Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Na kogo byś zagłosował w następnych wyborach?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45
Sacred napisał(a):pisz tak dalej a niedługo i twoje zdjecie sie pojawi razem z rajtuzem i jego suką z podpisem "czas przeorania to czas oczyszczenia"

Crying or Very Sad Crying or Very Sad
Zoltan napisał(a):popłacz sie że ci pojechałem
Jesteś pewien, że żyjesz w tej samej rzeczywistości co ja? : D
Necro Desecrator napisał(a):
Sacred napisał(a):pisz tak dalej a niedługo i twoje zdjecie sie pojawi razem z rajtuzem i jego suką z podpisem "czas przeorania to czas oczyszczenia"
Crying or Very Sad Crying or Very Sad
No cóż, prawda w dupe kole.
Zoltan napisał(a):Powtarzasz te same głupoty co pare miesięcy temu. Poza tym merytoryczna dyskusja w ustach tępego dresa brzmi cokolwiek dość gołosłownie, prawda? Zrób sobie i nam przysługę i zrób to samo co wtedy - popłacz sie że ci pojechałem i spierdalaj z forum na kolejne 2 miesiące Wink
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):
Zoltan napisał(a):popłacz sie że ci pojechałem
Jesteś pewien, że żyjesz w tej samej rzeczywistości co ja? : D
No i to jest kurwa rzeczowa i sensowna odpowiedź. Pozwól, że do dalszych twoich bełkotów nie będę się odnosił, ponieważ niestety mam lepsze rzeczy do roboty niż użeranie się z tępakami, do których odkąd sięga moja pamięć nic nie dociera.

Wracając do tematu póki co czynników stymulujących poparcie kandydatów na wybory jest coraz więcej, najpierw smoleńsk, potem objęcie zastępstwa przez komorowskiego a teraz jeszcze powódz. Jak narazie większości kandydatów nie ominęła żadna okazja, a jak wiadomo okazja czyni złodzieja Smile JKM jak narazie udowadnia swoje, powiedział że pierdoli tam jechać z kataklizmu sobie słupki wyborcze wyrabiać. Podoba mi się taka postawa.
Zoltan prawda jest taka, ze jesli nie gadasz albo o filmach albo muzyce, tylko na jakis inny temat to piszesz takie bzdury, ze szok. I ja tez czasami odnosze wrazenie, ze nie czytasz drugi raz tego, co tam napisales. Poza tym czesto rzucasz bluzgami, ktore nie wnosza nic i nie sa rzeczowa dyskusja z dobra argumenacja. Albo stosujesz takie skroty myslowe, ktorych nie kuma nikt poza Toba samym. Za bardzo Cie ponosi przed tym komputerem. To tylko internet i nie powinienes sie tak spinac bo stres szkodzi zdrowiu.
O ja tobie też zdarzy się pisać bzdury, choćby nieadekwatne porównianie społeczeństwa polskiego do duńskiego a jakoś ci nie mówie że piszesz bzdury. Domniemuję że wiesz co mówisz i szanuję twoje zdanie. A jesli juz chciałbym ci wytknąć bzdurę, to przynajmniej zrobie to rzeczowo, a nie będę sadzić ogólnikami w stylu "wszystko co piszesz to bzdury" jak tamci, do których się poprzednio zwracałem.
Jeszcze jako przykład odnośnie bzdur które mi zarzucasz,
Zoltan napisał(a):Wracając do tematu póki co czynników stymulujących poparcie kandydatów na wybory jest coraz więcej, najpierw smoleńsk, potem objęcie zastępstwa przez komorowskiego a teraz jeszcze powódz. Jak narazie większości kandydatów nie ominęła żadna okazja, a jak wiadomo okazja czyni złodzieja Smile JKM jak narazie udowadnia swoje, powiedział że pierdoli tam jechać z kataklizmu sobie słupki wyborcze wyrabiać. Podoba mi się taka postawa.
I gdzież ja tu napisałem bzdurę poza prostym stwierdzeniem faktu. Podobnie jak w moich poprzednich stwierdzeniach dotyczących demokracji medialnej - notabene naukowo potwierdzonej. No albo mi to wyjaśnisz albo dołączysz do tej bandy chuja, która jak nie dorasta do dyskusji, to potrafi tylko z niej kpić Confusedhock:
Zoltan napisał(a):porównianie społeczeństwa polskiego do duńskiego
no blagam Cie kazdy normalny zrozumie, ze chodzilo mi o mentalnosc, a nie o czynniki ekonomiczne, ktore wplywaja na spoleczestwo.

