Nivo napisał(a):Ymir napisał(a):geje a pedofile to nie to samo. Geje nie robią sobie nawzajem krzywdy, to co robia, chca robic obie strony i to nas nie powinno obchodzic. A co do pedofili to jest krzywdzenie drugiej istoty i jest to poprostu paskudna zbrodnia.
Idąc twoim tokiem myslenia nekrofil nikogo nie krzywdzi - wyobraźmy sobie przykład osoby zmarłej bez żadnych bliskich. To znaczy, że też ma być postrzegany jako ktoś w pełni normalny?
Może i nie do końca normalny,ale generalnie nieszkodliwy.Zresztą patrząc w ten sposób dla sporej czesci społeczeństwa tacy jak my ,bywalcy tego forum,czyli ludzie słuchający ostrej muzy też jesteśmy "nienormalni".
R_amze_S napisał(a):Nivo napisał(a):Ymir napisał(a):geje a pedofile to nie to samo. Geje nie robią sobie nawzajem krzywdy, to co robia, chca robic obie strony i to nas nie powinno obchodzic. A co do pedofili to jest krzywdzenie drugiej istoty i jest to poprostu paskudna zbrodnia.
Idąc twoim tokiem myslenia nekrofil nikogo nie krzywdzi - wyobraźmy sobie przykład osoby zmarłej bez żadnych bliskich. To znaczy, że też ma być postrzegany jako ktoś w pełni normalny?
Może i nie do końca normalny,ale generalnie nieszkodliwy.Zresztą patrząc w ten sposób dla sporej czesci społeczeństwa tacy jak my ,bywalcy tego forum,czyli ludzie słuchający ostrej muzy też jesteśmy "nienormalni".
Stary, ale zastanów się co ty mówisz! Jak można porównywać odmienność gustów muzycznych od oddmiennosći orientacji seksualnej! Przecież to zupełnie inna płaszczyna życia! Płaszczyzna o CAŁKOWICIE innym znaczeniu!
LOLOLOLOL, jakie tematy...
Nivo napisał(a):R_amze_S napisał(a):Nivo napisał(a):Ymir napisał(a):geje a pedofile to nie to samo. Geje nie robią sobie nawzajem krzywdy, to co robia, chca robic obie strony i to nas nie powinno obchodzic. A co do pedofili to jest krzywdzenie drugiej istoty i jest to poprostu paskudna zbrodnia.
Stary, ale zastanów się co ty mówisz! Jak można porównywać odmienność gustów muzycznych od oddmiennosći orientacji seksualnej! Przecież to zupełnie inna płaszczyna życia! Płaszczyzna o CAŁKOWICIE innym znaczeniu!
Wytłumacz to co najmniej połowie polskiego społeczenstwa.Dla nich geje tak samo jak"Brudasy" nadawają sie do zaorania.Plaszczyzna nie ma tu nic do rzeczy,chodziło mi jedynie o porównanie.A poza tym skonczcie z tymi nekrofilami czy zoofilami, odsetek jednych i drugich w społeczenstwie jest znikomy i watpliwe jest aby starali sie o jakieś prawa.Zresztą w przypadku zoofila zaden problem,kupi sobie psa i ma kogo pierdolic.To samo nekrofil,jak mu zalezy postara się o prace w kostnicy i po sprawie....Więc nie wyskakujcie z takim porównanianmi do kurwy nędzy,bo sa nie na miejscu.
R_amze_S napisał(a):Wytłumacz to co najmniej połowie polskiego społeczenstwa.Dla nich geje tak samo jak"Brudasy" nadawają sie do zaorania.Plaszczyzna nie ma tu nic do rzeczy,chodziło mi jedynie o porównanie.A poza tym skonczcie z tymi nekrofilami czy zoofilami, odsetek jednych i drugich w społeczenstwie jest znikomy i watpliwe jest aby starali sie o jakieś prawa.Zresztą w przypadku zoofila zaden problem,kupi sobie psa i ma kogo pierdolic.To samo nekrofil,jak mu zalezy postara się o prace w kostnicy i po sprawie....Więc nie wyskakujcie z takim porównanianmi do kurwy nędzy,bo sa nie na miejscu.
Ależ są całkowcie na miejscu - rozmawiamy przecież o zboczeniach, do których homoseksualizm się zalicza. Co do nekrofili i zoofili - mogą udowodnić że nikogo swoim postępowaniem nie krzywdzą i również, na równi z homoseksualistami będą się domagać "naleznych" im praw. Pytanie tylko : co wtedy? Czy tolerancja na tego typu 'zboczenia' winna mieć swoje granice? Jeśli tak to gdzie? Pozwolisz pedałom brać słuby, skrzywdzisz innych pomyleńców, bo oni nie mogą w pełni jawnie dokonywać swoich aktów seksualnych/itp/itd.
