Zoltan napisał(a):Jo tyż na Kórwina 
my nigga!
Nie proszę was o wiele, ale fajnie by było, jakbyście wydrukowali se tą listę. Dobrze by było żebyście wypełnili ją choćby tylko wśród swoich znajomych. Jak tylko wypełnicie to gdzieś przy okazji w ciągu dni roboczych zanieście ją do okręgowych siedzib UPRu, napewno są w centrach większości miast w Polsce.
http://partiawip.pl/m/files/formularz_na...sy_pdf.pdf
Nie musicie głosować na Kórwina, ale wspomóżcie go w inicjatywie wyborczej, aby te wybory miały jakieś fajniejsze barwy. Ja nie należę do UPRu i nic dla nich nie robię, ale zbiorę trochę podpisów u siebie na studiach

no j. kaczynski wszedl do stawki, ale prawde mowiac same dupy wolowe kandyduja i nie mam pojecia czy sie zdecyduje zeby na kogos glosowac. najwieksze szanse ma komorowski i kaczynski, ale jak dla mnie zaden sie nie nadaje, pomijajac juz kwestie pierwszej damy, ktora w wypadku komora to przyslowiowa matka polka i jest straszna, a kaczynski to chyba z kotem mialby jezdzic, bo juz sama nie wiem.
A kogo to pierdoli jak wyglądają albo czy pierdolą koty czy osły, ważne co potrafią zrobić. Tak se myślę o korwinie że gada jakieś neoliberalizmy i potężne reformy polskiej polityki i gospodarki, a zapominamy że funkcja prezydenta ogranicza się do reprezentacji i veta które jeszcze odrzucić. Tak naprawdę to nie jest jakieś wielce istotne kto zostanie prezydentem, wydaje mi się, że ważniejsza jest partia rządząca i gabinet.
tam pierdolisz, Korwin jako zwierzchnik sił zbrojnych mógłby wreszcie zrobić przewrót, zaorać demokrację i zaprowadzić Rządy Stali
myślisz, że którykolwiek dowódca go poprze?
Nikt nie musi go popierać, Korwin da w łapę i sprywatyzuje sobie wojsko

jaki ty durny jesteś zoltan

Jeśli tak jedynie mówisz a nie twierdzisz (ponieważ to drugie wiązałoby się z konstruktywną argumentacją), to generalnie nie mam nic przeciwko

Cytat:myślisz, że którykolwiek dowódca go poprze?
a poprze twoją starą?
Zoltan napisał(a):Korwin da w łapę i sprywatyzuje sobie wojsko Very Happy
no i znów elektrowstrząsy zawiodły
Ja pierdolę co za wykurwiałe z myślenia społeczeństwo, nikt nie załapał. Ja gratuluję Wam tu zebranym absolutnego mózgowego niedojebstwa. Pragnę również dodać, iż nie jestem specjalnie zaskoczony.
Necro Desecrator napisał(a):Cytat:myślisz, że którykolwiek dowódca go poprze?
a poprze twoją starą?
chyba nie zrozumiałem. to jakiś przedwieczny slang z pradawnej stalowej puszczy?
Zoltan napisał(a):Tak naprawdę to nie jest jakieś wielce istotne kto zostanie prezydentem
mimo wszystko wolalabym, zeby byl ktos z kogo by sie nie nasmiewano za jego plecami ;]
a ze zaden kandydat nie spelnia moich wygorowanych oczekiwan to chyba sobie daruje glosowanie.
edit; aha, Zoltan badz tak uprzejmy i mniej przeklinaj, bo az sie odechciewa od tych twoich kurwow czytac dalszy ciag wypowiedzi
edit2; dobilo mnie lansowanie sie na n-k olechowskiego, napieralskiego i jurka. zenada

Jeśli JK dalej będzie miał jakiekolwiek szanse na prezydenturę (a wg sondaży poparcie z tygodnia na tydzień ma coraz większe), to na 100% pójdę zagłosować na kogokolwiek innego.