Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Na kogo byś zagłosował w następnych wyborach?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45
Tomash napisał(a):doopa. O ile w pierwszej turze naprawdę każdy mógł znaleźć "Swojego" kandydata, to w drugiej już nie bardzo.

Właśnie o tym piszę, ale to szczegół. Tongue
Mi nie chodziło o posiadanie "swojego" kandydata, tylko o wybór w drugiej turze kogoś, kogo wolałbyś widzieć na stołku.
W drugiej turze musieliby się znaleźć np. Lepper i Giertych, żebym naprawdę nie miał na kogo zagłosować.
Gdyby w drugiej turze byli np. Kaczor i Cimoszko, to mimo wszystko zagłosowałbym na tego pierwszego, chociaż to żaden "mój" kandydat.
ja bym zagłosowała na Cimoszewicza, ale że jestem aspołeczna to nie głsowałabym wcale Laughing
ha gdybym sie urodzila o ten miesiac wczesniej to bym mogla glosowac na kogo chce i nic wam do tego !
bzdura..
co jak ktos nei mysli jak co niektorzy z tego forum to odrazu jest debilem
no gratuluje pogladow
brawo ..
Chodzi dziecko drogie o to, ze jak nie głosujesz, to nie dość, ze sama nie masz prawa narzekać, to oddajesz nasz wspólny los w rece debili, bo zawsze większość społeczeństwa stanowią debile. Pojęłaś teraz, czy wytłumaczyć jeszcze raz? Wink
pojelam moj dorosly panie ...
ale czemu mam glosowac ..jak nie mam na kogo..
bo uwazam ze i jeden i drugi kandydat mial kampanie polegajaca na oczernianiu tego drugiego ..
ze na debatach zamiast dyskutowac o swoich planach wobec przyszlosci Polski ...
uprawiali prywate i wypominali sobie polityczna przeszlosc.
...
ps.skonczylam 18 lat dzien po 2 turze wyborow ..
i bardzo jestem z tego rada , bo przynajmniej nie mam kaca morlanego ze musialam glosowac na jakiegos imbecyla tylko po to zeby jego rodzinka sie ustawila
Emma napisał(a):pojelam moj dorosly panie ...
ale czemu mam glosowac ..jak nie mam na kogo..
bo uwazam ze i jeden i drugi kandydat mial kampanie polegajaca na oczernianiu tego drugiego ..
ze na debatach zamiast dyskutowac o swoich planach wobec przyszlosci Polski ...
uprawiali prywate i wypominali sobie polityczna przeszlosc.
Tylko że potem można sie cieszyć że zagłosowałaś na mniejszego oszołoma, bo jakby przyszedł ten większy, to już wcale nie dałoby się żyć.
w mojej skromnej opini ..obaj maja miano oszołoma stulecia ....i nie ma mniejszego czy wiekszego ..
zdania w tej kwesti nie zmienie
i mozecie mnie bluzgac ile chcecie[pokazujecie ten sposob swoja kulture osobista,i fakt ze 2 drugiej turze mielismy dwoch oszlomow staje sie w pelni uzasadniony ]
Emma napisał(a):w mojej skromnej opini ..obaj maja miano oszołoma stulecia ....

Dokładnie Smile
Cytat:w mojej skromnej opini ..obaj maja miano oszołoma stulecia ....i nie ma mniejszego czy wiekszego ..
zdania w tej kwesti nie zmienie
i mozecie mnie bluzgac ile chcecie[pokazujecie ten sposob swoja kulture osobista,i fakt ze 2 drugiej turze mielismy dwoch oszlomow staje sie w pelni uzasadniony ]

Tego typu teksty to typowe chowanie głowy w piasek Smile
nie chowanie glowy w piasek moj drogi panie dorosly
to raczej niechcec do brania odpowiedzialnosci za cos z czym sie w pelni nie zgadadzam
Jesteś bezdennie głupia. 5 najbliższych lat ci to uświadomi.
ta kotku ?
co mi uswiadomi ?
ze rzad to banda debili .....
Ale ktoś ich chyba wybiera? Bądź przyczynia się poprzez fakt nie pójścia na wybory do tego, że wygrywają więksi kretyni .

Pomyliłem się, nic ci to nie uświadomi jesteś skończoną idiotką szczycącą się swym debilizmem. Dzięki takim jak ty mamy kaczki u władzy. Tak ciężko to zrozumieć?

Cytat:to raczej niechcec do brania odpowiedzialnosci za cos z czym sie w pelni nie zgadadzam

Pierdolisz, za to, że mamy teraz to co mamy odpowiedzialni są właśnie ludzie twego pokoroju, z charakteryzującym cię sposobem "myślenia". Od odpowiedzialności nie uciekniesz, czy pójdziesz na wybory czy nie.
a na kogo ty glosowales niby?
na tuska i partię oszustów?

w Polsce musi byc wolnorynkowa dyktatura, a nie jakieś mżonki psia mać!
Nie było wyjścia.

a ty na kogo głosowałeś, może na kaczkę i jego bandę parafialnych buziobrajów?

Bo chyba obaj wiemy, że wygrana po i tuska byłaby zdecydowanie mniejszym złem dla tego kraju...
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45