R_amze_S napisał(a):Nivo napisał(a):Ymir napisał(a):geje a pedofile to nie to samo. Geje nie robią sobie nawzajem krzywdy, to co robia, chca robic obie strony i to nas nie powinno obchodzic. A co do pedofili to jest krzywdzenie drugiej istoty i jest to poprostu paskudna zbrodnia.
moze i dla spoleczenstwa nie jest szkodliwy bo zapewne nikt nie wie co on robi ale to jest zboczenie i nie jest moralnie dobre, a co do pedofilii ktora takze byla poruszana w tym topicu - ja osobiscie bym kastrowal za pedofilie zeby skurwysyn gwalcacy mala dziewczynke popamietal do konca zycia
jeszcze odnosnie Twojego posta - ja sie jakos nie czuje nienormalny z powodu muzyki jakiej slucham ani nie jestem za takowego uwazany - wiekszosc ludzi szanuje to jakiej muzyki slucham ale jak Nivo slusznie stwierdzil - tych dwoch plaszczyzn nie mozna porownywac bo nie maja ze soba nic wspolnego
Nivo napisał(a):R_amze_S napisał(a):Wytłumacz to co najmniej połowie polskiego społeczenstwa.Dla nich geje tak samo jak"Brudasy" nadawają sie do zaorania.Plaszczyzna nie ma tu nic do rzeczy,chodziło mi jedynie o porównanie.A poza tym skonczcie z tymi nekrofilami czy zoofilami, odsetek jednych i drugich w społeczenstwie jest znikomy i watpliwe jest aby starali sie o jakieś prawa.Zresztą w przypadku zoofila zaden problem,kupi sobie psa i ma kogo pierdolic.To samo nekrofil,jak mu zalezy postara się o prace w kostnicy i po sprawie....Więc nie wyskakujcie z takim porównanianmi do kurwy nędzy,bo sa nie na miejscu.
Ależ są całkowcie na miejscu - rozmawiamy przecież o zboczeniach, do których homoseksualizm się zalicza. Co do nekrofili i zoofili - mogą udowodnić że nikogo swoim postępowaniem nie krzywdzą i również, na równi z homoseksualistami będą się domagać "naleznych" im praw. Pytanie tylko : co wtedy? Czy tolerancja na tego typu 'zboczenia' winna mieć swoje granice? Jeśli tak to gdzie? Pozwolisz pedałom brać słuby, skrzywdzisz innych pomyleńców, bo oni nie mogą w pełni jawnie dokonywać swoich aktów seksualnych/itp/itd.
Facet zaczynam normalnie tracić cierpliwosć.Ale ok,zachowując spokój,zapytam cię :jakich wg ciebie praw mogliby się domagać zoofile i nekrofile?Slucham...
R_amze_S napisał(a):Nivo napisał(a):R_amze_S napisał(a):Wytłumacz to co najmniej połowie polskiego społeczenstwa.Dla nich geje tak samo jak"Brudasy" nadawają sie do zaorania.Plaszczyzna nie ma tu nic do rzeczy,chodziło mi jedynie o porównanie.A poza tym skonczcie z tymi nekrofilami czy zoofilami, odsetek jednych i drugich w społeczenstwie jest znikomy i watpliwe jest aby starali sie o jakieś prawa.Zresztą w przypadku zoofila zaden problem,kupi sobie psa i ma kogo pierdolic.To samo nekrofil,jak mu zalezy postara się o prace w kostnicy i po sprawie....Więc nie wyskakujcie z takim porównanianmi do kurwy nędzy,bo sa nie na miejscu.
Facet zaczynam normalnie tracić cierpliwosć.Ale ok,zachowując spokój,zapytam cię :jakich wg ciebie praw mogliby się domagać zoofile i nekrofile?Slucham...
Poczytaj gazety i dowiedz się czego żądają homoseksualiści.
Nivo napisał(a):R_amze_S napisał(a):Wytłumacz to co najmniej połowie polskiego społeczenstwa.Dla nich geje tak samo jak"Brudasy" nadawają sie do zaorania.Plaszczyzna nie ma tu nic do rzeczy,chodziło mi jedynie o porównanie.A poza tym skonczcie z tymi nekrofilami czy zoofilami, odsetek jednych i drugich w społeczenstwie jest znikomy i watpliwe jest aby starali sie o jakieś prawa.Zresztą w przypadku zoofila zaden problem,kupi sobie psa i ma kogo pierdolic.To samo nekrofil,jak mu zalezy postara się o prace w kostnicy i po sprawie....Więc nie wyskakujcie z takim porównanianmi do kurwy nędzy,bo sa nie na miejscu.
LOL!Jaki ty jesteś slepy i glupi.LOL!