Po prostu dziwi mnie to, ze studiujesz zdaje sie, ze 2 kierunki a bywasz tak ograniczony w swoich osadach.

ok, seria Twoich zajebistych wypowiedzi (oczywiscie wyjete z kontekstu i wybrane co ciekawsze zdania):
Zoltan napisał(a):Zresztą kogo to chuj jebie co ty czytasz a co nie.
Zoltan napisał(a):A kogo to pierdoli jak wyglądają albo czy pierdolą koty czy osły, ważne co potrafią zrobić.
Zoltan napisał(a):generalnie chuj dupa cycki
Zoltan napisał(a):Pedał - tyle ode mnie Tongue
(o w.shakespeare)
Zoltan napisał(a):Czas na relikwię w postaci świętych genitaliów Kaczorowskiego
Zoltan napisał(a):Ja pierdolę co za wykurwiałe z myślenia społeczeństwo, nikt nie załapał. Ja gratuluję Wam tu zebranym absolutnego mózgowego niedojebstwa. Pragnę również dodać, iż nie jestem specjalnie zaskoczony.
Zoltan napisał(a):Ja poproszę jedną używaną bluzę. Pewnie cała w spermie :?
nie chce wiecej mi sie szukac, ale sam prosiles to masz. I nie chce mi sie przesadnie z Toba dyskutowac, bo naleze raczej do bezkonfliktowych osob. chcialam Ci tylko na cos uwage zwrocic, bo juz wymieklam.
aha plus jeszcze wypowiedzi z shoutbox ;]
Valhalla napisał(a):no blagam Cie kazdy normalny zrozumie, ze chodzilo mi o mentalnosc, a nie o czynniki ekonomiczne, ktore wplywaja na spoleczestwo.
Wydaje mi się, że również mentalność Duńczyków i Polaków jest nie do porównania. Chyba że wierzysz w jakiś uniformizm kulturowy w ramach unii europejskiej Confusedhock: To chyba jakąś nową politykę społeczną tam w brukseli wymyslili o której nie wiem Smile A tendencja niegłosowania na skrajności występuje w każdym cywilizowanym społeczeństwie, jeśli zdarzy się wyjątek, nie bierze się znikąd, takie społeczeństwo musiałoby być w jakiś sposób zaburzone. Trzeba też zbadać, czy ta partia w Danii jest faktycznie skrajna, bo teoretycznie to partia PiS jest partią prawicową i konserwatywną, a jak jest w praktyce to każdy wie.

Cytat:Po prostu dziwi mnie to, ze studiujesz zdaje sie, ze 2 kierunki a bywasz tak ograniczony w swoich osadach.
Właśnie moje osądy sa najmniej ograniczone, chyba że twierdzisz, że sondaże i ośrodki medialne nie mają żadnego wpływu na wynik wyborów albo że swoją wiedzę powinno się czerpać z tego co gada jakiś kolo z PO albo z tefałenu, a nie - jak w moim przypadku - z nauki, bardziej niezależnych ośrodków informacyjnych i z własnych przemysleń.

