Nivo napisał(a):R_amze_S napisał(a):Nivo napisał(a):]
Pytanie brzmi : jak daleko posuwać się będziemy w tolerancji dla wszelkiego rodzaju 'osobliwości' (wole inne okreslenie - zboczeń)? Homoseksulizm to imho takie samo odchylenie od normy jak inne zboczenia na tle seksualnym.
I ten zaś swoje,jak zacinająca się płyta...
Oj zamilcz kolego, warsadal włączył sie do dyskusji, ty już miałeś okazje zabłysnąć :>
Jesli ktoś tu powinien milczeć to ty
ZenithalMan napisał(a):Nivo napisał(a):Pytanie brzmi : jak daleko posuwać się będziemy w tolerancji dla wszelkiego rodzaju 'osobliwości' (wole inne okreslenie - zboczeń)? Homoseksulizm to imho takie samo odchylenie od normy jak inne zboczenia na tle seksualnym.
Ale on ma korfa racje!
Przeczytaj cała tą dyskusję a potem ewentualnie się wtrącaj
Ech... dobra, zaczęły się bluzgi, które właśnie usunąłem, więc definitywnie koniec z OT. Wszystkie kolejne posty nie na temat polecą.
JAk zwykle ominęła mnie najbardziej treściwa część dyskusji... eh...
Temat o 'politycznej poprawnosci' gdzieś jest, tam można by się dalej produkować :>
no wlasnie tez czuje sie poszkodowany bo mialem sie dolaczac
chociaz generalnie temat homo na pewnej plaszczyznie laczy sie z tematem tak wiec moim zdaniem az takiego duzego OT nie było

na unie jedności
a seryjnie na NOP
odswieze temat

na kogo bedziecie glosowac w wyborach prezydenckich? (ew. jaka partia, bo nie ma wszystkich kandydatow) ;]
Ło o! Korwin-Mikke! Janusz Korwin-Mikke
Poprowadzi nas w o Wolność bój!
Powinien zebrać, internautów raczej wystarczy żeby zebrać te listy. Ja chociaż nie wierzę w jego wygraną, uważam że takie osoby powinny brać udział w wyborach. Przynajmniej rzuci to jakiś inny obraz na wybory, rozświetli je, może nada barw, a nie wciąż te same ryje i te same gadki. Ciekaw jestem, jakie teraz hasło w wyborach zdecyduje o wygranej, była już druga japonia i sto milionów, dziadek z wehrmachtu i irlandia. Ciekawe co teraz wymyślą a miliony głosów ludzi średnioogarniętych pójdzie na średnioogarniętego kandydata

hock:
a kto ma w ogóle zamiar startować?
nie znamy jeszcze wszystkich kandydatow, ale na bank:
PO- bronislaw komorowski
SLD- grzegorz napieralski
kandydat niezalezny- andrzej olechowski
Ci którzy już zarejestrowali swoje KOMITETY WYBORCZE w Państwowej Komisji Wyborzej;
PSL- wladzio pawlak
hit hitow- andrzej lepper

Prawica Rzeczypospolitej (zdaje sie, ze tak to sie to zwie

) - marek jurek
koles z Solidarnosci Walczacej- kornel morawiecki