Nivo napisał(a):R_amze_S napisał(a):Nivo napisał(a):R_amze_S napisał(a):Wytłumacz to co najmniej połowie polskiego społeczenstwa.Dla nich geje tak samo jak"Brudasy" nadawają sie do zaorania.Plaszczyzna nie ma tu nic do rzeczy,chodziło mi jedynie o porównanie.A poza tym skonczcie z tymi nekrofilami czy zoofilami, odsetek jednych i drugich w społeczenstwie jest znikomy i watpliwe jest aby starali sie o jakieś prawa.Zresztą w przypadku zoofila zaden problem,kupi sobie psa i ma kogo pierdolic.To samo nekrofil,jak mu zalezy postara się o prace w kostnicy i po sprawie....Więc nie wyskakujcie z takim porównanianmi do kurwy nędzy,bo sa nie na miejscu.
Poczytaj gazety i dowiedz się czego żądają homoseksualiści.
hahahahahahahahaah!Tak zoofile zażądaja slubow, a nekrofile prawa do adopcji.Co za debil.
Nivo napisał(a):Poczytaj gazety i dowiedz się czego żądają homoseksualiści.
No wiem czego,ale jak sie to ma do nekrofilii i zoofili?Wytlumacz albo spierdalaj,bo mam juz dośc twojej głupoty...
Nevermore napisał(a):hahahahahahahahaah!Tak zoofile zażądaja slubow, a nekrofile prawa do adopcji.Co za debil.
]
Nie, żadają przede wszystkim szacunku i równych praw, braku dyskryminacji ich jako ludzi, ze względu na orientacje seksualną. Radze pomysleć kilka razy przed napisaniem czegokolwiek i zastosowanie się do zasady : "Nie masz nic mądrego do powiedzenia - milcz".
ZenithalMan napisał(a):Ymir napisał(a):geje a pedofile to nie to samo.
Ok, geje a pedofile to nie to samo, ale sa jeszcze zoofile, necrofile i hvj wie co tam jeszcze, co bedzie jezeli i oni zaczna ubiegac sie o swoje "prawa"?
Ehh - to rozumowanie typu bezzębna dewotka i logika typu "ma tatuaż to na pewno kryminalista" lub "pali maryskę to za rok bedzie ćpał kompot". Nie dociera do ciebie że geje to normalni ludzie którzy nie krzywdzą innych, zaś pedofile, zoofile i nekrofile to zboczeńcy działający wbrew napastowanej przez siebie osobie (zwierzęciu, zwłokom - i nie pisz proszę ze zwłokom jest wszystko jedno). To chyba "lekka" różnica prawda ??? Moze i to co robia nie jest smaczne ale jesli nie wplywa to na zycie tych ktorzy tego nie chca zaznac to co mi to wadzi... Reasumujac: stawianie homoseksualistów na równi z pedofilami itp. jest rodem ze średniowiecza, a z naszego podwórka z LPRu czy jakiejś zapyziałej plebaniiw Futomie Górnej i świadczy bądź o niedoinformowaniu, bądź o zaślepieniu i nienawiści, bądź o totalnym ciemnogrodzie. Amen...
R_amze_S napisał(a):Nivo napisał(a):Poczytaj gazety i dowiedz się czego żądają homoseksualiści.
No wiem czego,ale jak sie to ma do nekrofilii i zoofili?Wytlumacz albo spierdalaj,bo mam juz dośc twojej głupoty...
Nie musisz mnie już dalej utwierdzać w przekonaniu, że jesteś idiotą. Niedługo pojawi się twój kolega i sobie razem po mnie pojeździcie, a później pójdziecie do łóżka. Powodzenia.
Nivo napisał(a):Nevermore napisał(a):hahahahahahahahaah!Tak zoofile zażądaja slubow, a nekrofile prawa do adopcji.Co za debil.
]
Nie, żadają przede wszystkim szacunku i równych praw, braku dyskryminacji ich jako ludzi, ze względu na orientacje seksualną. Radze pomysleć kilka razy przed napisaniem czegokolwiek i zastosowanie się do zasady : "Nie masz nic mądrego do powiedzenia - milcz".
no to nie pisz juz wiecej swoich żałosnych przemyslen.Kurwa, jakim cudem coś tak minimalnego jak zjawisko nekrofili czy zoofili mozna porownywac do homoseksualizmu??
Nivo napisał(a):Nevermore napisał(a):hahahahahahahahaah!Tak zoofile zażądaja slubow, a nekrofile prawa do adopcji.Co za debil.
]
Tą zasadę powiniennes właśnie zastosować do siebie....bo nic mądrego nie powiedziałeś w tej dyskusji.Czy odmienna orientacja seksualna to powód do dyskryminacji?Przeciez juz gdzieś to tu ktos napisał,jesli dwóch facetów ma ochotę sie ze sobą pieprzyć to mnie to gówno obchodzi,mnie ani nikomu innemu nic zlego w ten sposób nie czynią.Dyskryminowac mozna pedofili(i leczyć przede wszystkim) ,morderców,zlodziei i takich bezmózgów jak Ty...