Cytat:ok, seria Twoich zajebistych wypowiedzi (oczywiscie wyjete z kontekstu i wybrane co ciekawsze zdania):[...]
Te wypowiedzi to zgrywy, nie mają nic wspólnego z merytoryczną dysusją, o formie której teraz sie spieramy. Każdy pisze róznego rodzaju bezsensowne zgrywy a tylko ja jestem za nie rozliczany i traktuje się je jako 100% moich wypowiedzi - i to jeszcze tych merytorycznych.
Zoltan napisał(a):Zresztą kogo to chuj jebie co ty czytasz a co nie.
Gdzie tu jest bzdura? Nie mam prawa tak myślec, jak byle tuman mi zarzuca że mu się czegoś nie chce czytać?
Zoltan napisał(a):A kogo to pierdoli jak wyglądają albo czy pierdolą koty czy osły, ważne co potrafią zrobić.
A tutaj nie zwracałbym uwagi na formę, lecz na treść. Twierdzenie jak najbardziej prawdziwe i słuszne. Chyba że jest się ograniczonym językoznawcą wtedy dla takiego kogoś takie zdanie nie ma sensu. Ja uważam, że nawet średnio inteligentny człowiek połapie się, o co mi tutaj chodziło. A zarzut dotyczył rozpatrywania prezencji kandydatów w pierwszej kolejności. No przy takiej postawie to będziemy mieli wybitnych prezydentów, najlepiej prezentował się jeden - pan napierdolony wykładowca na ukrainie. Kolejny czynnik, który z pewnością wzbudzi wśród Polaków poszanowanie do państwa i prawa oraz zainteresowanie polityką Wink
Zoltan napisał(a):Ja pierdolę co za wykurwiałe z myślenia społeczeństwo, nikt nie załapał. Ja gratuluję Wam tu zebranym absolutnego mózgowego niedojebstwa. Pragnę również dodać, iż nie jestem specjalnie zaskoczony.
A tutaj radze zajrzeć do kontekstu, we wcześniejszej wypowiedzi zrobiłem pełny zgryw ze stereotypów o Korwinie, a wypowiedź powyżej napisałem, bo niestety adresaci nie wykazali się inteligencją żeby to dostrzec i potraktowali to jako stwierdzenie prawdziwe z mojej strony. Crying or Very Sad
Zoltan napisał(a):No cóż, prawda w dupe kole.

Kole to cię w dupę twój stary, metaluchu. Jeszcze raz się tak brzydko odezwiesz a moze byc niewesoło
a co zrobisz. kolejnego demota?
Crying or Very Sad
Necro Desecrator napisał(a):Kole to cię w dupę twój stary, metaluchu. Jeszcze raz się tak brzydko odezwiesz a moze byc niewesoło
[Obrazek: simpsonzasypia.jpg]
Proponuję ustawkę w klatce.

Val śpiewa Hymn, a ja sędziuję Big Grin
Zoltan napisał(a):Trzeba też zbadać, czy ta partia w Danii jest faktycznie skrajna
to sobie badaj, bo ja nie musze. Widocznie wiecej w zyciu ksiazek przeczytalam.
Co do Twoich wypowiedzi (I BLAGAM ZAKONCZ JUZ TE DYSKUSJE, BO MI SIE NIE CHCE) to wlasnie mnie razi forma Twojej wypowiedzi, bo zachowujesz sie jak menel spod budki z piwem i tylko chyba Ciebie nie razi stezenie przeklenstw, ktore stosujesz,a ktore GOWNO wnosza. Z drugiej strony lansujesz sie na czlowieka z duza wiedza. Jak ktos jest kulturalny i wyksztalcony to sie tak nie wyraza. A jak przeklina to tylko w sytuacji gdy chce cos podkreslic i nie jest to seria jak z ckm'u,ktora Ty praktycznie kazdorazowo stosujesz.
WLASNIE O TO MI CHODZI I JUZ PRZESTAN SIE NAPINAC, BO JA NIE MAM OCHOTY Z TOBA O TYM GADAC.
Necro Desecrator napisał(a):
Zoltan napisał(a):No cóż, prawda w dupe kole.

Kole to cię w dupę twój stary, metaluchu. Jeszcze raz się tak brzydko odezwiesz a moze byc niewesoło
HAHAHAHAH GROŹNIE JAK ZAWSZE
o rzesz kurwa ja pierdolę - o co wy się w ogóle kłócicie.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45