dyskryminowac mozna pedofili(i leczyć przede wszystkim) ,morderców,zlodziei i takich bezmózgów jak Ty...
Ty pusty bucie, od tego jest chyba forum - od wyrażania własnych opinii na dany temat? Ja uważam, ze to jest nie w porzadku, tobie to pasuje - w czym problem? Nie umiesz dysktuować, to zamilcz. Chętnie posłuchałbym przekonujących argumentów, ale bynajmniej po tobie się tego nie spodziewam.
tiaaa my tu sie wszyscy produkujemy a zaraz przyjdzie sila wyzsza i wywala nam calutki OT - moze zalozymy sobie temat o zboczeniach i tam bedziemy wyrazac swoje poglady na temat gejowstwa, tolerancji itp
Cytat:Ty pusty bucie, od tego jest chyba forum - od wyrażania własnych opinii na dany temat? Ja uważam, ze to jest nie w porzadku, tobie to pasuje - w czym problem? Nie umiesz dysktuować, to zamilcz. Chętnie posłuchałbym przekonujących argumentów, ale bynajmniej po tobie się tego nie spodziewam.
Te argumenty własnie padły w moim poprzednim poscie,przeczytaj go sobie dokladnie.A potem wyjdź stąd i nie rob sobie obciachu swoim debilizmem.
Nivo napisał(a):Nevermore napisał(a):no to nie pisz juz wiecej swoich żałosnych przemyslen.czosnek, jakim cudem coś tak minimalnego jak zjawisko nekrofili czy zoofili mozna porownywac do homoseksualizmu??
Ale co tu ma skala zjawiska do rzeczy? najważniejszy jest fakt, że coś takiego występuje. Pytania dot. tego typu spraw przedstawiłem już wcześniej, ale zapewne nie raczyłeś ich doczytać, bowiem paliło ci się do prędkiego podzielenia się z nami swoją mądrością.
Ma wiele do znaczenia.Zoofile i nekrofile to jakis 0.00001% spoleczenstwa.Czy myslisz, szanowny debilu, że wyjda oni na ulice i zaczna żądać rownouprawnienia?Nie sa dyskryminowanie, to raz, bo chyba nikt z nas takich ludzi nie nza, bo wszyscy z nich kryja sie z ta choroba.Wiec jesli nikt ich nie przesladuje, to po chuja maja wylazic i strajkowac?Przeciw czemu?
Przeciwko twojej starej.
EOT! Kapituluję wobec waszej durnoty.. Możecie swiętować!
Nivo napisał(a):Przeciwko twojej starej.
Nie,kapitulujesz z braku argumentów ,tylko nie masz na tyle klasy w sobie zeby to przyznać.
R_amze_S napisał(a):Nivo napisał(a):Przeciwko twojej starej.
Nie,kapitulujesz z braku argumentów ,tylko nie masz na tyle klasy w sobie zeby to przyznać.
Argumenty, które mnei samego do swojej teorii przekonują - już przytoczyłem . Nie mam ochoty prowadzić dyskusji wśród ludzi, którzy nie potrafią normalnie prowadzić wymiany zdań.
Nivo napisał(a):R_amze_S napisał(a):Nivo napisał(a):Przeciwko twojej starej.
Argumenty, które mnei samego do swojej teorii przekonują - już przytoczyłem . Nie mam ochoty prowadzić dyskusji wśród ludzi, którzy nie potrafią normalnie prowadzić wymiany zdań.
To była normalna wymiana zdań w ktorej zostales pokonany wiec spadaj na drzewo.
Dobrze, jest tak jak mówisz...
A teraz (ewentualnie) może zabierze głos ktoś inny?
Nie, powaznie Nivo, zaskoczyłeś mnie trochę. Akurat po Tobie nie spodziewałem się wypisywania takich nonsensów. A porównanie homoseksualisty z pedofilem/zoofilem/nekrofilem itp. jest bardzo osobliwe.
warsadal napisał(a):Nie, powaznie Nivo, zaskoczyłeś mnie trochę. Akurat po Tobie nie spodziewałem się wypisywania takich nonsensów. A porównanie homoseksualisty z pedofilem/zoofilem/nekrofilem itp. jest bardzo osobliwe.
Pytanie brzmi : jak daleko posuwać się będziemy w tolerancji dla wszelkiego rodzaju 'osobliwości' (wole inne okreslenie - zboczeń)? Homoseksulizm to imho takie samo odchylenie od normy jak inne zboczenia na tle seksualnym.
Nivo napisał(a):]
Pytanie brzmi : jak daleko posuwać się będziemy w tolerancji dla wszelkiego rodzaju 'osobliwości' (wole inne okreslenie - zboczeń)? Homoseksulizm to imho takie samo odchylenie od normy jak inne zboczenia na tle seksualnym.
I ten zaś swoje,jak zacinająca się płyta...
R_amze_S napisał(a):Nivo napisał(a):]
I ten zaś swoje,jak zacinająca się płyta...
Oj zamilcz kolego, warsadal włączył sie do dyskusji, ty już miałeś okazje zabłysnąć :>
Nivo napisał(a):warsadal napisał(a):Nie, powaznie Nivo, zaskoczyłeś mnie trochę. Akurat po Tobie nie spodziewałem się wypisywania takich nonsensów. A porównanie homoseksualisty z pedofilem/zoofilem/nekrofilem itp. jest bardzo osobliwe.
Ktoś już o tym pisał, więc powtórzę: gejostwo nie jest szkodliwe dla społeczeństwa, szkodliwi są ci, którzy biegają za młodymi dziewczynami i łapią je za tyłki. I mimo iż są hetero, to ich władza powinna likwidować, a gejom dać spokoj.